Φίλτρα

  • 0,01kg - 4kg

  • 0,00 € - 29,00 €

Είδη στήριξης

Είδη στήριξης

Ενεργά φίλτρα

ΣΤΗΡΙΓΜΑ ΚΡΥΣΤΑΛΛΩΝ ΒΙΔΩΤΟ...

Στήριγμα κρυστάλλων βιδωτό για εύκολη τοποθέτηση κρυστάλλινων ραφιών έως 6mm σε ξύλινη ή άλλου είδους επιφάνεια. Διαθέτει οπή για τοποθέτηση βίδας για την στήριξη του. Η ασημί ή μαύρη απόχρωση του ταιριάζει με όλους τους χρωματισμούς επιφανειών κάνοντας το στήριγμα διακριτικό και όμορφο. Διαθέτει μαλακή επιφάνεια για την αποφυγή γδαρσιμάτων στο κρύσταλλο. Στην Home Depot Greece θα βρείτε το κατάλληλο είδος στήριξης ανάλογα με τις ανάγκες σας. Τα στηρίγματα κρυστάλλων είναι της Italiana Ferramenta ιταλικής κατασκευής και συνοδεύονται από δύο χρόνια εργοστασιακή εγγύηση.

Τιμή 0,55 €
ΓΩΝΙΑ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΡΑΦΙΟΥ EURO...
search

ΓΩΝΙΑ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΡΑΦΙΟΥ EURO...

Γωνία στήριξης ραφιού με πλαστικό διακοσμητικό κάλυμα σε μαύρη απόχρωση. Η μεγάλη ποικιλία διαστάσεων σας δίνει τη δυνατότητα επιλογής της κατάλληλης διάστασης ανάλογα με το μέγεθος του ραφιού. Είναι κατασκευασμένη από ανθεκτικό ενισχυμένο μέταλλο κάνοντας την ανθεκτική σε βάρος έως 20kg. Η διακοσμητική γωνία στήριξης ραφιού είναι ιταλικής κατασκευής της Euroorvel και συνοδεύεται από δύο χρόνια εργοστασιακή εγγύηση.

Τιμή 1,75 €
ΘΗΛΙΑ ΚΡΕΜΑΣΜΑΤΟΣ ΠΛΑΣΤΙΚΗ...
search

ΘΗΛΙΑ ΚΡΕΜΑΣΜΑΤΟΣ ΠΛΑΣΤΙΚΗ...

Θηλιά κρεμάσματος πλαστική για κρέμαση διαφόρων ειδών πραγμάτων όπως καθρέφτες μπάνιου ή άλλες κατασκευές. Στην Home Depot Greece θα βρείτε το κατάλληλο είδος στήριξης ανάλογα με τις ανάγκες σας. Η θηλιά κρέμασης είναι κατασκευασμένη από υψηλής ποιότητας πλαστικό και συνοδεύονται από δύο χρόνια εργοστασιαή εγγύηση.

Τιμή 0,15 €

ΓΩΝΙΑ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ME ΚΑΠΑΚΙ...

Γωνία στήριξης με καπάκι πλαστική σε διάφορες αποχρώσεις για σύνδεση ερμαρίων και άλλων κατασκευών. Η ποικιλία αποχρώσεων σας δίνει τη δυνατότητα επιλογής του κατάλληλου χρώματος ώστε να ταιριάζει με το εσωτερικό του ερμαρίου και να τη κάνει αόρατη. Η τιμή αφορά συσκευασία των 100 τεμαχίων. Η γωνία στήριξης με καπάκι είναι της Leon ελληνικής κατασκευής και συνοδεύεται από δύο χρόνια εργοστασιακή εγγύηση.

Τιμή 7,50 €

ΓΩΝΙΑ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΠΛΑΣΤΙΚΗ...

Γωνία στήριξης πλαστική σε διάφορες αποχρώσεις για σύνδεση ερμαρίων και άλλων κατασκευών. Η ποικιλία αποχρώσεων σας δίνει τη δυνατότητα επιλογής του κατάλληλου χρώματος ώστε να ταιριάζει με το εσωτερικό του ερμαρίου και να τη κάνει αόρατη. Η τιμή αφορά συσκευασία των 100 τεμαχίων. Η γωνία στήριξης είναι της Leon ελληνικής κατασκευής και συνοδεύεται από δύο χρόνια εργοστασιακή εγγύηση.

Τιμή 5,00 €

ΣΤΗΡΙΓΜΑ ΚΟΥΠΑΣΤΗΣ ΑΝΟΙΧΤΟ...

Στήριγμα κουπαστής ορυχάλκινο για στήριξη κουπαστής στο τοίχο. Διαθέτει δύο υποδοχές για βίδες ώστε να κρατάει τη κουπαστή σταθερή και να έχει αντοχή σε βάρος και πίεση. Είναι διαθέσιμο σε νίκελ ματ και χρυσή ματ απόχρωση. Το στήριγμα κουπαστής είναι της Finetto ιταλικής κατασκευής και συνοδεύεται από δύο χρόνια εργοστασιακή εγγύηση. 

Τιμή 4,95 €
ΣΤΗΡΙΓΜΑ ΚΡΥΣΤΑΛΛΩΝ...
search

ΣΤΗΡΙΓΜΑ ΚΡΥΣΤΑΛΛΩΝ...

Στήριγμα κρυστάλλων κουμπωτό για εύκολη τοποθέτηση κρυστάλλινων ραφιών από 5 έως 15mm σε ξύλινη ή άλλου είδους επιφάνεια. Διαθέτει οπή για τοποθέτηση βίδας για την στήριξη του. Η ασημί απόχρωση του ταιριάζει με όλους τους χρωματισμούς επιφανειών κάνοντας το στήριγμα διακριτικό και όμορφο. Διαθέτει μαλακή επιφάνεια για την αποφυγή γδαρσιμάτων στο κρύσταλλο. Στην Home Depot Greece θα βρείτε το κατάλληλο είδος στήριξης ανάλογα με τις ανάγκες σας. Τα στηρίγματα κρυστάλλων είναι της Italiana Ferramenta ιταλικής κατασκευής και συνοδεύονται από δύο χρόνια εργοστασιαή εγγύηση.

Τιμή 0,45 €

ΑΝΑΡΤΗΡΑΣ ΕΡΜΑΡΙΩΝ BLUM ΜΕ...

Αναρτήρας ντουλαπιών Blum με πλαστικό κάλυμα σε διάφορες αποχρώσεις για κρέμαση ντουλαπιών σε μπάρα ανάρτησης. Η ποικιλία αποχρώσεων σας δίνει τη δυνατότητα επιλογής του κατάλληλου χρώματος ώστε να ταιριάζει με το εσωτερικό του ερμαρίου και να το κάνει αόρατο. Ο αναρτήρας ντουλαπιών με πλαστικό κάλυμα είναι της Blum αυστριακής κατασκευής και συνοδεύεται από δύο χρόνια εργοστασιακή εγγύηση.

Τιμή 1,35 €

ΑΝΑΡΤΗΡΑΣ ΕΡΜΑΡΙΩΝ EURO...

Αναρτήρας ντουλαπιών με πλαστικό κάλυμα σε διάφορες αποχρώσεις για κρέμαση ντουλαπιών σε μπάρα ανάρτησης. Η ποικιλία αποχρώσεων σας δίνει τη δυνατότητα επιλογής του κατάλληλου χρώματος ώστε να ταιριάζει με το εσωτερικό του ερμαρίου και να το κάνει αόρατο. Ο αναρτήρας ντουλαπιών με πλαστικό κάλυμα είναι της Euro Orvel ιταλικής κατασκευής και συνοδεύεται από δύο χρόνια εργοστασιακή εγγύηση.

Τιμή 0,75 €
ΜΠΑΡΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ ΕΡΜΑΡΙΩΝ...
search

ΜΠΑΡΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ ΕΡΜΑΡΙΩΝ...

Μπάρα ανάρτησης για κρέμαση ερμαρίων κουζίνας και άλλων τύπων. Η μπάρα έχει διάσταση 2000mm και διαθέτει εγκοπές κατά μήκος της βέργας που σας δίνουν τη δυνατότητα κοπής της σε οποιοδήποτε σημείο εσείς επιθυμείτε. Η αναβαθμισμένη ποιότητα υλικών την κάνει ισχυρή και ανθεκτική σε βάρος και πίεση. Η μπάρα ανάρτησης είναι της Euro Οrvel ιταλικής κατασκευής και συνοδεύεται από δύο χρόνια εργοστασιακή εγγύηση.

Τιμή 4,00 €

ΓΩΝΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ ΝΤΟΥΛΑΠΙΩΝ...

Γωνία ανάρτησης ντουλαπιών με πλαστικό κάλυμα και ευρώβιδες σε διάφορες αποχρώσεις. Η χρήση τετράγωνης ροδέλας επιτρέπει τη ρύθμιση του ύψους και του πλάτους ώστε να διευκολύνεται η ευθυγράμμιση των ντουλαπιών. Η ποικιλία αποχρώσεων σας δίνει τη δυνατότητα επιλογής του κατάλληλου χρώματος ώστε να ταιριάζει με το εσωτερικό του ερμαρίου και να το κάνει αόρατο. Η γωνία ανάρτησης ντουλαπιών με ευρώβιδες είναι της Titus Group σλοβένικης κατασκευής και συνοδεύεται από δύο χρόνια εργοστασιακή εγγύηση.

Τιμή 0,70 €

ΓΩΝΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ ΝΤΟΥΛΑΠΙΩΝ...

Γωνία ανάρτησης ντουλαπιών με πλαστικό κάλυμα σε διάφορες αποχρώσεις. Η χρήση τετράγωνης ροδέλας επιτρέπει τη ρύθμιση του ύψους και του πλάτους ώστε να διευκολύνεται η ευθυγράμμιση των ντουλαπιών. Η ποικιλία αποχρώσεων σας δίνει τη δυνατότητα επιλογής του κατάλληλου χρώματος ώστε να ταιριάζει με το εσωτερικό του ερμαρίου και να το κάνει αόρατο. Η γωνία ανάρτησης ντουλαπιών είναι της Hard Plast ελληνικής κατασκευής και συνοδεύεται από δύο χρόνια εργοστασιακή εγγύηση.

Τιμή 0,55 €