Φίλτρα

  • 0,1kg - 2kg

  • 0,00 € - 42,00 €

Λαβές & μπουλ εξώθυρας

Λαβές & μπουλ εξώθυρας

Ενεργά φίλτρα

ΧΟΥΦΤΕΣ ΣΤΡΟΓΓΥΛΕΣ Φ-59,5ΜΜ...
search

ΧΟΥΦΤΕΣ ΣΤΡΟΓΓΥΛΕΣ Φ-59,5ΜΜ...

Kit με 2 στρόγγυλες χούφτες για συρόμενη καμαρόπορτα σε νίκελ γυαλιστερή απόχρωση. Η διάμετρος της κάθε χούφτας είναι 59,5mm. Οι χούφτες είναι της Agb ιταλικής προέλευσης.

Τιμή 17,50 €

ΧΟΥΦΤΕΣ ΣΕΤ-2 ΤΕΜΑΧΙΩΝ...

Χούφτες σετ 2 τεμαχίων συρόμενης πόρτας art.1102. H μεγάλη ποικιλία αποχρώσεων σας δίνει τη δυνατότητα να ταιριάζει με όλους τους χρωματισμούς δίνοντας μία μοντέρνα όψη στη πόρτα σας. Η συσκευασία περιλαμβάνει 2 τεμάχια και όλες τις βίδες για τη τοποθέτηση της χούφτας. Η χούφτα συρόμενης πόρτας είναι ιταλικής κατασκευής και συνοδεύεται από δύο χρόνια εργοστασιακή εγγύηση.

Τιμή 7,90 €

ΧΟΥΦΤΑ ΣΥΡΟΜΕΝΗΣ ΠΟΡΤΑΣ...

Χούφτα συρόμενης πόρτας art.1139. H μεγάλη ποικιλία αποχρώσεων σας δίνει τη δυνατότητα να ταιριάζει με όλους τους χρωματισμούς δίνοντας μία μοντέρνα όψη στη πόρτα σας. Η συσκευασία περιλαμβάνει όλες τις βίδες για τη τοποθέτηση της χούφτας. Η χούφτα συρόμενης πόρτας είναι ιταλικής κατασκευής και συνοδεύεται από δύο χρόνια εργοστασιακή εγγύηση.

Τιμή 5,00 €

ΧΟΥΦΤΑ ΣΥΡΟΜΕΝΗΣ ΠΟΡΤΑΣ...

Χούφτα συρόμενης πόρτας με τρύπα για κλειδί art.1139. H μεγάλη ποικιλία αποχρώσεων σας δίνει τη δυνατότητα να ταιριάζει με όλους τους χρωματισμούς δίνοντας μία μοντέρνα όψη στη πόρτα σας. Η συσκευασία περιλαμβάνει όλες τις βίδες για τη τοποθέτηση της χούφτας. Η χούφτα συρόμενης πόρτας είναι ιταλικής κατασκευής και συνοδεύεται από δύο χρόνια εργοστασιακή εγγύηση.

Τιμή 6,50 €

ΜΠΟΥΛ ΕΞΩΠΟΡΤΑΣ FINETTO...

Μπουλ εξώθυρας art.55 από ανοξείδωτο ατσάλι. H μεγάλη ποικιλία αποχρώσεων σας δίνει τη δυνατότητα συνδυασμού με όλους τους χρωματισμούς πορτών δίνοντας μία μοντέρνα ή κλασσική όψη στη πόρτα σας. Η συσκευασία περιλαμβάνει όλες τις βίδες για τη τοποθέτηση του μπουλ. Το μπουλ εξώθυρας είναι ιταλικής κατασκευής από ανοξείδωτο ατσάλι κατατάσοντας το στη κορυφή του είδους του και συνοδεύεται από δύο χρόνια εργοστασιακή εγγύηση.

Τιμή 24,80 €
ΛΑΒΗ ΕΞΩΠΟΡΤΑΣ FINETTO...
search

ΛΑΒΗ ΕΞΩΠΟΡΤΑΣ FINETTO...

Λαβή εξώθυρας art.9600 σε μαύρη ματ απόχρωση. Το σκούρο ματ φινίρισμα της ταιριάζει με όλους τους χρωματισμούς πορτών δίνοντας μία μοντέρνα όψη στη πόρτα σας. Η συσκευασία περιλαμβάνει όλες τις βίδες για τη τοποθέτηση της λαβής. Η λαβή εξώθυρας είναι ιταλικής κατασκευής και η ποιότητα υλικών κατασκευής τησ την κατατάσει στη κορυφή των λαβών εξώπορτας καθώς επίσης συνοδεύεται από δύο χρόνια εργοστασιακή εγγύηση.

Τιμή 29,50 €
ΛΑΒΗ ΕΞΩΠΟΡΤΑΣ FINETTO...
search

ΛΑΒΗ ΕΞΩΠΟΡΤΑΣ FINETTO...

Λαβή εξώθυρας art.9602 από ανοξείδωτο ατσάλι και αντικέ απόχρωση. H απόχρωση της ταιριάζει με όλους τους χρωματισμούς κλασσικών πορτών δίνοντας μία μοντέρνα όψη στη πόρτα σας. Η συσκευασία περιλαμβάνει όλες τις βίδες για τη τοποθέτηση της λαβής. Η λαβή εξώθυρας είναι ιταλικής κατασκευής από ανοξείδωτο ατσάλι κατατάσοντας την στη κορυφή των λαβών εξώπορτας και συνοδεύεται από δύο χρόνια εργοστασιακή εγγύηση.

Τιμή 23,50 €
ΛΑΒΗ ΕΞΩΠΟΡΤΑΣ AMIG Νο.100...
search

ΛΑΒΗ ΕΞΩΠΟΡΤΑΣ AMIG Νο.100...

Λαβή εξώθυρας No.100 από ισχυρό μέταλλο σε μπρονζέ απόχρωση. Τοποθετείτε συνήθως σε κλασσικές πόρτες καθώς η ιδιαίτερη κλασσική γραμμή της ταιριάζει απόλυτα με το ύφος αυτό. Η συσκευασία περιλαμβάνει όλες τις βίδες για τη τοποθέτηση της λαβής καθώς βιδώνεται εξωτερικά με βίδες. Η λαβή εξώθυρας είναι της Amig ισπανικής κατασκευής και συνοδεύεται από δύο χρόνια εργοστασιακή εγγύηση.

Τιμή 10,50 €

ΜΠΟΥΛ ΕΞΩΠΟΡΤΑΣ FINETTO...

Μπουλ εξώθυρας art.185 βιδωτό από ανοξείδωτο ατσάλι. H μεγάλη ποικιλία αποχρώσεων σας δίνει τη δυνατότητα συνδυασμού με όλους τους χρωματισμούς πορτών δίνοντας μία μοντέρνα ή κλασσική όψη στη πόρτα σας. Η συσκευασία περιλαμβάνει όλες τις βίδες για τη τοποθέτηση του μπουλ. Το μπουλ εξώθυρας είναι ιταλικής κατασκευής από ανοξείδωτο ατσάλι κατατάσοντας το στη κορυφή του είδους του και συνοδεύεται από δύο χρόνια εργοστασιακή εγγύηση.

Τιμή 10,50 €

ΜΠΟΥΛ ΕΞΩΠΟΡΤΑΣ FINETTO ΑRT.50

Μπουλ εξώθυρας art.50 από ανοξείδωτο ατσάλι. H μεγάλη ποικιλία αποχρώσεων σας δίνει τη δυνατότητα συνδυασμού με όλους τους χρωματισμούς πορτών δίνοντας μία μοντέρνα ή κλασσική όψη στη πόρτα σας. Η συσκευασία περιλαμβάνει όλες τις βίδες για τη τοποθέτηση του μπουλ. Το μπουλ εξώθυρας είναι ιταλικής κατασκευής από ανοξείδωτο ατσάλι κατατάσοντας το στη κορυφή του είδους του και συνοδεύεται από δύο χρόνια εργοστασιακή εγγύηση.

Τιμή 12,75 €
ΛΑΒΗ ΕΞΩΠΟΡΤΑΣ FINETTO...
search

ΛΑΒΗ ΕΞΩΠΟΡΤΑΣ FINETTO...

Λαβή εξώθυρας art.9600 από ανοξείδωτο ατσάλι και inox με γυαλιστερή απόχρωση. H inox σε συνδυασμό με τις γυαλιστερές λεπτομέριες της ταιριάζει με όλους τους χρωματισμούς πορτών δίνοντας μία μοντέρνα όψη στη πόρτα σας. Η συσκευασία περιλαμβάνει όλες τις βίδες για τη τοποθέτηση της λαβής. Η λαβή εξώθυρας είναι ιταλικής κατασκευής από ανοξείδωτο ατσάλι κατατάσοντας την στη κορυφή των λαβών εξώπορτας και συνοδεύεται από δύο χρόνια εργοστασιακή εγγύηση.

Τιμή 22,00 €
ΛΑΒΗ ΕΞΩΠΟΡΤΑΣ CONVEX 1127...
search

ΛΑΒΗ ΕΞΩΠΟΡΤΑΣ CONVEX 1127...

Λαβή εξώθυρας Convex σειρά 1127 από ανοξείδωτο ατσάλι και inox απόχρωση. Διατείθεται σε διαστάσεις 40, 50, 60, 80 και 100cm. H inox απόχρωση της ταιριάζει με όλους τους χρωματισμούς πορτών δίνοντας μία μοντέρνα όψη στη πόρτα σας. Η συσκευασία περιλαμβάνει όλες τις βίδες για τη τοποθέτηση της λαβής. Η λαβή εξώθυρας είναι ελληνικής κατασκευής από ανοξείδωτο ατσάλι κατατάσοντας την στη κορυφή των λαβών εξώπορτας και συνοδεύεται από δύο χρόνια εργοστασιακή εγγύηση.

Τιμή 31,50 €