Φίλτρα

  • 0,1kg - 6kg

  • 0,00 € - 36,00 €

Υλικά κόλλησης & βαφής

Υλικά κόλλησης & βαφής

Ενεργά φίλτρα

ΠΑΝΙΣΧΥΡΗ ΚΟΛΛΑ ΣΤΙΓΜΗΣ...
search

ΠΑΝΙΣΧΥΡΗ ΚΟΛΛΑ ΣΤΙΓΜΗΣ...

Η πανίσχυρη κόλλα στιγμής δύο συστατικών της Magmont ήρθε για να σας λύσει όλα τα προβλήματα στη στιγμή. Το σετ περιλαμβάνει την κυανοακρυλική κόλλα 50ml και το σπρέι επιταχυντή 200ml, για γρήγορες και δυνατές συγκολλήσεις. Είναι ιδανική για αντικείμενα από πορώδη υλικά, όπως ξύλο, mdf καθώς επίσης και γυαλί, μέταλλα, PVC, σκληρά πλαστικά, κεραμικά, πορσελάνες, δέρματα, συνθετικά και άλλα πολλά υλικά. Η ταχύτητα συγκόλλησης εξαρτάται από την στιλπνότητα της επιφάνειας που θέλουμε να κολλήσουμε και είναι λιγότερη από 5 δευτερόλεπτα με τη χρήση του επιταχυντή. Είναι αδιάβροχη και έχει μεγάλη ανθεκτικότητα σε πολύ υψηλές θερμοκρασίες έως και 85°C. Η ρευστότητα είναι 1200-1700cps και το γέμισμα κενού 0,2mm. Η διάρκεια ζωής της κόλλας είναι 12 μήνες και η θερμοκρασία λειτουργίας από -50° έως +80°C. Η μέγιστη αντοχή σε δύναμη είναι 20N/mm2. Η κόλλα στιγμής της Magmont είναι ισπανικής προέλευσης.

Τιμή 11,90 €
ΛΕΙΑΝΤΙΚΟ ΣΦΟΥΓΓΑΡΑΚΙ...
search

ΛΕΙΑΝΤΙΚΟ ΣΦΟΥΓΓΑΡΑΚΙ...

Λειαντικό σφουγγάρι της εταιρίας Smirdex. Τα σφουγγάρια διατίθενται σε πολλά μεγέθη κόκκωσης ή σε διαφορετικά επίπεδα σκληρότητας, που καλύπτουν όλες τις επισκευαστικές και κατασκευαστικές σας ανάγκες. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν πολλές φορές και είναι κατάλληλα για χρήση πριν τη βαφή. Οι διαστάσεις του είναι 90x120mm.  

Τιμή 0,50 €
ΛΕΙΑΝΤΙΚΟ ΣΦΟΥΓΓΑΡΑΚΙ...
search

ΛΕΙΑΝΤΙΚΟ ΣΦΟΥΓΓΑΡΑΚΙ...

Λειαντικό σφουγγάρι της εταιρίας Smirdex. Τα σφουγγάρια διατίθενται σε πολλά μεγέθη κόκκωσης ή σε διαφορερικά επίπεδα σκληρότητας, που καλύπτουν όλες τις επισκευαστικές και κατασκευαστικές σας ανάγκες. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν πολλές φορές και είναι κατάλληλα για χρήση πριν τη βαφή. Οι διαστάσεις του είναι 90x120mm.  

Τιμή 0,50 €
ΚΟΛΛΑ ΞΥΛΩΝ MERCOLA TEMPO...
search

ΚΟΛΛΑ ΞΥΛΩΝ MERCOLA TEMPO...

Η Tempo Parquet είναι υδατοδιαλυτή λευκή κόλλα PVAC, κατάλληλη για ξύλινα δάπεδα. Προσφέρει γρήγορη και δυνατή συγκόλληση, με εξαιρετική αντοχή στην υγρασία. Είναι ιδιαίτερα κατάλληλη για εξωτερικές χρήσεις. Γίνεται διαφανής μετά το στέγνωμα.

Τιμή 19,50 €
ΚΟΛΛΑ ΞΥΛΩΝ MERCOLA WB500...
search

ΚΟΛΛΑ ΞΥΛΩΝ MERCOLA WB500...

Η TEMPO WB 500 είναι υδατοδιαλυτή λευκή κόλλα ξύλων, βάσεως PVAC κατάλληλη για συγκολλήσεις υψηλών απαιτήσεων. Προσφέρει γρήγορη και δυνατή συγκόλληση, με εξαιρετική αντοχή στην υγρασία. Είναι ιδιαίτερα κατάλληλη για εξωτερικές χρήσεις. Γίνεται διαφανής μετά το στέγνωμα.

Τιμή 31,90 €
ΚΟΛΛΑ ΞΥΛΟΥ ΚΡΥΣΤΑΛΙΖΕ...
search

ΚΟΛΛΑ ΞΥΛΟΥ ΚΡΥΣΤΑΛΙΖΕ...

Kόλλα κρυσταλιζέ ξύλων Νο510 D3 Haifel λευκή. Η κόλλα αυτή είναι τύπου διασποράς, υψηλής πυκνότητας και πολύ μεγάλης αντοχής. Είναι κατάλληλη για συγκολλήσεις σκληρής ξυλείας που υπόκεινται σε μεγάλες καταπονήσεις π.χ. καρέκλες, καβύλιες και άλλα καθιστικά έπιπλα. Έχει λευκό χρώμα και είναι διαθέσιμη σε συσκευασία των 5kg.  

Τιμή 24,50 €
ΚΟΛΛΑ ΞΥΛΟΥ MERCOLA TEMPO...
search

ΚΟΛΛΑ ΞΥΛΟΥ MERCOLA TEMPO...

Η κόλλα ξύλου Tempo PVA D2 Μercola έχει πολύ ισχυρή συγκόλληση, αντοχή στην υγρασία, αντοχή στην θερμοκρασία και αντοχή στη γήρανση. Μόλις στεγνώσει γίνεται διαφανής και είναι απόλυτα φιλική προς το περιβάλλον. Είναι κατάλληλη για συγκολλήσεις μόρσων σκληρών και μαλακών ξύλων όπως οξιά, δρυς, πεύκο, καρυδιά και παλίσανδρο.

Τιμή 2,15 €
ΣΙΛΙΚΟΝΗ MERCOLA MEGASIL...
search

ΣΙΛΙΚΟΝΗ MERCOLA MEGASIL...

Όξινη αντιμουχλική σιλικόνη για χώρους υγιεινής. Η Megasil είναι ενός συστατικού, αντιμουχλική σιλικόνη για αρμούς ειδών υγιεινής. Εξαιρετική αντοχή στην ηλιακή ακτινοβολία και τις καιρικές συνθήκες. Μετά την εφαρμογή της ωριμάζει με την ατμοσφαιρική υγρασία σχηματίζοντας μία μόνιμη ελαστική σφράγιση. Είναι κατάλληλη για ντουζιέρες, κουζίνες και μπάνια έχοντας εξαιρετική πρόσφυση σε γυαλί, βαμμένο ξύλο, κεραμικά και σμάλτο. Επίσης διαθέτει εξαιρετική αντοχή στην μούχλα. Στην κλειστή αρχική συσκευασία μεταξύ +5°C και +25°C, η διάρκεια ζωής μέχρι 18 μήνες από την ημερομηνία παραγωγής, αποθηκευμένη σε στεγνό μέρος.

Τιμή 4,85 €
ΚΟΛΛΑ DEN BRAVEN MAMUT GLUE...
search

ΚΟΛΛΑ DEN BRAVEN MAMUT GLUE...

Η κόλλα Mamut Glue της Den Braven είναι ένα ισχυρό συγκολλητικό άμεσης συγκράτησης, τεχνολογίας Ms-Polymer. Λόγω των ιδιοτήτων του, η στήριξη των υλικών στην εφαρμογή δεν είναι απαραίτητη. Είναι άοσμο, ουδέτερο και δεν περιέχει διαλύτες. Δεν επηρεάζει τις ευαίσθητες επιφάνειες. Έχει αντοχή σε εφελκυσμό μετά την ωρίμανση 2,2Νmm2/cm2.  

Τιμή 9,85 €
ΣΙΔΗΡΟΣΤΟΚΟΣ MERCOLA...
search

ΣΙΔΗΡΟΣΤΟΚΟΣ MERCOLA...

O σιδηρόστοκος Plastic Metal είναι υψηλής ποιότητας πολυεστερικός σιδηρόστοκος δύο συστατικών κατάλληλος για κλείσιμο μεγάλων κοιλοτήτων με μία επίστρωση. Έχει εξαιρετική πρόσφυση, τέλειο άπλωμα και πολύ εύκολο τρίψιμο. Στεγνώνει γρήγορα και σε βάθος χωρίς να κάνει ρωγμές, ακόμα και αν εφαρμοστεί σε μεγάλα πάχη. Έχει αντοχή στο νερό, στη βενζίνη, στα αλκαλικά διαύματα και στα οξέα.

Τιμή 3,35 €
ΚΟΛΛΑ ΣΤΕΡΕΩΣΗΣ ΚΑΘΡΕΦΤΩΝ...
search

ΚΟΛΛΑ ΣΤΕΡΕΩΣΗΣ ΚΑΘΡΕΦΤΩΝ...

Η super mirror της Mercola είναι πολύ ισχυρή κόλλα καθρεφτών ενός συστατικού, με εξαιρετικές συγκολλητικές ικανότητες σε όλα τα υποστρώματα, όπως ξύλο, νοβοπάν, μπετόν, σοβά, τοίχους βαμμένους με πλαστικά χρώματα ή ριπολίνη. Είναι άοσμη και δεν ενοχλεί καθόλου το δέρμα και τα μάτια.  Η super mirror είναι ιδανική για στερέωση καθρεπτών και έχει λευκό χρώμα. Προσφέρει εξασφαλισμένη συγκόλληση χωρίς να καταστρέφει την επαργύρωση του καθρέπτη.

Τιμή 8,30 €

ΞΥΛΟΣΤΟΚΟΣ ΝΕΡΟΥ DEN BRAVEN...

O ξυλόστοκος νερού της Den Braven είναι ιδανικός για επιδιόρθωση χτυπημάτων, ρωγμών, ατελειών και οπών ξύλινων επιφανειών. Χαρακτηρίζεται από γρήγορη και εύκολη εφαρμογή και μπορεί να εφαρμοστεί σε πολλαπλές στρώσεις.  Για επισκευές και επιδιορθώσεις ξύλινων επιφανειών που έχουν σκασίματα, τρύπες, ρωγμές, χτυπήματα κλπ. Μετά την ωρίμανση γυαλοχαρτάρεται, τρυπιέται, πριονίζεται και λιμάρεται. Δε συνιστάται για εξωτερική χρήση ή για σημεία με παρατεταμένη υγρασία. Είναι διαθέσιμο σε 19 διαφορετικές αποχρώσεις ξύλου.

Τιμή 1,95 €