Φίλτρα

  • 0kg - 10kg

  • 4,00 € - 101,00 €

Eίδη σπιτιού

Eίδη σπιτιού

Ενεργά φίλτρα

ΚΡΕΜΑΣΤΡΑ-ΒΑΣΗ ΓΙΑ ΣΚΟΥΠΕΣ...
  • Νέο
search

ΚΡΕΜΑΣΤΡΑ-ΒΑΣΗ ΓΙΑ ΣΚΟΥΠΕΣ...

Η κρεμάστρα-βάση για σκούπες καθαρισμού σας επιτρέπει να οργανώσετε πρακτικά την κουζίνα ή τον αποθηκευτικό σας χώρο και να εξοικονομήσετε χώρο. Χάρη στις 4 υποδοχές και τα 5 άγκιστρα που διαθέτει, είναι ιδανική για κρεμαστές σκούπες, σφουγγαρίστρες, κουτάκια και πετσέτες κουζίνας. Οι αυλακώσεις είναι εξοπλισμένες με σύστημα σφαιρών που προσαρμόζεται στο πάχος της λαβής της σκούπας ή της σφουγγαρίστρας, διασφαλίζοντας ότι κρέμεται με ασφάλεια. Είναι πολύ εύκολο να χαλαρώσετε μία σκούπα απλώς πρέπει να την σηκώσετε ελαφρώς από τη λαβή της. Είναι πολύ εύκολο στη τοποθέτηση με τις βίδες που περιλαμβάνονται στη συσκευασία. Είναι κατασκευασμένη από υψηλής ποιότητας πλαστικό με γκρι φινίρισμα. Η κρεμάστρα – βάση για σκούπες είναι της Emuca ισπανικής κατασκευής.

Τιμή 17,00 €
ΣΥΣΤΗΜΑ ΡΑΦΙΩΝ EMUCA LADDER...
search

ΣΥΣΤΗΜΑ ΡΑΦΙΩΝ EMUCA LADDER...

Σύστημα ραφιών Ladder σε μαύρη ματ απόχρωση. Κατάλληλο για χρήση σε κουζίνες, ντουλάπες, σαλόνια, εργασιακούς και αποθηκευτικούς χώρους. Η τοποθέτηση τους είναι πολύ εύκολη και μπορεί να γίνει από τον καθένα με απλά εργαλεία. Αφού τοποθετήσετε τα μεταλικά στηρίγματα συνίσταται η τοποθέτηση ξύλινων ραφιών κατά προτίμηση πάχους 19mm. To μέγιστο φορτίο ανά ράφι είναι 30kg, δίνοντας σας την δυνατότητα αποθήκευσης μεγάλου όγκου φορτίων. Το ιδιαίτερο design καθώς και η μαύρη ματ απόχρωση τους προσδίδει στο χώρο σας υψηλή αισθητική. Είναι διαθέσιμο σε τρεις διαφορετικές διαστάσεις και το κάθε σετ περιλαμβάνει δύο ορθοστάτες στήριξης. Mπορείται να κάνετε συνδυασμό διαστάσεων για ένα πολύ όμορφο αποτέλεσμα ανάλογα το χώρο σας. Το συνολικό βάθος της ραφιέρας είναι 350mm. Το σύστημα ραφιών Ladder είναι της Emuca και συνοδεύεται από δύο χρόνια εργοστασιακή εγγύηση.  

Τιμή 93,60 €
ΠΑΓΚΟΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ...
search

ΠΑΓΚΟΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ...

Νέος αναδιπλούμενος εύχρηστος πάγκος εργασίας με μικρό βάρος για εύκολη μεταφορά. Διαθέτει ειδικά άγκιστρα στερέωσης. Έχει συνολικό ύψος 78,5cm, μήκος 60,5cm, πλάτος 23,5-35cm και συνολική αντοχή σε μέγιστο φορτίο 50kg. O πάγκος εργασίας είναι της Einhell γερμανικής κατασκευής.

Τιμή 53,50 €
ΣΚΑΛΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ...
  • -32,24 €
search

ΣΚΑΛΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ...

Σκάλα αλουμινίου πολλαπλών χρήσεων της Inter. Τώρα μπορείτε να έχετε μία μεγάλη σκάλα 3700mm 150kg στον εργασιακό σας χώρο, στο σπίτι και στο αυτοκίνητο δεσμεύοντας πολύ λίγο χώρο. Η σκάλα είναι αλουμινίου και κύριο χαρακτηριστικό της είναι η μέγιστη αντοχή καθώς είναι κατασκευασμένη με υψηλής ποιότητας υλικά.

Τιμή 92,76 € Κανονική τιμή 125,00 €
ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΣΚΟΥΠΑ ΣΤΑΧΤΗΣ...
search

ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΣΚΟΥΠΑ ΣΤΑΧΤΗΣ...

Η ηλεκτρική σκούπα κρύας στάχτης A-H990 της STANLEY αποτελεί την ιδανική επιλογή για το καθαρισμό του τζακιού, της σόμπας ή του λέβητα σας. Έχει συνολική ισχύ 1000W και μέγιστη χωριτικότητα 18lt. H διάμετρος του σωλήνα αναρόφησης είναι 35mm και το μήκος του σωλήνα 1 μέτρο. Διαθέτει μεταλλικό πλέγμα και φίλτρο HEPA. Το καλώδιο του έχει συνολικό μήκος 2,50 μέτρα.

Τιμή 45,75 €
ΒΑΣΗ ΚΟΛΟΝΑΤΩΝ ΠΟΤΗΡΙΩΝ ΓΙΑ...
search

ΒΑΣΗ ΚΟΛΟΝΑΤΩΝ ΠΟΤΗΡΙΩΝ ΓΙΑ...

Βάση κολονάτων ποτηριών το οποίο τοποθετείτε ειδικότερα σε μπαρ και εστιατόρια. Εξασφαλίζει πρόσθετο αποθηκευτικό χώρο με ένα κομψό και πρακτικό τρόπο, δίνοντας design και κομψότητα στο χώρο σας. Έχει χωρητικότητα ποτηριών από 3 έως 5 τεμάχια ανάλογα το μέγεθος των ποτηριών. Έπισης έχετε τη δυνατότητα προσθήκης περισσότερων βασών στη σειρά. Στην συσκευασία περιλαμβάνονται και οι βίδες για την τοποθέτηση της βάσης. Η βάση κολονάτων ποτηριών είναι της Emuca ισπανικής κατασκευής και συνοδεύεται από δύο χρόνια εργοστασιακή εγγύηση.

Τιμή 9,95 €
ΚΑΛΟΓΕΡΟΣ ΡΟΥΧΩΝ FCH-59 ΝΙΚΕΛ
search

ΚΑΛΟΓΕΡΟΣ ΡΟΥΧΩΝ FCH-59 ΝΙΚΕΛ

Αν υπάρχει στο σπίτι ή στον επαγγελματικό σας χώρο, κάποια θεωρητικά άχαρη γωνία που λειτουργεί ως αποθηκευτικός χώρος, για τα πανωφόρια, τις ομπρέλες ή τις τσάντες σας, ήρθε η ώρα να τον αξιοποιήσετε και να του δώσετε στυλ με έναν από τους καλόγερους ρούχων που θα βρείτε στη Home Depot Greece. Διαθέτουμε καλόγερους ρούχων σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων και σχεδίων.  Ο καλόγερος ρούχων FCH-59 έχει ύψος 1730mm και διαστάσεις βάσης 20X29cm. Ο καλόγερος ρούχων FCH-59 συνοδεύεται από δύο χρόνια εργοστασιακή εγγύηση.

Τιμή 67,85 €
ΚΑΛΟΓΕΡΟΣ ΡΟΥΧΩΝ FL-51 ΣΚΟΥΡΙΑ
search

ΚΑΛΟΓΕΡΟΣ ΡΟΥΧΩΝ FL-51 ΣΚΟΥΡΙΑ

Αν υπάρχει στο σπίτι ή στον επαγγελματικό σας χώρο, κάποια θεωρητικά άχαρη γωνία που λειτουργεί ως αποθηκευτικός χώρος, για τα πανωφόρια, τις ομπρέλες ή τις τσάντες σας, ήρθε η ώρα να τον αξιοποιήσετε και να του δώσετε στυλ με έναν από τους καλόγερους ρούχων που θα βρείτε στη Home Depot Greece. Διαθέτουμε καλόγερους ρούχων σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων και σχεδίων.  Ο καλόγερος ρούχων σε χρώμα σκουριάς FL-51 έχει ύψος 1750mm και διάμετρο βάσης 30cm. Ο καλόγερος ρούχων σκουριάς FL-51 συνοδεύεται από δύο χρόνια εργοστασιακή εγγύηση.

Τιμή 59,30 €
ΚΑΛΟΓΕΡΟΣ ΡΟΥΧΩΝ ΜΕΤΑΛΛΙΚΟΣ...
search

ΚΑΛΟΓΕΡΟΣ ΡΟΥΧΩΝ ΜΕΤΑΛΛΙΚΟΣ...

Αν υπάρχει στο σπίτι ή στον επαγγελματικό σας χώρο, κάποια θεωρητικά άχαρη γωνία που λειτουργεί ως αποθηκευτικός χώρος, για τα πανωφόρια, τις ομπρέλες ή τις τσάντες σας, ήρθε η ώρα να τον αξιοποιήσετε και να του δώσετε στυλ με έναν από τους καλόγερους ρούχων που θα βρείτε στη Home Depot Greece. Διαθέτουμε καλόγερους ρούχων σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων και σχεδίων.  Ο μαύρος καλόγερος ρούχων έχει ύψος 1720mm και διάμετρο βάσης 30cm. Ο μαύρος καλόγερος ρούχων της Finetto συνοδεύεται από δύο χρόνια εργοστασιακή εγγύηση.

Τιμή 24,90 €
ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ ΣΗΜΑΝΣΗΣ ΧΩΡΩΝ...
search

ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ ΣΗΜΑΝΣΗΣ ΧΩΡΩΝ...

Πινακίδες σήμανσης χώρων κατάλληλες για εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους. Είναι κατασκευασμένες από ανοξείδωτο ατσάλι κάνοντας τις ανθεκτικές στο χρόνο και στην υγρασία. Η inox απόχρωση τους τις κάνει να ταιριάζουν με όλους τους χρωματισμούς πορτών ή τοίχων. Είναι κατάλληλες για τοποθέτηση σε ξενοδοχεία, δημόσια κτίρια, γραφεία και πολλά ακόμη μέρη. Διαθέτουν στη πίσω πλευρά ισχυρή κολλητική ταινία διπλής όψεως για εύκολη και γρήγορη τοποθέτηση. Οι πινακίδες σήμανσης χώρων είναι ελληνικής κατασκευής της Metalor και συνοδεύονται από πέντε χρόνια εργοστασιακή εγγύηση.

Τιμή 7,85 €
ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ ΣΗΜΑΝΣΗΣ ΑΡΙΘΜΩΝ...
search

ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ ΣΗΜΑΝΣΗΣ ΑΡΙΘΜΩΝ...

Πινακίδες σήμανσης αριθμών κατάλληλες για εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους. Είναι κατασκευασμένες από ανοξείδωτο ατσάλι κάνοντας τις ανθεκτικές στο χρόνο και στην υγασία. Η inox απόχρωση τους τις κάνει να ταιριάζουν με όλους τους χρωματισμούς πορτών ή τοίχων. Είναι κατάλληλες για τοποθέτηση σε ξενοδοχεία, δημόσια κτίρια, γραφεία και πολλά ακόμη μέρη. Διαθέτουν στη πίσω πλευρά ισχυρή κολλητική ταινία διπλής όψεως για εύκολη και γρήγορη τοποθέτηση. Οι πινακίες σήμανσης αριθμών είναι ελληνικής κατασκευής της Metalor και συνοδεύονται από πέντε χρόνια εργοστασιακή εγγύηση.

Τιμή 5,45 €
ΚΑΛΟΓΕΡΟΣ ΡΟΥΧΩΝ FL-51 ΝΙΚΕΛ
search

ΚΑΛΟΓΕΡΟΣ ΡΟΥΧΩΝ FL-51 ΝΙΚΕΛ

Αν υπάρχει στο σπίτι ή στον επαγγελματικό σας χώρο, κάποια θεωρητικά άχαρη γωνία που λειτουργεί ως αποθηκευτικός χώρος, για τα πανωφόρια, τις ομπρέλες ή τις τσάντες σας, ήρθε η ώρα να τον αξιοποιήσετε και να του δώσετε στυλ με έναν από τους καλόγερους ρούχων που θα βρείτε στη Home Depot Greece. Διαθέτουμε καλόγερους ρούχων σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων και σχεδίων.  Ο καλόγερος ρούχων FL-51 έχει ύψος 1750mm και διάμετρο βάσης 30cm. Ο καλόγερος ρούχων FL-51 συνοδεύεται από δύο χρόνια εργοστασιακή εγγύηση.

Τιμή 59,30 €