Product types

Product types

Ενεργά φίλτρα

ΜΕΝΤΕΣΕΣ BLUM ΚΟΥΜΠΩΤΟΣ ΜΕ...
search

ΜΕΝΤΕΣΕΣ BLUM ΚΟΥΜΠΩΤΟΣ ΜΕ...

Μεντεσές κουμπωτός Blum με φρένο ακραίος κατάλληλος για τοποθέτηση σε ερμάρια από έπιπλα κουζίνας, μπάνιου και ντουλάπες. Για την τοποθέτησή του χρειάζεται τρύπα 35mm στο πορτάκι και βιδώνεται με ξυλόβιδες. Τα υψηλής ποιότητας υλικά κατασκευής του τον κάνουν ανθεκτικό σε βάρος και πίεση. Το φρένο του κάνει τη κίνηση ομαλή και αθόρυβη και προσφέρει στο πορτάκι σας υψηλή ποιότητα κίνησης. Στην τιμή περιλαμβάνεται και το τακάκι του. Διαθέτει διακόπτη ο οποίος σας δίνει τη δυνατότητα να ενεργοποιήσετε και να απενεργοποιήσετε το φρένο του μεντεσέ όποτε εσείς θέλετε. Το νέο Onyx ανθρακί φινίρισμα του ακολουθεί τις τελευταίες τάσεις της μόδας και ήρθε για να σας συναρπάσει. Ο κουμπωτός ακραίος μεντεσές με φρένο Blumotion είναι αυστριακής κατασκευής και συνοδεύεται από πέντε χρόνια εργοστασιακή εγγύηση.

Τιμή 3,30 €
ΦΩΤΙΣΤΙΚΟ ΜΠΑΝΙΟΥ VERONICA...
search

ΦΩΤΙΣΤΙΚΟ ΜΠΑΝΙΟΥ VERONICA...

Ο φωτισμός στο μπάνιο είναι απαραίτητος για κάθε ώρα της ημέρας. Είτε βάφεστε στο μπάνιο, είτε ξυρίζεστε, είτε πλένεστε, ότι και να κάνετε χρειάζεστε τον κατάλληλο φωτισμό. Με δείκτες στεγανότητας και προδιαγραφές κατάλληλες για χώρους με υγρασία όπως το μπάνιο, παρέχουν απόλυτη ασφάλεια Επιλέξτε το φωτιστικό για το μπάνιο σας συνδυάζοντας τη τελευταία λέξη της τεχνολογίας και το άψογο design που σας προσφέρει ο ισπανικός οίκος φωτιστικών μπάνιου Ebir Bathroom Lighting. Το φωτιστικό μπάνιου Veronica Led σε μαύρο χρώμα είναι της Ebir Iluminacion και συνοδεύεται από δύο χρόνια εργοστασιακή εγγύηση.

Τιμή 34,50 €
ΛΑΒΗ FINETTO ΜΠΑΡΑ...
search

ΛΑΒΗ FINETTO ΜΠΑΡΑ...

Λαβή μπάρα σε τετράγωνη γραμμή για συρτάρια και ντουλάπια επίπλων. Βιδώνεται από πίσω με δύο βίδες. Η μεγάλη ποικιλία αποχρώσεων σας δίνει τη δυνατότητα συνδυασμού με όλους τους χρωματισμούς μελαμινών δίνοντας στο έπιπλο μοντέρνα γραμμή και άψογο design. Το νέο φινίρισμα σε μαύρη ματ απόχρωση ακολουθεί τις νέες τάσεις της μόδας και είναι κατάλληλο για όλους τους νέους χρωματισμούς επίπλων. Σε κάθε συσκευασία περιλαμβάνονται και οι βίδες για τη τοποθέτηση του πομόλου. Όλα τα πόμολα και οι λαβές επίπλων καθαρίζονται με ένα πανάκι με νερό. Η χρήση απορρυπαντικών και οξέων καταστρέφει τα πόμολα και τις λαβές. Η τετράγωνη μπάρα είναι ιταλικής κατασκευής και συνοδεύεται από δύο χρόνια εργοστασιακή εγγύηση.

Τιμή 2,05 €
ΛΑΒΗ FINETTO ΤΕΤΡΑΓΩΝΗ...
search

ΛΑΒΗ FINETTO ΤΕΤΡΑΓΩΝΗ...

Λαβή μπάρα σε τετράγωνη γραμμή για συρτάρια και ντουλάπια επίπλων. Βιδώνεται από πίσω με δύο βίδες. Η μεγάλη ποικιλία αποχρώσεων σας δίνει τη δυνατότητα συνδυασμού με όλους τους χρωματισμούς μελαμινών δίνοντας στο έπιπλο μοντέρνα γραμμή και άψογο design. Σε κάθε συσκευασία περιλαμβάνονται και οι βίδες για τη τοποθέτηση του πομόλου. Όλα τα πόμολα και οι λαβές επίπλων καθαρίζονται με ένα πανάκι με νερό. Η χρήση απορρυπαντικών και οξέων καταστρέφει τα πόμολα και τις λαβές. Η τετράγωνη μπάρα είναι ιταλικής κατασκευής και συνοδεύεται από δύο χρόνια εργοστασιακή εγγύηση.

Τιμή 2,65 €
ΚΟΜΠΑΣΟ HUWIL DUO ΑΝΩ/ΚΑΤΩ...
search

ΚΟΜΠΑΣΟ HUWIL DUO ΑΝΩ/ΚΑΤΩ...

Το σύστημα ανύψωσης Huwil Duo προσφέρει σχεδιαστική ελευθερία υψηλού επιπέδου για μικρά ερμάρια, χάρη στον στενό του σχεδιασμό. Ο συμμετρικός μηχανισμός ανύψωσης μπορεί να χρησιμοποιηθεί στη μία ή και στις δύο πλευρές ανάλογα με το βάρος και τη διάσταση του ντουλαπιού. Όταν χρησιμοποιείται και στις δύο πλευρές, μπορούν να τοποθετηθούν πιο βαριές μετώπες. Το κομπάσο Huwil Duo μπορεί να ρυθμιστεί με κλειδί άλλεν καθώς διαθέτει υποδοχή στο κέντρο του βραχίονα αυξομειώνοντας τη σκληρότητα του κομπάσου. Το συγκεκριμένο σύστημα ανύψωσης της Huwil είναι γερμανικής κατασκευής και συνοδεύεται από πέντε χρόνια εργοστασιακή εγγύηση.

Τιμή 7,45 €
ΚΑΛΑΘΙ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗΣ ΠΛΑΣΤΙΚΟ...
search

ΚΑΛΑΘΙ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗΣ ΠΛΑΣΤΙΚΟ...

Καλάθι αποθήκευσης πλαστικό σε γκρι απόχρωση. Κατάλληλο για χρήση σε έπιπλα μπάνιου για τα άπλυτα ρούχα, σε ντουλάπες για την τοποθέτηση ρούχων και πετσετών, σε γραφεία και σε παιδικά δωμάτια για την τοποθέτηση των παιχνιδιών. Τώρα θα μπορείτε να έχετε όλα σας τα πράγματα τακτοποιημένα και οργανωμένα σε ένα χώρο. Η γκρι απόχρωση του ταιριάζει αρμονικά σε οποιοδήποτε χρώμα επίπλου έχετε. Το φάρδος του το καθορίζεται εσεις καθώς βιδώνετε στη μετώπη και το μόνο που έχετε να προσθέσετε είναι μία πλάτη μελαμίνης. Το πλαστικό γκρι καλάθι χαρακτηρίζεται από υψηλή αντοχή σε βάρος και συνοδεύεται από πέντε χρόνια εργοστασιακή εγγύηση.

Τιμή 7,50 €
ΦΩΤΙΣΤΙΚΟ LED ΓΙΑ ΜΕΝΤΕΣΕ...
  • -2,48 €
search

ΦΩΤΙΣΤΙΚΟ LED ΓΙΑ ΜΕΝΤΕΣΕ...

Φωτιστικό Led για μεντεσέ με μηχανισμό On/Off Κουμπωτό. Μπορεί να τοποθετηθεί σε οποιοδήποτε σχιστό μεντεσέ έχετε καθώς η βάση του βιδώνεται μαζί με το βιδάκι του μεντεσέ. Σας φέραμε το φωτιστικό για μεντεσέ με φωτισμό led ώστε να μην ψάχνετε στο σκοτάδι αυτό που θέλετε. Ένα έξυπνο gadget το οποίο είναι κουμπωτό και διαθέτει μηχανισμό On/Off. Πόσες φορές ανοίγουμε μια ντουλάπα, ένα συρτάρι ή γενικότερα ένα σκοτεινό χώρο και αγανακτούμε μέχρι να βρούμε αυτό που ψάχνουμε λόγω έλλειψης φωτισμού; Τοποθετείται πανεύκολα από σας μέσα στο ντουλάπι , και δεν χρειάζεται τίποτα άλλο! Το led φωτιστικό ντουλάπας , ανάβει κάθε φορά που ανοίγετε το ντουλάπι και σβήνει αμέσως μόλις το κλείσετε! Πιο απλά δε γίνεται! Ο μηχανισμός είναι πολύ απλός , χωρίς αισθητήρες που χαλάνε εύκολα ή ανάβουν χωρίς λόγο. Μια πραγματική λύση για να μπορείτε να βρείτε τα ρούχα σας , τα κουζινικά σας, τα εργαλεία σας και ότι άλλο τακτοποιούμε σε τέτοιους χώρους! Η συσκευή δουλεύει με μια απλή μπαταρία 23A 12V που σας κάνουμε δώρο.

Τιμή 1,42 € Κανονική τιμή 3,90 €
ΠΡΙΖΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ RETTANGOLO...
search

ΠΡΙΖΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ RETTANGOLO...

Η πρίζα Rettangolo της Forma e Funzione ήρθε για να σας λύσει τα χέρια. Είναι η τέλεια λύση σε περίπτωση που δεν έχει γίνει η απαραίτητη πρόληψη για τοποθέτηση πρίζας στο πάγκο της κουζίνας. Επίσης μπορεί να τοποθετηθεί σαν πρόσθετο αξεσουάρ για την κάλυψη των αναγκών των ηλεκτρικών σας συσκευών. Το inox χρώμα της δένει αρμονικά με τα υπόλοιπα αξεσουάρ της κουζίνας και ο λεπτός και διακριτικός σχεδιασμός της δίνει στη κουζίνα σας το design που επιθυμείτε. Μπορεί να συνδυαστεί και με σποτ ή διακόπτη του ίδου χρώματος και σχεδιασμού. Τοποθετείται κάτω από τα κρεμαστά ντουλάπια της κουζίνας με βίδες, χωρίς να χρειαστεί να τρυπήσετε τα πλακάκια. Επίσης το προϊόν συνοδεύεται από δύο χρόνια εργοστασιακή εγγύηση.  

Τιμή 16,15 €

ΝΕΡΟΧΥΤΗΣ ΕΝΘΕΤΟΣ PYRAMIS...

Οι νεροχύτες Pyragranite αποτελλούνται από 80% κρυστάλλους φυσικού γρανίτη (silica), ενώ το υπόλοιπο 20% του μείγματος αποτελείται από ρητίνες και άλλες ουσίες που βοηθούν στη σύνδεση των κρυστάλλων. Ο νεροχύτης αντέχει ακόμα και αν πέσει επάνω του αντικείμενο βάρους 1kg από ύψος 70cm. Αντέχει σε θερμοκρασία έως 200 βαθμούς Κελσίου.  Οι νεροχύτες Pyragranite έχουν ενισχυμένη επιφάνεια με αυξημένες αντιχαρακτικές ιδιότητες. Επίσης κύριο χαρακτηριστικό είναι η αντοχή σε χημικές ουσίες χωρίς να αποχρωματίζεται ακόμη και αν έρθει σε επαφή με ισχυρά χημικά καθαριστικά προϊόντα κουζίνας. Πέραν της διαδικασίας ποιοτικού ελέγχου που πραγματοποιείται από την Pyramis, οι νεροχύτες Pyragranite έχουν επίσης πιστοποιηθεί από το γερμανικό ινστιτούτο L.G.A. που εγγυάται πως οι νεροχύτες πληρούν τα πιο απαιτητικά πρότυπα ποιότητας που αφορούν στην ανθεκτικότητα και την υγιεινή. Στη συσκευασία περιλαμβάνεται βαλβίδα και σιφόν εξοικονόμησης χώρου.

Τιμή 226,00 €
ΜΠΑΤΑΡΙΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ...
  • -142,60 €
search

ΜΠΑΤΑΡΙΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ...

Μέσα από τη γκάμα εξαιρετικού σχεδιασμού, αισθητικής, ανθεκτικότητας και εργονομίας των μπαταριών της Crolla επιλέξτε μία που σας ταιριάζει στο μοναδικό σχεδιασμό της κουζίνας σας. Οι μπαταρίες της Crolla ιταλικής προέλευσης είναι κατασκευασμένες σύμφωνα με τα αυστηρότερα πρότυπα ελέγχου ποιότητας και σας προσφέρουν ασυναγώνιστη απόδοση.

Τιμή 177,40 € Κανονική τιμή 320,00 €
ΑΠΟΡΡΟΦΗΤΗΡΑΣ FALCON
search

ΑΠΟΡΡΟΦΗΤΗΡΑΣ FALCON

Ο άριστος σχεδιασμός, η υψηλή απόδοση και λειτουργικότητα, αλλά και η απαράμιλλη αισθητική αποτελούν τα χαρακτηριστικά των απορροφητήρων Mekappa. Κομψές γραμμές, εξαιρετικής ποιότητας υλικά και τέλειο φινίρισμα αναβαθμίζουν την κουζίνα σας και της προσδίδουν το στυλ που ταιριάζει στη δική σας αισθητική.

Τιμή 194,00 €
ΣΚΑΛΑ ΚΟΥΚΕΤΑΣ ΜΕΤΑΛΛΙΚΗ
search

ΣΚΑΛΑ ΚΟΥΚΕΤΑΣ ΜΕΤΑΛΛΙΚΗ

Η σκάλα κουκέτας είναι μεταλλικής κατασκευής, ελαφριά και η τοποθέτηση της είναι πανεύκολη. Το φάρδος της σκάλας είναι 39cm και έχετε τη δυνατότητα επιλογής ύψους από μία μεγάλη ποικιλία διαστάσεων. Η απόσταση του ενός σκαλιού από το άλλο είναι 25cm, ιδανικό για μικρά παιδιά και έφηβους. Το αφαιρετικό και λιτό σχέδιο της την κάνει την ιδανική επιλογή για κάθε είδος δωματίου. Οι βάσεις της σκάλας διαθέτουν πλαστικές θήκες για την καλύτερη τοποθέτηση της σε κάθε είδους επιφάνεια, προστατεύοντας επίσης από γρατζουνίες και άλλες φθορές του πατώματος. Το προϊόν διατίθεται σε ασημί χρώμα, αλλά μπορείται να μας ζητήσετε οποιοδήποτε χρώμα εσείς επιθυμείτε μέσα από τις επιλογές χρώματος που διαθέτουμε κατόπιν συννενόησης. 

Τιμή 41,50 €