Προσφορές

Υπάρχουν 22 προϊόντα.

Εμφανίζονται 1-12 από 22
PUSH LATCH FINETTO ΜΕ...
 • -0,37 €
search

PUSH LATCH FINETTO ΜΕ...

Push latch με μαγνήτη σε γκρί απόχρωση για εύκολο άνοιγμα ντουλαπιών με μία μόνο κίνηση. Μπορείτε να το τοποθετήσετε εξωτερικά με βίδες σε οποιδήποτε σημείο του ερμαρίου επιθυμείτε. Το push latch με μαγνήτη είναι της Finetto ιταλικής κατασκευής και συνοδεύεται από δύο χρόνια εργοστασιακή εγγύηση.

Τιμή 0,83 € Κανονική τιμή 1,20 €
PUSH LATCH FINETTO ΠΛΑΣΤΙΚΟ...
 • -0,32 €

PUSH LATCH FINETTO ΠΛΑΣΤΙΚΟ...

Push latch της Finetto σε λευκή και καφέ απόχρωση για εύκολο άνοιγμα ντουλαπιών με μία μόνο κίνηση. Μπορείτε να το τοποθετήσετε εξωτερικά με βίδες  σε οποιδήποτε σημείο εσείς επιθυμείτε και αντικρυστά το αντίκρυσμα του. Κύριο χαρακτηριστικό του είναι η δύναμη ανοίγματος που διαθέτει καθώς αποτελείται από πολύ ισχυρό σουστάκι. Το push latch είναι της Finetto ιταλικής κατασκευής και συνοδεύεται από δύο χρόνια εργοστασιακή εγγύηση.

Τιμή 0,63 € Κανονική τιμή 0,95 €
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΜΑΤΑΚΙ ΠΟΡΤΑΣ...
 • -18,29 €
search

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΜΑΤΑΚΙ ΠΟΡΤΑΣ...

Ηλεκτρονικό μάτι πόρτας κατάλληλο για τοποθέτηση σε απλές και θωρακισμένες πόρτες πάχους 38 έως 110mm, με κάμερα ενσωματωμένη στη συσκευή ώστε να μην προδίδει την ύπαρξη της στον ανεπιθύμητο επισκέπτη. Διαθέτει οθόνη υψηλής ευκρίνειας LCD 3,2″ που δεν παραμορφώνει την εικόνα, γωνία θέασης 105 μοίρες και κάμερα ανάλυσης 0.3Mpixel. Είναι προγραμματισμένο για λειτουργία αυτόματου κλεισίματος μετά από 10 δευτερόλεπτα για εξοικονόμηση ενέργειας και δέχεται δυο μπαταρίες ΑΑΑ που εξασφαλίζουν 1500 περίπου “ματιές”. Τοποθετείται εύκολα σε τρύπα διαμέτρου 14mm που είναι η standard διάσταση για απλά ματάκια, χωρίς την χρήση εργαλείων και οι διαστάσεις του είναι 128x68x15mm. Στην συσκευασία περιέχεται έντυπο με ακριβείς οδηγίες, για γρήγορη τοποθέτηση.

Τιμή 45,71 € Κανονική τιμή 64,00 €
ΚΟΥΤΑΛΟΘΗΚΗ ΠΛΑΣΤΙΚΗ...
 • -1,50 €
search

ΚΟΥΤΑΛΟΘΗΚΗ ΠΛΑΣΤΙΚΗ...

Η πλαστική κουταλοθήκη κουζίνας της Agoform διαθέτει εντυπωσιακό λεπτό σχεδιασμό και παρέχει μία εντυπωσιακή έννοια τάξης δίνοντας καλαίσθητες πινελιές στο εσωτερικό των συρταριών. Η κατασκευή της είναι ιδανική για τη τοποθέτηση μαχαιροπίρουνων και άλλων εργαλείων. Ο σχεδιασμός της είναι απόλυτα λειτουργικός καθώς εξοικονομεί αρκετό χώρο. Το νίκελ ματ φινίρισμα της ταιριάζει απόλυτα με όλους τους χρωματισμούς κουζίνας δίνοντας μία πρόσθετη λάμψη στο εσωτερικό των συρταριών. Το βάθος της κουταλοθήκης είναι 48cm και το φάρδος προσαρμόζεται ανάλογα με τη διάσταση που θα διαλέξετε. Προσοχή η διάταξη των θέσεων αλλάζει ανάλογα την διάσταση της κουταλοθήκης, η φωτογραφία είναι ενδεικτική. Η πλαστική κουταλοθήκη κουζίνας της Agoform είναι γερμανικής κατασκευής και συνοδεύεται από πέντε χρόνια εργοστασιακή εγγύηση. 

Τιμή 8,00 € Κανονική τιμή 9,50 €
ΚΟΥΤΑΛΟΘΗΚΗ ΠΛΑΣΤΙΚΗ...
 • -2,00 €
search

ΚΟΥΤΑΛΟΘΗΚΗ ΠΛΑΣΤΙΚΗ...

Η πλαστική κουταλοθήκη κουζίνας της Agoform διαθέτει εντυπωσιακό λεπτό σχεδιασμό και παρέχει μία εντυπωσιακή έννοια τάξης δίνοντας καλαίσθητες πινελιές στο εσωτερικό των συρταριών. Η κατασκευή της είναι ιδανική για τη τοποθέτηση μαχαιροπίρουνων και άλλων εργαλείων. Ο σχεδιασμός της είναι απόλυτα λειτουργικός καθώς εξοικονομεί αρκετό χώρο. Το φινίρισμα της σε ξύλο οξιάς ταιριάζει απόλυτα με όλους τους χρωματισμούς κουζίνας δίνοντας μία πρόσθετη λάμψη στο εσωτερικό των συρταριών καθώς δίνει την αίσθηση γυσικού ξύλου. Το βάθος της κουταλοθήκης είναι 48cm και το φάρδος προσαρμόζεται ανάλογα με τη διάσταση που θα διαλέξετε. Προσοχή η διάταξη των θέσεων αλλάζει ανάλογα την διάσταση της κουταλοθήκης, η φωτογραφία είναι ενδεικτική. Η πλαστική κουταλοθήκη κουζίνας της Agoform είναι γερμανικής κατασκευής και συνοδεύεται από πέντε χρόνια εργοστασιακή εγγύηση.

Τιμή 3,15 € Κανονική τιμή 5,15 €
ΛΑΒΗ GIUSTI SWAROVSKI 96MM...
 • -7,44 €
search

ΛΑΒΗ GIUSTI SWAROVSKI 96MM...

Λαβή με γνήσια swarovksi σε τετράγωνη γραμμή για συρτάρια και ντουλάπια επίπλων. Βιδώνεται από πίσω με δύο βίδες σε απόσταση 96mm. Σε κάθε συσκευασία περιλαμβάνονται και οι βίδες για τη τοποθέτηση του πομόλου. Όλα τα πόμολα και οι λαβές επίπλων καθαρίζονται με ένα πανάκι με νερό. Η χρήση απορρυπαντικών και οξέων καταστρέφει τα πόμολα και τις λαβές. Η γυαλιστερή χρυσή λαβή είναι ιταλικής κατασκευής και συνοδεύεται από πέντε χρόνια εργοστασιακή εγγύηση.

Τιμή 15,87 € Κανονική τιμή 23,31 €
ΛΑΒΗ GIUSTI ΤΕΤΡΑΓΩΝΗ...
 • -1,43 €
search

ΛΑΒΗ GIUSTI ΤΕΤΡΑΓΩΝΗ...

Λαβή μπάρα σε τετράγωνη γραμμή για συρτάρια και ντουλάπια επίπλων. Βιδώνεται από πίσω με δύο βίδες σε απόσταση 192mm. Σε κάθε συσκευασία περιλαμβάνονται και οι βίδες για τη τοποθέτηση του πομόλου. Όλα τα πόμολα και οι λαβές επίπλων καθαρίζονται με ένα πανάκι με νερό. Η χρήση απορρυπαντικών και οξέων καταστρέφει τα πόμολα και τις λαβές. Η τετράγωνη μπάρα είναι ιταλικής κατασκευής και συνοδεύεται από δύο χρόνια εργοστασιακή εγγύηση.

Τιμή 6,16 € Κανονική τιμή 7,58 €
ΜΕΝΤΕΣΕΣ GIUSTI...
 • -4,77 €
search

ΜΕΝΤΕΣΕΣ GIUSTI...

Διακοσμητικός μεντεσές για ντουλάπια κουζίνας και άλλων κλασσικών επίπλων. Η ανθρακί απόχρωση του σε συνδυασμό με το άψογο ιταλικό design μπορεί να μεταμορφώσει το έπιπλο σας σε κλασσική γραμμή. Έχει συνολική διάσταση 100mm και βιδώνεται εξωτερικά με βίδες. Μπορεί να συνδυαστεί με πόμολο ή λαβή της ίδιας απόχρωσης. Ο διακοσμητικός μεντεσές είναι ιταλικής κατασκευής της Giusti και συνοδεύεται από δύο χρόνια εργοστασιακή εγγύηση. 

Τιμή 7,87 € Κανονική τιμή 12,65 €
ΜΕΝΤΕΣΕΣ ΜΥΛΛΙ ΚΡΥΣΤΑΛΛΩΝ...
 • -0,50 €
search

ΜΕΝΤΕΣΕΣ ΜΥΛΛΙ ΚΡΥΣΤΑΛΛΩΝ...

Μεντεσές μύλλι κρυστάλλων για εύκολη τοποθέτηση κρυστάλλινων πορτών. Διαθέτει πείρο 5mm για την στήριξη του και βύσμα χωνευτό. Η γυαλιστερή απόχρωση του ταιριάζει με όλους τους χρωματισμούς επιφανειών κάνοντας το στήριγμα διακριτικό και όμορφο. Στην Home Depot Greece θα βρείτε το κατάλληλο είδος μεντεσέ ανάλογα με τις ανάγκες σας. Ο μεντεσές μύλλι κρυστάλλων είναι της Finetto ιταλικής κατασκευής και συνοδεύονται από δύο χρόνια εργοστασιαή εγγύηση.

Τιμή 1,15 € Κανονική τιμή 1,65 €
ΜΕΝΤΕΣΕΣ ΧΩΝΕΥΤΟΣ CEAM...
 • -2,44 €
search

ΜΕΝΤΕΣΕΣ ΧΩΝΕΥΤΟΣ CEAM...

Μεντεσές χωνευτός σε χρυσό ματ φινίρισμα. Είναι κατασκευασμένος από υψηλής ποιότητας υλικά που το συνιστά ιδιαίτερα ανθρεκτικό σε βάρος και πίεση. Ο χωνευτός μεντεσές είναι της Ceam ιταλικής κατασκευής και συνοδεύεται από δύο χρόνια εργοστασιακή εγγύηση. 

Τιμή 2,51 € Κανονική τιμή 4,95 €
ΜΟΛΥΒΟΘΗΚΗ ΓΡΑΦΕΙΟΥ 6...
 • -2,48 €
search

ΜΟΛΥΒΟΘΗΚΗ ΓΡΑΦΕΙΟΥ 6...

Μολυβοθήκη γραφείου μαύρη έξι θέσεων με διαστάσεις 240Χ335mm. Κατάλληλη για τοποθέτηση στο εσωτερικό συρταριών γραφείου. Τώρα μπορείτε να έχετε όλα σας τα καθημερινά αντικείμενα και αναλώσιμα σε ένα μέρος οργανωμένα. Η μολυβοθήκη γραφείου είναι ιταλικής κατασκευής της Poliplast και συνοδεύεται από δύο χρόνια εργοστασιακή εγγύηση.

Τιμή 3,77 € Κανονική τιμή 6,25 €
ΜΠΑΤΑΡΙΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ CROLLA...
 • -95,48 €
search

ΜΠΑΤΑΡΙΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ CROLLA...

Μέσα από τη γκάμα εξαιρετικού σχεδιασμού, αισθητικής, ανθεκτικότητας και εργονομίας των μπαταριών της Crolla επιλέξτε μία που σας ταιριάζει στο μοναδικό σχεδιασμό της κουζίνας σας. Οι μπαταρίες της Crolla ιταλικής προέλευσης είναι κατασκευασμένες σύμφωνα με τα αυστηρότερα πρότυπα ελέγχου ποιότητας και σας προσφέρουν ασυναγώνιστη απόδοση.

Τιμή 219,52 € Κανονική τιμή 315,00 €