Φίλτρα

  • 0kg - 10kg

  • 0,00 € - 125,00 €

Eίδη σπιτιού

Eίδη σπιτιού

Ενεργά φίλτρα

ΠΡΟΦΙΛ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ΓΙΑ...

Διακοσμητικό και προστατευτικό προφίλ αλουμινίου για έπιπλα αποσκευών μπαγκαζιέρες. Η διάσταση της κάθε βέργας είναι 3000mm και μπορείτε να την κόψετε στις διαστάσεις που εσείς επιθυμείτε. Η ποικιλία χρωματισμών σας δίνει την δυνατότητα να διαλέξετε το χρώμα που επιθυμείτε ώστε να ταιριάζει απόλυτα με τον χώρο σας. Είναι κατάλληλο για τοποθέτησε σε ενοικιαζόμενα δωμάτια, ξενοδοχεία αλλά και σε άλλα μέρη. Το προφίλ αλουμινίου είναι της Finetto ιταλικής προέλευσης.

Τιμή 6,50 €
ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΠΑΠΟΥΤΣΟΘΗΚΗΣ...
search

ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΠΑΠΟΥΤΣΟΘΗΚΗΣ...

Μηχανισμός για κατασκευή πλαστικής παπουτσοθήκης  δύο θέσεων σε μαύρο χρώμα. Η συσκευασία περιέχει όλα τα εξαρτήματα και τισ βίδες για την κατασκευή της παπουτσοθήκης. Η εσωτερική διαρρύθμιση της ντουλάπας είναι ιδιαίτερα σημαντική για την οργάνωση του χώρου σας και της καθημερινότητάς σας. Ανακαλύψτε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα λύσεις οργάνωσης μέσα από μια ποικιλία εσωτερικών αξεσουάρ ντουλάπας και διαμορφώστε έξυπνα και οικονομικά το χώρο σας.

Τιμή 2,95 €
ΣΙΔΕΡΩΣΤΡΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ EMUCA...
search

ΣΙΔΕΡΩΣΤΡΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ EMUCA...

Σιδερώστρα αλουμινίου για ερμάριο σε ασημί απόχρωση. Είναι κατάλληλη για τοποθέτηση σε κουτί ερμάριο καθώς ανοίγοντας το πορτάκι,  με μία κίνηση βγαίνει η σιδερώστρα. Το σετ διαθέτει το μηχανισμό και το ύφασμα της σιδερώστρας. Τώρα μπορείται να εξοικονομήσετε αρκετό χώρο χωρίς να σκέφτεστε που θα αποθηκεύσετε τη σιδερώστρα σας. Η σιδερώστρα αλουμινίου για ερμάριο είναι της Emuca ισπανικής κατασκευής και συνοδεύεται από δύο χρόνια εργοστασιακή εγγύηση. 

Τιμή 155,00 €
ΒΑΣΗ ΚΡΕΜΑΣΤΗ ΓΙΑ ΣΙΔΕΡΟ &...
search

ΒΑΣΗ ΚΡΕΜΑΣΤΗ ΓΙΑ ΣΙΔΕΡΟ &...

Η νέα κρεμαστή βάση για σίδερο και σιδερώστρα ήρθε για να σας λύσει τα χέρια. Είναι κατασκευασμένη από ισχυρό ειδικό πλαστικό το οποίο αντέχει σε πολύ υψηλές θερμοκρασίες με αποτέλεσμα να μην αλλοιώνεται το χρώμα ή η υφή του. Μπορεί να τοποθετηθεί εσωτερικά ή εξωτερικά από το ερμάριο σας και η μέγιστη αντοχή σε βάρος είναι τα 10kg. Η κρεμαστή λευκή βάση για σίδερο και σιδερώστρα είναι της Mesan και συνοδεύεται από δύο χρόνια εργοστασιακή εγγύηση.  

Τιμή 9,90 €
ΚΡΕΜΑΣΤΡΑ-ΒΑΣΗ ΓΙΑ ΣΚΟΥΠΕΣ...
search

ΚΡΕΜΑΣΤΡΑ-ΒΑΣΗ ΓΙΑ ΣΚΟΥΠΕΣ...

Η κρεμάστρα-βάση για σκούπες καθαρισμού σας επιτρέπει να οργανώσετε πρακτικά την κουζίνα ή τον αποθηκευτικό σας χώρο και να εξοικονομήσετε χώρο. Χάρη στις 4 υποδοχές και τα 5 άγκιστρα που διαθέτει, είναι ιδανική για κρεμαστές σκούπες, σφουγγαρίστρες, κουτάκια και πετσέτες κουζίνας. Οι αυλακώσεις είναι εξοπλισμένες με σύστημα σφαιρών που προσαρμόζεται στο πάχος της λαβής της σκούπας ή της σφουγγαρίστρας, διασφαλίζοντας ότι κρέμεται με ασφάλεια. Είναι πολύ εύκολο να χαλαρώσετε μία σκούπα απλώς πρέπει να την σηκώσετε ελαφρώς από τη λαβή της. Είναι πολύ εύκολο στη τοποθέτηση με τις βίδες που περιλαμβάνονται στη συσκευασία. Είναι κατασκευασμένη από υψηλής ποιότητας πλαστικό με γκρι φινίρισμα. Η κρεμάστρα – βάση για σκούπες είναι της Emuca ισπανικής κατασκευής.

Τιμή 17,00 €
ΣΙΔΕΡΩΣΤΡΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ EMUCA...
search

ΣΙΔΕΡΩΣΤΡΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ EMUCA...

Σιδερώστρα αλουμινίου για συρτάρι σε ασημί απόχρωση. Είναι κατάλληλη για τοποθέτηση σε συρτάρι καθώς τραβώντας τη μετώπη βγαίνει η σιδερώστρα ταυτόχρονα. Το σετ διαθέτει το μηχανισμό και το ύφασμα της σιδερώστρας. Τώρα μπορείτε να εξοικονομήσετε αρκετό χώρο χωρίς να σκέφτεστε που θα αποθηκεύσετε τη σιδερώστρα σας. Η σιδερώστρα αλουμινίου για συρτάρι είναι της Emuca ισπανικής κατασκευής και συνοδεύεται από δύο χρόνια εργοστασιακή εγγύηση.

Τιμή 145,00 €
ΣΥΣΤΗΜΑ ΡΑΦΙΩΝ EMUCA LADDER...
search

ΣΥΣΤΗΜΑ ΡΑΦΙΩΝ EMUCA LADDER...

Σύστημα ραφιών Ladder σε μαύρη ματ απόχρωση. Κατάλληλο για χρήση σε κουζίνες, ντουλάπες, σαλόνια, εργασιακούς και αποθηκευτικούς χώρους. Η τοποθέτηση τους είναι πολύ εύκολη και μπορεί να γίνει από τον καθένα με απλά εργαλεία. Αφού τοποθετήσετε τα μεταλικά στηρίγματα συνίσταται η τοποθέτηση ξύλινων ραφιών κατά προτίμηση πάχους 19mm. To μέγιστο φορτίο ανά ράφι είναι 30kg, δίνοντας σας την δυνατότητα αποθήκευσης μεγάλου όγκου φορτίων. Το ιδιαίτερο design καθώς και η μαύρη ματ απόχρωση τους προσδίδει στο χώρο σας υψηλή αισθητική. Είναι διαθέσιμο σε τρεις διαφορετικές διαστάσεις και το κάθε σετ περιλαμβάνει δύο ορθοστάτες στήριξης. Mπορείται να κάνετε συνδυασμό διαστάσεων για ένα πολύ όμορφο αποτέλεσμα ανάλογα το χώρο σας. Το συνολικό βάθος της ραφιέρας είναι 350mm. Το σύστημα ραφιών Ladder είναι της Emuca και συνοδεύεται από δύο χρόνια εργοστασιακή εγγύηση.  

Τιμή 82,50 €
ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΣΚΟΥΠΑ ΣΤΑΧΤΗΣ...
search

ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΣΚΟΥΠΑ ΣΤΑΧΤΗΣ...

Η ηλεκτρική σκούπα κρύας στάχτης A-H990 της STANLEY αποτελεί την ιδανική επιλογή για το καθαρισμό του τζακιού, της σόμπας ή του λέβητα σας. Έχει συνολική ισχύ 1000W και μέγιστη χωριτικότητα 18lt. H διάμετρος του σωλήνα αναρόφησης είναι 35mm και το μήκος του σωλήνα 1 μέτρο. Διαθέτει μεταλλικό πλέγμα και φίλτρο HEPA. Το καλώδιο του έχει συνολικό μήκος 2,50 μέτρα.

Τιμή 45,75 €
ΒΑΣΗ ΚΟΛΟΝΑΤΩΝ ΠΟΤΗΡΙΩΝ ΓΙΑ...
search

ΒΑΣΗ ΚΟΛΟΝΑΤΩΝ ΠΟΤΗΡΙΩΝ ΓΙΑ...

Βάση κολονάτων ποτηριών το οποίο τοποθετείτε ειδικότερα σε μπαρ και εστιατόρια. Εξασφαλίζει πρόσθετο αποθηκευτικό χώρο με ένα κομψό και πρακτικό τρόπο, δίνοντας design και κομψότητα στο χώρο σας. Έχει χωρητικότητα ποτηριών από 3 έως 5 τεμάχια ανάλογα το μέγεθος των ποτηριών. Έπισης έχετε τη δυνατότητα προσθήκης περισσότερων βασών στη σειρά. Στην συσκευασία περιλαμβάνονται και οι βίδες για την τοποθέτηση της βάσης. Η βάση κολονάτων ποτηριών είναι της Emuca ισπανικής κατασκευής και συνοδεύεται από δύο χρόνια εργοστασιακή εγγύηση.

Τιμή 11,50 €
ΚΑΛΟΓΕΡΟΣ ΡΟΥΧΩΝ IMPORT...
search

ΚΑΛΟΓΕΡΟΣ ΡΟΥΧΩΝ IMPORT...

Αν υπάρχει στο σπίτι ή στον επαγγελματικό σας χώρο, κάποια θεωρητικά άχαρη γωνία που λειτουργεί ως αποθηκευτικός χώρος, για τα πανωφόρια, τις ομπρέλες ή τις τσάντες σας, ήρθε η ώρα να τον αξιοποιήσετε και να του δώσετε στυλ με έναν από τους καλόγερους ρούχων που θα βρείτε στη Home Depot Greece. Διαθέτουμε καλόγερους ρούχων σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων και σχεδίων.  Ο καλόγερος ρούχων FCH-59 έχει ύψος 1730mm και διαστάσεις βάσης 20X29cm. Ο καλόγερος ρούχων FCH-59 συνοδεύεται από δύο χρόνια εργοστασιακή εγγύηση.

Τιμή 66,50 €
ΚΑΛΟΓΕΡΟΣ ΡΟΥΧΩΝ IMPORT...
search

ΚΑΛΟΓΕΡΟΣ ΡΟΥΧΩΝ IMPORT...

Αν υπάρχει στο σπίτι ή στον επαγγελματικό σας χώρο, κάποια θεωρητικά άχαρη γωνία που λειτουργεί ως αποθηκευτικός χώρος, για τα πανωφόρια, τις ομπρέλες ή τις τσάντες σας, ήρθε η ώρα να τον αξιοποιήσετε και να του δώσετε στυλ με έναν από τους καλόγερους ρούχων που θα βρείτε στη Home Depot Greece. Διαθέτουμε καλόγερους ρούχων σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων και σχεδίων.  Ο καλόγερος ρούχων σε χρώμα σκουριάς FL-51 έχει ύψος 1750mm και διάμετρο βάσης 30cm. Ο καλόγερος ρούχων σκουριάς FL-51 συνοδεύεται από δύο χρόνια εργοστασιακή εγγύηση.

Τιμή 59,30 €
ΚΑΛΟΓΕΡΟΣ ΡΟΥΧΩΝ FINETTO...
search

ΚΑΛΟΓΕΡΟΣ ΡΟΥΧΩΝ FINETTO...

Αν υπάρχει στο σπίτι ή στον επαγγελματικό σας χώρο, κάποια θεωρητικά άχαρη γωνία που λειτουργεί ως αποθηκευτικός χώρος, για τα πανωφόρια, τις ομπρέλες ή τις τσάντες σας, ήρθε η ώρα να τον αξιοποιήσετε και να του δώσετε στυλ με έναν από τους καλόγερους ρούχων που θα βρείτε στη Home Depot Greece. Διαθέτουμε καλόγερους ρούχων σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων και σχεδίων.  Ο μαύρος καλόγερος ρούχων έχει ύψος 1720mm και διάμετρο βάσης 30cm. Ο μαύρος καλόγερος ρούχων της Finetto συνοδεύεται από δύο χρόνια εργοστασιακή εγγύηση.

Τιμή 24,90 €