Φίλτρα

  • 0,1kg - 6kg

  • 0,00 € - 36,00 €

Υλικά κόλλησης & βαφής

Υλικά κόλλησης & βαφής

Ενεργά φίλτρα

ΚΟΛΛΑ ΞΥΛΩΝ MERCOLA TEMPO...
search

ΚΟΛΛΑ ΞΥΛΩΝ MERCOLA TEMPO...

Η Tempo Parquet είναι υδατοδιαλυτή λευκή κόλλα PVAC, κατάλληλη για ξύλινα δάπεδα. Προσφέρει γρήγορη και δυνατή συγκόλληση, με εξαιρετική αντοχή στην υγρασία. Είναι ιδιαίτερα κατάλληλη για εξωτερικές χρήσεις. Γίνεται διαφανής μετά το στέγνωμα.

Τιμή 19,50 €
ΚΟΛΛΑ ΞΥΛΩΝ MERCOLA WB500...
search

ΚΟΛΛΑ ΞΥΛΩΝ MERCOLA WB500...

Η TEMPO WB 500 είναι υδατοδιαλυτή λευκή κόλλα ξύλων, βάσεως PVAC κατάλληλη για συγκολλήσεις υψηλών απαιτήσεων. Προσφέρει γρήγορη και δυνατή συγκόλληση, με εξαιρετική αντοχή στην υγρασία. Είναι ιδιαίτερα κατάλληλη για εξωτερικές χρήσεις. Γίνεται διαφανής μετά το στέγνωμα.

Τιμή 31,90 €
ΚΟΛΛΑ ΞΥΛΟΥ ΚΡΥΣΤΑΛΙΖΕ...
search

ΚΟΛΛΑ ΞΥΛΟΥ ΚΡΥΣΤΑΛΙΖΕ...

Kόλλα κρυσταλιζέ ξύλων Νο510 D3 Haifel λευκή. Η κόλλα αυτή είναι τύπου διασποράς, υψηλής πυκνότητας και πολύ μεγάλης αντοχής. Είναι κατάλληλη για συγκολλήσεις σκληρής ξυλείας που υπόκεινται σε μεγάλες καταπονήσεις π.χ. καρέκλες, καβύλιες και άλλα καθιστικά έπιπλα. Έχει λευκό χρώμα και είναι διαθέσιμη σε συσκευασία των 5kg.  

Τιμή 24,50 €
ΚΟΛΛΑ ΞΥΛΟΥ MERCOLA TEMPO...
search

ΚΟΛΛΑ ΞΥΛΟΥ MERCOLA TEMPO...

Η κόλλα ξύλου Tempo PVA D2 Μercola έχει πολύ ισχυρή συγκόλληση, αντοχή στην υγρασία, αντοχή στην θερμοκρασία και αντοχή στη γήρανση. Μόλις στεγνώσει γίνεται διαφανής και είναι απόλυτα φιλική προς το περιβάλλον. Είναι κατάλληλη για συγκολλήσεις μόρσων σκληρών και μαλακών ξύλων όπως οξιά, δρυς, πεύκο, καρυδιά και παλίσανδρο.

Τιμή 2,15 €
ΣΙΛΙΚΟΝΗ MERCOLA MEGASIL...
search

ΣΙΛΙΚΟΝΗ MERCOLA MEGASIL...

Όξινη αντιμουχλική σιλικόνη για χώρους υγιεινής. Η Megasil είναι ενός συστατικού, αντιμουχλική σιλικόνη για αρμούς ειδών υγιεινής. Εξαιρετική αντοχή στην ηλιακή ακτινοβολία και τις καιρικές συνθήκες. Μετά την εφαρμογή της ωριμάζει με την ατμοσφαιρική υγρασία σχηματίζοντας μία μόνιμη ελαστική σφράγιση. Είναι κατάλληλη για ντουζιέρες, κουζίνες και μπάνια έχοντας εξαιρετική πρόσφυση σε γυαλί, βαμμένο ξύλο, κεραμικά και σμάλτο. Επίσης διαθέτει εξαιρετική αντοχή στην μούχλα. Στην κλειστή αρχική συσκευασία μεταξύ +5°C και +25°C, η διάρκεια ζωής μέχρι 18 μήνες από την ημερομηνία παραγωγής, αποθηκευμένη σε στεγνό μέρος.

Τιμή 4,85 €
ΚΟΛΛΑ DEN BRAVEN MAMUT GLUE...
search

ΚΟΛΛΑ DEN BRAVEN MAMUT GLUE...

Η κόλλα Mamut Glue της Den Braven είναι ένα ισχυρό συγκολλητικό άμεσης συγκράτησης, τεχνολογίας Ms-Polymer. Λόγω των ιδιοτήτων του, η στήριξη των υλικών στην εφαρμογή δεν είναι απαραίτητη. Είναι άοσμο, ουδέτερο και δεν περιέχει διαλύτες. Δεν επηρεάζει τις ευαίσθητες επιφάνειες. Έχει αντοχή σε εφελκυσμό μετά την ωρίμανση 2,2Νmm2/cm2.  

Τιμή 9,85 €
ΣΙΔΗΡΟΣΤΟΚΟΣ MERCOLA...
search

ΣΙΔΗΡΟΣΤΟΚΟΣ MERCOLA...

O σιδηρόστοκος Plastic Metal είναι υψηλής ποιότητας πολυεστερικός σιδηρόστοκος δύο συστατικών κατάλληλος για κλείσιμο μεγάλων κοιλοτήτων με μία επίστρωση. Έχει εξαιρετική πρόσφυση, τέλειο άπλωμα και πολύ εύκολο τρίψιμο. Στεγνώνει γρήγορα και σε βάθος χωρίς να κάνει ρωγμές, ακόμα και αν εφαρμοστεί σε μεγάλα πάχη. Έχει αντοχή στο νερό, στη βενζίνη, στα αλκαλικά διαύματα και στα οξέα.

Τιμή 3,35 €
ΚΟΛΛΑ ΣΤΕΡΕΩΣΗΣ ΚΑΘΡΕΦΤΩΝ...
search

ΚΟΛΛΑ ΣΤΕΡΕΩΣΗΣ ΚΑΘΡΕΦΤΩΝ...

Η super mirror της Mercola είναι πολύ ισχυρή κόλλα καθρεφτών ενός συστατικού, με εξαιρετικές συγκολλητικές ικανότητες σε όλα τα υποστρώματα, όπως ξύλο, νοβοπάν, μπετόν, σοβά, τοίχους βαμμένους με πλαστικά χρώματα ή ριπολίνη. Είναι άοσμη και δεν ενοχλεί καθόλου το δέρμα και τα μάτια.  Η super mirror είναι ιδανική για στερέωση καθρεπτών και έχει λευκό χρώμα. Προσφέρει εξασφαλισμένη συγκόλληση χωρίς να καταστρέφει την επαργύρωση του καθρέπτη.

Τιμή 8,30 €

ΞΥΛΟΣΤΟΚΟΣ ΝΕΡΟΥ DEN BRAVEN...

O ξυλόστοκος νερού της Den Braven είναι ιδανικός για επιδιόρθωση χτυπημάτων, ρωγμών, ατελειών και οπών ξύλινων επιφανειών. Χαρακτηρίζεται από γρήγορη και εύκολη εφαρμογή και μπορεί να εφαρμοστεί σε πολλαπλές στρώσεις.  Για επισκευές και επιδιορθώσεις ξύλινων επιφανειών που έχουν σκασίματα, τρύπες, ρωγμές, χτυπήματα κλπ. Μετά την ωρίμανση γυαλοχαρτάρεται, τρυπιέται, πριονίζεται και λιμάρεται. Δε συνιστάται για εξωτερική χρήση ή για σημεία με παρατεταμένη υγρασία. Είναι διαθέσιμο σε 19 διαφορετικές αποχρώσεις ξύλου.

Τιμή 1,95 €
ΑΚΡΥΛΙΚΟΣ ΣΤΟΚΟΣ DEN BRAVEN...
search

ΑΚΡΥΛΙΚΟΣ ΣΤΟΚΟΣ DEN BRAVEN...

Ακρυλικός στόκος της Den Braven σφραγιστικό ενός συστατικού με βάση ακρυλικές ρυτίνες, Σφραγίζει αρμούς σε πορώδες επιφάνειες, όπως μπετόν, σοβάς, ξύλο τούβλα, αμαντιοτσίμεντο, πέτρα. Είναι σε λευκό χρώμα με δυνατότητα βαφής σε όποιοδηποτε χρώμα θέλετε.

Τιμή 2,15 €

ΣΙΛΙΚΟΝΗ ΓΕΝΙΚΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ...

Όξινη σιλικόνη υψηλών προδιαγραφών με μεγάλη ελαστικότητα με μέγιστη αντοχή στις υπεριώδεις ακτίνες, τις ρηγματώσεις, το νερό και την υγρασία. Κατάλληλη για εσωτερική και εξωτερική χρήση. Διαθέτει υψηλή μηχανική απόδοση, είναι 100% αδιάβροχη και έχει αντοχή στις ακτίνες UV. Για αρμολόγηση σε λείες επιφάνειες. Ενδείκνυται στον κατασκευαστικό τομέα, αλλά και για οικιακή χρήση. Πολύ υψηλή πρόσφυση σε γυαλί, σμάλτο, κεραμικά πλακίδια, πορσελάνη, πολυεστέρα, ανοξείδωτο χάλυβα, αλουμίνιο, φινιρισμένο ξύλο, καθώς και σε βαμμένες και βερνικωμένες επιφάνειες χωρίς τη χρήση ασταριού. Εφαρμόζεται σε συστήματα γυαλιού, μεταλλικών κατασκευών, κουφωμάτων, τροχόσπιτων, σκαφών κλπ. Δεν συνιστάται για PE, PP, PTFE, PC, PMMA, υλικά ασφαλτικής βάσης καθώς και για εφαρμογές σε τσιμέντο, μάρμαρο, μόλυβδο, χαλκό, και γαλβανισμένες επιφάνειες. Δεν είναι κατάλληλη για ενυδρεία.

Τιμή 4,45 €
ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΠΙΣΤΟΛΙΩΝ ΑΦΡΟΥ...
search

ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΠΙΣΤΟΛΙΩΝ ΑΦΡΟΥ...

Καθαρστικό πιστολιού αφρού πολυουρεθάνης της Den Braven 500ml. Είναι κατάλληλο για τον καθαρισμό πιστολιών αφρού πολυουρεθάνης και για την αφαίρεση φρέσκου αφρού πολυουρεθάνης ή πολυουρεθανικής κόλλας. Το ZWALUW UNIVERSAL PU-CLEANER είναι δραστικό καθαριστικό λεκέδων και υπολειμμάτων ενός και δύο συστατικών φρέσκου διογκούμενου πολυουρεθανικού αφρού. Ο στεγνός αφρός δεν διαλύεται, μπορεί να καθαριστεί μόνο με μηχανικά μέσα και Zwaluw Pur Remover. Τα κύρια πλεονεκτήματα του είναι ότι είναι γρήγορο στην εφαρμογή, είναι Ισχυρό καθαριστικό και πολύ εύκολο στην χρήση. Είναι εξαιρετικά εύφλεκτο και ερεθίζει το δέρμα. Προϊόν υπό πίεση. Προστατεύστε το δοχείο από το φως του ήλιου και μην το εκθέτετε σε θερμοκρασίες που υπερβαίνουν  τους 50°C. Μην το τρυπάτε ή καίτε ακόμα και μετά την χρήση. Μην ψεκάζετε σε γυμνή φλόγα ή σε οποιοδήποτε πυρακτωμένο υλικό. Κρατείστε το μακριά από πηγές ανάφλεξης. Μην καπνίζετε. Χωρίς επαρκή εξαερισμό, είναι δυνατός ο σχηματισμός εκρηκτικών μιγμάτων. Μην το αναπνέετε. Χρήση μόνο σε καλά αεριζόμενες περιοχές. Το προϊόν περιέχει ακετόνη. Ερεθίζει τα μάτια. Σε περίπτωση επαφής με τα μάτια, ξεπλύνετε αμέσως με άφθονο νερό και ζητήστε ιατρική συμβουλή.

Τιμή 6,25 €