Φίλτρα

  • 0,1kg - 2,5kg

  • 3,00 € - 69,00 €

Συστήματα ανύψωσης & κομπάσα

Συστήματα ανύψωσης & κομπάσα

Ενεργά φίλτρα

ΑΜΟΡΤΙΣΕΡ ΚΟΜΠΑΣΟ ΑΝΩ ΠΟΡΤΑ...
search

ΑΜΟΡΤΙΣΕΡ ΚΟΜΠΑΣΟ ΑΝΩ ΠΟΡΤΑ...

Το κομπάσο αμορτισέρ μπορεί να χρησιμοποιηθεί στη μία ή και στις δύο πλευρές ανάλογα με το βάρος και τη διάσταση του ντουλαπιού. Όταν χρησιμοποιείται και στις δύο πλευρές, μπορούν να τοποθετηθούν πιο βαριές μετώπες. Το κομπάσο αμορτισέρ της Emuca είναι ισπανικής κατασκευής και συνοδεύεται από δύο χρόνια εργοστασιακή εγγύηση.

Τιμή 6,50 €
ΚΟΜΠΑΣΟ ΚΑΤΩ ΠΟΡΤΑ ΜΕ...
search

ΚΟΜΠΑΣΟ ΚΑΤΩ ΠΟΡΤΑ ΜΕ...

Το κομπάσο με συρματόσχοινο Link για πορτάκι που ανοίγει προς τα κάτω μπορεί να χρησιμοποιηθεί στη μία ή και στις δύο πλευρές ανάλογα με το βάρος και τη διάσταση του ντουλαπιού. Όταν χρησιμοποιείται και στις δύο πλευρές, μπορούν να τοποθετηθούν πιο βαριές μετώπες. Το κομπάσο με συρματόσχοινο Link της Italiana Ferramenta είναι ιταλικής κατασκευής και συνοδεύεται από πέντε χρόνια εργοστασιακή εγγύηση.

Τιμή 44,95 €
ΚΟΜΠΑΣΟ ΑΝΩ ΠΟΡΤΑΣ...
search

ΚΟΜΠΑΣΟ ΑΝΩ ΠΟΡΤΑΣ...

Το κομπάσο ανύψωσης Sugatsune προσφέρει σχεδιαστική ελευθερία υψηλού επιπέδου για μικρά ερμάρια, χάρη στον στενό του σχεδιασμό. Ο συμμετρικός μηχανισμός ανύψωσης μπορεί να χρησιμοποιηθεί στη μία ή και στις δύο πλευρές ανάλογα με το βάρος και τη διάσταση του ντουλαπιού. Όταν χρησιμοποιείται και στις δύο πλευρές, μπορούν να τοποθετηθούν πιο βαριές μετώπες. 

Τιμή 17,70 €
ΑΜΟΡΤΙΣΕΡ ΚΟΜΠΑΣΟ KRABY ΜΕ...
search

ΑΜΟΡΤΙΣΕΡ ΚΟΜΠΑΣΟ KRABY ΜΕ...

Το κομπάσο αμορτισέρ με ρέγουλα Κraby μπορεί να χρησιμοποιηθεί στη μία ή και στις δύο πλευρές ανάλογα με το βάρος και τη διάσταση του ντουλαπιού. Όταν χρησιμοποιείται και στις δύο πλευρές, μπορούν να τοποθετηθούν πιο βαριές μετώπες. Το κομπάσο αμορτισέρ με ρέγουλα Κraby για ναοιγόμενα πορτάκια προς τα κάτω διαθέτει υποδοχές και για ξύλινο πορτάκι και για βιτρίνα αλουμινίου και ρυθμίσεις που σας επιτρέπουν να αυξομειώσετε τη δύναμη του. Το κομπάσο αμορτισέρ με ρέγουλα Κraby της Italiana Ferramenta είναι ιταλικής κατασκευής και συνοδεύεται από πέντε χρόνια εργοστασιακή εγγύηση.

Τιμή 15,95 €
ΑΜΟΡΤΙΣΕΡ ΚΟΜΠΑΣΟ KRABY ΜΕ...
search

ΑΜΟΡΤΙΣΕΡ ΚΟΜΠΑΣΟ KRABY ΜΕ...

Το κομπάσο αμορτισέρ με ρέγουλα Κraby μπορεί να χρησιμοποιηθεί στη μία ή και στις δύο πλευρές ανάλογα με το βάρος και τη διάσταση του ντουλαπιού. Όταν χρησιμοποιείται και στις δύο πλευρές, μπορούν να τοποθετηθούν πιο βαριές μετώπες. Το κομπάσο αμορτισέρ με ρέγουλα Κraby διαθέτει υποδοχές και για ξύλινο πορτάκι και για βιτρίνα αλουμινίου και ρυθμίσεις που σας επιτρέπουν να αυξομειώσετε τη δύναμη του. Το κομπάσο αμορτισέρ με ρέγουλα Κraby της Italiana Ferramenta είναι ιταλικής κατασκευής και συνοδεύεται από πέντε χρόνια εργοστασιακή εγγύηση.

Τιμή 14,35 €
ΑΜΟΡΤΙΣΕΡ ΚΟΜΠΑΣΟ ΚΑΤΩ...
search

ΑΜΟΡΤΙΣΕΡ ΚΟΜΠΑΣΟ ΚΑΤΩ...

Το κομπάσο αμορτισέρ κατω πορτα μπορεί να χρησιμοποιηθεί στη μία ή και στις δύο πλευρές ανάλογα με το βάρος και τη διάσταση του ντουλαπιού. Όταν χρησιμοποιείται και στις δύο πλευρές, μπορούν να τοποθετηθούν πιο βαριές μετώπες. Το κομπάσο αμορτισέρ διαθέτει υποδοχές και για ξύλινο πορτάκι και για βιτρίνα αλουμινίου. Το κομπάσο αμορτισέρ για ανοιγόμενα ερμάρια προς τα κάτω της Finetto είναι ιταλικής κατασκευής και συνοδεύεται από δύο χρόνια εργοστασιακή εγγύηση.

Τιμή 3,90 €
ΑΜΟΡΤΙΣΕΡ ΚΟΜΠΑΣΟ ΑΝΩ ΠΟΡΤΑ...
search

ΑΜΟΡΤΙΣΕΡ ΚΟΜΠΑΣΟ ΑΝΩ ΠΟΡΤΑ...

Το κομπάσο αμορτισέρ μπορεί να χρησιμοποιηθεί στη μία ή και στις δύο πλευρές ανάλογα με το βάρος και τη διάσταση του ντουλαπιού. Όταν χρησιμοποιείται και στις δύο πλευρές, μπορούν να τοποθετηθούν πιο βαριές μετώπες. Το κομπάσο αμορτισέρ διαθέτει υποδοχές και για ξύλινο πορτάκι και για βιτρίνα αλουμινίου. Το κομπάσο αμορτισέρ της Finetto είναι ιταλικής κατασκευής και συνοδεύεται από δύο χρόνια εργοστασιακή εγγύηση.

Τιμή 3,50 €
ΚΟΜΠΑΣΟ ΑΠΟΡΡΟΦΗΤΗΡΑ ΝΙΚΕΛ
search

ΚΟΜΠΑΣΟ ΑΠΟΡΡΟΦΗΤΗΡΑ ΝΙΚΕΛ

Το κομπάσο απορροφητήρα προσφέρει σχεδιαστική ελευθερία υψηλού επιπέδου για μικρά ερμάρια, χάρη στον στενό του σχεδιασμό. Το κομπάσο απορροφητήρα διαθέτει ελατήρια για την ανύψωση του ντουλαπιού. Η αναγραφόμενη τιμή είναι για το σετ δύο τεμαχίων Το συγκεκριμένο σύστημα ανύψωσης της Finetto είναι ιταλικής κατασκευής και συνοδεύεται από δύο χρόνια εργοστασιακή εγγύηση.

Τιμή 4,25 €
ΚΟΜΠΑΣΟ HUWIL DUO FORTE...
search

ΚΟΜΠΑΣΟ HUWIL DUO FORTE...

Το σύστημα ανύψωσης Huwil Duo Forte προσφέρει σχεδιαστική ελευθερία υψηλού επιπέδου για μικρά ερμάρια, χάρη στον στενό του σχεδιασμό. Ο συμμετρικός μηχανισμός ανύψωσης μπορεί να χρησιμοποιηθεί στη μία ή και στις δύο πλευρές ανάλογα με το βάρος και τη διάσταση του ντουλαπιού. Όταν χρησιμοποιείται και στις δύο πλευρές, μπορούν να τοποθετηθούν πιο βαριές μετώπες. Το κομπάσο Huwil Duo Forte μπορεί να ρυθμιστεί με κλειδί άλλεν καθώς διαθέτει υποδοχή στο κέντρο του βραχίονα αυξομειώνοντας τη σκληρότητα του κομπάσου. Το συγκεκριμένο σύστημα ανύψωσης της Huwil είναι γερμανικής κατασκευής και συνοδεύεται από πέντε χρόνια εργοστασιακή εγγύηση.

Τιμή 11,50 €
ΚΟΜΠΑΣΟ HUWIL DUO ΑΝΩ/ΚΑΤΩ...
search

ΚΟΜΠΑΣΟ HUWIL DUO ΑΝΩ/ΚΑΤΩ...

Το σύστημα ανύψωσης Huwil Duo προσφέρει σχεδιαστική ελευθερία υψηλού επιπέδου για μικρά ερμάρια, χάρη στον στενό του σχεδιασμό. Ο συμμετρικός μηχανισμός ανύψωσης μπορεί να χρησιμοποιηθεί στη μία ή και στις δύο πλευρές ανάλογα με το βάρος και τη διάσταση του ντουλαπιού. Όταν χρησιμοποιείται και στις δύο πλευρές, μπορούν να τοποθετηθούν πιο βαριές μετώπες. Το κομπάσο Huwil Duo μπορεί να ρυθμιστεί με κλειδί άλλεν καθώς διαθέτει υποδοχή στο κέντρο του βραχίονα αυξομειώνοντας τη σκληρότητα του κομπάσου. Το συγκεκριμένο σύστημα ανύψωσης της Huwil είναι γερμανικής κατασκευής και συνοδεύεται από πέντε χρόνια εργοστασιακή εγγύηση.

Τιμή 8,55 €
ΚΟΜΠΑΣΟ HUWIL MAXI ΑΝΩ ΠΟΡΤΑΣ
search

ΚΟΜΠΑΣΟ HUWIL MAXI ΑΝΩ ΠΟΡΤΑΣ

Το σύστημα ανύψωσης Huwil Maxi προσφέρει σχεδιαστική ελευθερία υψηλού επιπέδου για μικρά ερμάρια, χάρη στον στενό του σχεδιασμό. Ο συμμετρικός μηχανισμός ανύψωσης μπορεί να χρησιμοποιηθεί στη μία ή και στις δύο πλευρές ανάλογα με το βάρος και τη διάσταση του ντουλαπιού. Όταν χρησιμοποιείται και στις δύο πλευρές, μπορούν να τοποθετηθούν πιο βαριές μετώπες. Το κομπάσο Huwil Maxi διαθέτει φρένο στο τακάκι του πλαϊνού με αποτέλεσμα κατά το κλείσιμο το πορτάκι να φρενάρει χωρίς να χτυπάει στο ερμάριο. Το συγκεκριμένο σύστημα ανύψωσης της Huwil είναι γερμανικής κατασκευής και συνοδεύεται από πέντε χρόνια εργοστασιακή εγγύηση.

Τιμή 29,65 €
ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΥΨΩΣΗΣ AVENTOS HK...
search

ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΥΨΩΣΗΣ AVENTOS HK...

Το σύστημα Aventos ΗΚ της Blum έχει βραβευτεί από πολλές διεθνείς σχεδιαστικές επιτροπές. Και οι επαγγελματίες εκτιμούν το AVENTOS HK ως ένα βολικό σύστημα ανύψωσης για μονάδες τοίχου σε μέτριο ύψος. Το σύστημα ανύψωσης και στήριξης AVENTOS HK χρειάζεται λίγο χώρο, καθώς μπορεί να τοποθετηθεί ακόμη και πάνω από εντοιχισμένα ντουλάπια, π.χ. πάνω από ψυγεία. Τα συστατικά μέρη του AVENTOS HK συναρμολογούνται πολύ εύκολα. Αφού ρυθμιστεί με ακρίβεια ο μηχανισμός ανύψωσης ανάλογα με το βάρος και το μέγεθος της πρόσοψης, το AVENTOS HK θα ανοίγει, θα κλείνει και θα στηρίζεται με αξιόπιστη άνεση. Επιπλέον, το AVENTOS HK δεν χρειάζεται μεντεσέδες. Τα μπράτσα διαθέτουν ενσωματομένο φρένο Blumotion με αποτέλεσμα το πορτάκι να κλείνει αθόρυβα και σταθερά. Το ύψος του ντουλαπιού μπορεί να είναι έως 600mm και το φάρδος έως 1800mm. Το συγκεκριμένο σύστημα ανύψωσης της Blum είναι σχεδιασμένο για αυτόματο άνοιγμα με ένα μόνο άγγιγμα, καθώς διαθέτει tip on που τοποθετείται στο σόκορο του ερμαρίου. 

Τιμή 57,72 €