Φίλτρα

  • 0,1kg - 10kg

  • 0,00 € - 16,00 €

Προφίλ Αλουμινίου

Προφίλ Αλουμινίου

Ενεργά φίλτρα

ΓΩΝΙΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ΑΝΟΔΙΩΜΕΝΗ...
search

ΓΩΝΙΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ΑΝΟΔΙΩΜΕΝΗ...

Προφίλ γωνία ανοδιωμένη με πάχος 1,1mm και συνολικό μήκος βέργας 5000mm. Είναι διαθέσιμη σε διαστάσεις φάρδους 25x25mm και 15x15mm. Η τιμή αφορά βέργα μήκος 5 μέτρων. Η ανοδιωμένη γωνία σε ασημί απόχρωση είναι ελληνικής κατασκευής.

Τιμή 19,50 €

ΑΡΜΟΚΑΛΥΠΤΡΟ ΜΑΣΙΦ...

Αρμοκάλυπτρο κουζίνας μασίφ αλουμινίου σε διάφορες αποχρώσεις. Είναι διαθέσιμο σε βέργα μήκους 4000mm για να καλύψει όλες τις ανάγκες σας καθώς μπορείτε να το κόψετε σε όποιο σημείο εσείς επιθυμείτε. Το αρμοκάλυπτρο προστατεύει την κουζίνα σας από υγρασίες και νερά και είναι ιδιαίτερα όμορφο και κομψό καθώς είναι πολύ λεπτό.

Τιμή 23,00 €

ΠΡΟΦΙΛ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ΓΙΑ...

Διακοσμητικό και προστατευτικό προφίλ αλουμινίου για έπιπλα αποσκευών μπαγκαζιέρες. Η διάσταση της κάθε βέργας είναι 3000mm και μπορείτε να την κόψετε στις διαστάσεις που εσείς επιθυμείτε. Η ποικιλία χρωματισμών σας δίνει την δυνατότητα να διαλέξετε το χρώμα που επιθυμείτε ώστε να ταιριάζει απόλυτα με τον χώρο σας. Είναι κατάλληλο για τοποθέτησε σε ενοικιαζόμενα δωμάτια, ξενοδοχεία αλλά και σε άλλα μέρη. Το προφίλ αλουμινίου είναι της Finetto ιταλικής προέλευσης.

Τιμή 6,50 €
ΤΑΠΑ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΠΡΟΦΙΛ...
search

ΤΑΠΑ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΠΡΟΦΙΛ...

Οι τάπες στήριξης είναι απαραίτητες για το προφίλ σύνδεσης κουτιών αλουμινίου που χρησιμοποιείται για ένωση ερμαρίων κουζίνας. Η γκρι απόχρωση τους δένει αρμονικά με το προφίλ αλουμινίου. Για κάθε ερμάριο απαιτούνται δύο τεμάχια πλαστικών ταπών. Οι τάπες στήριξης είναι ιταλικής κατασκευής και συνοδεύονται από δύο χρόνια εργοστασιακή εγγύηση. 

Τιμή 0,50 €
ΠΡΟΦΙΛ ΣΥΝΔΕΣΗΣ ΚΟΥΤΙΩΝ...
search

ΠΡΟΦΙΛ ΣΥΝΔΕΣΗΣ ΚΟΥΤΙΩΝ...

Προφίλ σύνδεσης κουτιών αλουμινίου σε ασημί χρώμα. Χρησιμοποιείται για ένωσης ερμαρίων κουζίνας. Η τιμή είναι για το τεμάχιο, το οποίο έχει μήκος 4,60m. Μπορεί να κοπεί σε οποιαδήποτε διάσταση επιθυμείτε με τη χρήση σιδηροπρίονου ή δίσκου. Για την τοποθέτηση του χρειάζονται τάπες που προσαρμόζουν στις άκρες του προφίλ. Το προφίλ σύνδεσης κουτιών είναι υψηλής ποιότητας και αντοχής. Είναι ιταλικής κατασκευής και συνοδεύεται από δύο χρόνια εργοστασιακή εγγύηση.

Τιμή 17,94 €