Φίλτρα

  • 0,05kg - 0,2kg

  • 1,00 € - 5,00 €

Είδη ατομικής προστασίας

Είδη ατομικής προστασίας

Ενεργά φίλτρα

ΕΠΙΓΟΝΑΤΙΔΕΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ...
search

ΕΠΙΓΟΝΑΤΙΔΕΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ...

Επιγονατίδες εργασίας ελαφριού τύπου κατασκευασμένες από καουτσούκ σε πορτοκαλί απόχρωση. Κατάλληλες για την προστασία κατά την τοποθέτηση πλακιδίων και πατωμάτων καθώς και άλλες παρόμοιες εργασίες.

Τιμή 4,25 €
ΜΑΣΚΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΜΕ ΦΙΛΤΡΟ...
search

ΜΑΣΚΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΜΕ ΦΙΛΤΡΟ...

Μάσκα προστασίας με ειδικό φίλτρο κατάλληλη για επαγγελματική χρήση. Εφαρμόζει στο πρόσωπο τέλεια και διευκολύνει την αναπνοή σας μέσα από το ειδικό φίλτρο που διαθέτει. Είναι ολλανδικής κατασκευής και τηρεί αυστηρά όλες τις προδιαγραφές υγιεινής και προστασίας για τον επαγγελματία. Είναι κατάλληλη για για τη χρήση κατά τη διάρκεια λούστρων και βαφής διαφόρων ειδών. 

Τιμή 1,50 €
ΓΑΝΤΙΑ ΔΕΡΜΑΤΙΝΑ SOFT PLUS...
search

ΓΑΝΤΙΑ ΔΕΡΜΑΤΙΝΑ SOFT PLUS...

Γάντια εργασίας δερμάτινα από μαλακό επεξεργασμένο δέρμα σε κόκκινο χρώμα. Η ειδική ύφανση του επιτρέπει την αναπνοή του χεριού και η λεπτή κατασκευή του σας δίνει την καλύτερη αίσθηση στο κράτημα και στην αφή. Είναι κατάλληλα για ελαφριά και μεσαία χρήση, για κατασκευαστικές και γεωργικές εργασίες, οδήγηση μηχανοκίνητων οχημάτων, χειρισμό μηχανημάτων. 

Τιμή 5,55 €
ΓΑΝΤΙΑ ΝΙΤΡΙΛΙΟΥ MACO...
search

ΓΑΝΤΙΑ ΝΙΤΡΙΛΙΟΥ MACO...

Γάντια εργασίας από νάυλον με επικάλυψη νιτριλίου σε γκρι χρώμα. Η περιοχή της παλάμης αποτελείται από επικάλυψη νιτριλίου για μεγάλη αντοχή σε κοψίματα από μαχαίρι, γυαλί, πέτρα κλπ. Η ειδική ύφανση του επιτρέπει την αναπνοή του χεριού και η λεπτή κατασκευή του σας δίνει την καλύτερη αίσθηση στο κράτημα και στην αφή. Είναι κατάλληλα για ελαφριά και μεσαία χρήση, για εργασίες DIY και για δουλειές του σπιτιού. Προδιαγραφές: CE – EN388: 41214121: (4) αντοχή σε τριβή, με κλίμακα 0-4, αντοχή σε κόψιμο, με κλίμακα 0-5, αντοχή σε σχίσιμο, με κλίμακα 0-4, αντοχή σε τρύπημα, με κλίμακα 0-4. Τα γάντια εργασίας είναι της Maco και συνοδεύονται από δύο χρόνια εργοστασιακή εγγύηση.

Τιμή 1,50 €