Φίλτρα

  • 0,1kg - 2,5kg

  • 2,00 € - 83,00 €

Συστήματα ανύψωσης & κομπάσα

Συστήματα ανύψωσης & κομπάσα

Ενεργά φίλτρα

ΚΟΜΠΑΣΟ ΚΑΤΩ ΠΟΡΤΑ ΜΕ...
search

ΚΟΜΠΑΣΟ ΚΑΤΩ ΠΟΡΤΑ ΜΕ...

Το κομπάσο με συρματόσχοινο Microwinch για πορτάκι που ανοίγει προς τα κάτω μπορεί να χρησιμοποιηθεί στη μία ή και στις δύο πλευρές ανάλογα με το βάρος και τη διάσταση του ντουλαπιού. Όταν χρησιμοποιείται και στις δύο πλευρές, μπορούν να τοποθετηθούν πιο βαριές μετώπες. Το κομπάσο με συρματόσχοινο Microwinch της Emuca είναι ισπανικής κατασκευής και συνοδεύεται από δύο χρόνια εργοστασιακή εγγύηση.

Τιμή 21,50 €
ΑΜΟΡΤΙΣΕΡ ΚΟΜΠΑΣΟ ΑΝΩ ΠΟΡΤΑ...
search

ΑΜΟΡΤΙΣΕΡ ΚΟΜΠΑΣΟ ΑΝΩ ΠΟΡΤΑ...

Το κομπάσο αμορτισέρ μπορεί να χρησιμοποιηθεί στη μία ή και στις δύο πλευρές ανάλογα με το βάρος και τη διάσταση του ντουλαπιού. Όταν χρησιμοποιείται και στις δύο πλευρές, μπορούν να τοποθετηθούν πιο βαριές μετώπες. Το κομπάσο αμορτισέρ της Emuca είναι ισπανικής κατασκευής και συνοδεύεται από δύο χρόνια εργοστασιακή εγγύηση.

Τιμή 6,50 €
ΑΜΟΡΤΙΣΕΡ ΚΟΜΠΑΣΟ ΑΝΩ ΠΟΡΤΑ...
search

ΑΜΟΡΤΙΣΕΡ ΚΟΜΠΑΣΟ ΑΝΩ ΠΟΡΤΑ...

Το κομπάσο αμορτισέρ μπορεί να χρησιμοποιηθεί στη μία ή και στις δύο πλευρές ανάλογα με το βάρος και τη διάσταση του ντουλαπιού. Όταν χρησιμοποιείται και στις δύο πλευρές, μπορούν να τοποθετηθούν πιο βαριές μετώπες. Το κομπάσο αμορτισέρ της Emuca είναι ισπανικής κατασκευής και συνοδεύεται από δύο χρόνια εργοστασιακή εγγύηση.

Τιμή 6,50 €
ΚΟΜΠΑΣΟ ΚΑΤΩ ΠΟΡΤΑ ITALIANA...
search

ΚΟΜΠΑΣΟ ΚΑΤΩ ΠΟΡΤΑ ITALIANA...

Το κομπάσο με συρματόσχοινο Link για πορτάκι που ανοίγει προς τα κάτω μπορεί να χρησιμοποιηθεί στη μία ή και στις δύο πλευρές ανάλογα με το βάρος και τη διάσταση του ντουλαπιού. Όταν χρησιμοποιείται και στις δύο πλευρές, μπορούν να τοποθετηθούν πιο βαριές μετώπες. Το κομπάσο με συρματόσχοινο Link της Italiana Ferramenta είναι ιταλικής κατασκευής και συνοδεύεται από πέντε χρόνια εργοστασιακή εγγύηση.

Τιμή 44,95 €
ΚΟΜΠΑΣΟ ΑΝΩ ΠΟΡΤΑΣ HAFELE...
search

ΚΟΜΠΑΣΟ ΑΝΩ ΠΟΡΤΑΣ HAFELE...

Το κομπάσο ανύψωσης Sugatsune προσφέρει σχεδιαστική ελευθερία υψηλού επιπέδου για μικρά ερμάρια, χάρη στον στενό του σχεδιασμό. Ο συμμετρικός μηχανισμός ανύψωσης μπορεί να χρησιμοποιηθεί στη μία ή και στις δύο πλευρές ανάλογα με το βάρος και τη διάσταση του ντουλαπιού. Όταν χρησιμοποιείται και στις δύο πλευρές, μπορούν να τοποθετηθούν πιο βαριές μετώπες. 

Τιμή 26,00 €
ΑΜΟΡΤΙΣΕΡ ΚΟΜΠΑΣΟ ITALIANA...
search

ΑΜΟΡΤΙΣΕΡ ΚΟΜΠΑΣΟ ITALIANA...

Το κομπάσο αμορτισέρ με ρέγουλα Κraby μπορεί να χρησιμοποιηθεί στη μία ή και στις δύο πλευρές ανάλογα με το βάρος και τη διάσταση του ντουλαπιού. Όταν χρησιμοποιείται και στις δύο πλευρές, μπορούν να τοποθετηθούν πιο βαριές μετώπες. Το κομπάσο αμορτισέρ με ρέγουλα Κraby για ναοιγόμενα πορτάκια προς τα κάτω διαθέτει υποδοχές και για ξύλινο πορτάκι και για βιτρίνα αλουμινίου και ρυθμίσεις που σας επιτρέπουν να αυξομειώσετε τη δύναμη του. Το κομπάσο αμορτισέρ με ρέγουλα Κraby της Italiana Ferramenta είναι ιταλικής κατασκευής και συνοδεύεται από πέντε χρόνια εργοστασιακή εγγύηση.

Τιμή 17,95 €
ΑΜΟΡΤΙΣΕΡ ΚΟΜΠΑΣΟ ITALIANA...
search

ΑΜΟΡΤΙΣΕΡ ΚΟΜΠΑΣΟ ITALIANA...

Το κομπάσο αμορτισέρ με ρέγουλα Κraby μπορεί να χρησιμοποιηθεί στη μία ή και στις δύο πλευρές ανάλογα με το βάρος και τη διάσταση του ντουλαπιού. Όταν χρησιμοποιείται και στις δύο πλευρές, μπορούν να τοποθετηθούν πιο βαριές μετώπες. Το κομπάσο αμορτισέρ με ρέγουλα Κraby διαθέτει υποδοχές και για ξύλινο πορτάκι και για βιτρίνα αλουμινίου και ρυθμίσεις που σας επιτρέπουν να αυξομειώσετε τη δύναμη του. Το κομπάσο αμορτισέρ με ρέγουλα Κraby της Italiana Ferramenta είναι ιταλικής κατασκευής και συνοδεύεται από πέντε χρόνια εργοστασιακή εγγύηση.

Τιμή 14,35 €
ΑΜΟΡΤΙΣΕΡ ΚΟΜΠΑΣΟ ΚΑΤΩ...
search

ΑΜΟΡΤΙΣΕΡ ΚΟΜΠΑΣΟ ΚΑΤΩ...

Το κομπάσο αμορτισέρ κατω πορτα μπορεί να χρησιμοποιηθεί στη μία ή και στις δύο πλευρές ανάλογα με το βάρος και τη διάσταση του ντουλαπιού. Όταν χρησιμοποιείται και στις δύο πλευρές, μπορούν να τοποθετηθούν πιο βαριές μετώπες. Το κομπάσο αμορτισέρ διαθέτει υποδοχές και για ξύλινο πορτάκι και για βιτρίνα αλουμινίου. Το κομπάσο αμορτισέρ για ανοιγόμενα ερμάρια προς τα κάτω της Finetto είναι ιταλικής κατασκευής και συνοδεύεται από δύο χρόνια εργοστασιακή εγγύηση.

Τιμή 3,90 €
ΑΜΟΡΤΙΣΕΡ ΚΟΜΠΑΣΟ ΑΝΩ ΠΟΡΤΑ...
search

ΑΜΟΡΤΙΣΕΡ ΚΟΜΠΑΣΟ ΑΝΩ ΠΟΡΤΑ...

Το κομπάσο αμορτισέρ μπορεί να χρησιμοποιηθεί στη μία ή και στις δύο πλευρές ανάλογα με το βάρος και τη διάσταση του ντουλαπιού. Όταν χρησιμοποιείται και στις δύο πλευρές, μπορούν να τοποθετηθούν πιο βαριές μετώπες. Το κομπάσο αμορτισέρ διαθέτει υποδοχές και για ξύλινο πορτάκι και για βιτρίνα αλουμινίου. Το κομπάσο αμορτισέρ της Finetto είναι ιταλικής κατασκευής και συνοδεύεται από δύο χρόνια εργοστασιακή εγγύηση.

Τιμή 3,50 €
ΚΟΜΠΑΣΟ ΑΠΟΡΡΟΦΗΤΗΡΑ ΝΙΚΕΛ
search

ΚΟΜΠΑΣΟ ΑΠΟΡΡΟΦΗΤΗΡΑ ΝΙΚΕΛ

Το κομπάσο απορροφητήρα προσφέρει σχεδιαστική ελευθερία υψηλού επιπέδου για μικρά ερμάρια, χάρη στον στενό του σχεδιασμό. Το κομπάσο απορροφητήρα διαθέτει ελατήρια για την ανύψωση του ντουλαπιού. Η αναγραφόμενη τιμή είναι για το σετ δύο τεμαχίων Το συγκεκριμένο σύστημα ανύψωσης της Finetto είναι ιταλικής κατασκευής και συνοδεύεται από δύο χρόνια εργοστασιακή εγγύηση.

Τιμή 4,25 €
ΚΟΜΠΑΣΟ HUWIL DUO FORTE...
search

ΚΟΜΠΑΣΟ HUWIL DUO FORTE...

Το σύστημα ανύψωσης Huwil Duo Forte προσφέρει σχεδιαστική ελευθερία υψηλού επιπέδου για μικρά ερμάρια, χάρη στον στενό του σχεδιασμό. Ο συμμετρικός μηχανισμός ανύψωσης μπορεί να χρησιμοποιηθεί στη μία ή και στις δύο πλευρές ανάλογα με το βάρος και τη διάσταση του ντουλαπιού. Όταν χρησιμοποιείται και στις δύο πλευρές, μπορούν να τοποθετηθούν πιο βαριές μετώπες. Το κομπάσο Huwil Duo Forte μπορεί να ρυθμιστεί με κλειδί άλλεν καθώς διαθέτει υποδοχή στο κέντρο του βραχίονα αυξομειώνοντας τη σκληρότητα του κομπάσου. Το συγκεκριμένο σύστημα ανύψωσης της Huwil είναι γερμανικής κατασκευής και συνοδεύεται από πέντε χρόνια εργοστασιακή εγγύηση.

Τιμή 11,50 €
ΚΟΜΠΑΣΟ HUWIL DUO HAFELE...
search

ΚΟΜΠΑΣΟ HUWIL DUO HAFELE...

Το σύστημα ανύψωσης Huwil Duo προσφέρει σχεδιαστική ελευθερία υψηλού επιπέδου για μικρά ερμάρια, χάρη στον στενό του σχεδιασμό. Ο συμμετρικός μηχανισμός ανύψωσης μπορεί να χρησιμοποιηθεί στη μία ή και στις δύο πλευρές ανάλογα με το βάρος και τη διάσταση του ντουλαπιού. Όταν χρησιμοποιείται και στις δύο πλευρές, μπορούν να τοποθετηθούν πιο βαριές μετώπες. Το κομπάσο Huwil Duo μπορεί να ρυθμιστεί με κλειδί άλλεν καθώς διαθέτει υποδοχή στο κέντρο του βραχίονα αυξομειώνοντας τη σκληρότητα του κομπάσου. Το συγκεκριμένο σύστημα ανύψωσης της Huwil είναι γερμανικής κατασκευής και συνοδεύεται από πέντε χρόνια εργοστασιακή εγγύηση.

Τιμή 8,55 €