Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ

Εταιρικό προφίλ:

Η εμπορική εταιρία Home Depot Greece ανήκει στον όμιλο επιχειρήσεων  ΧΑΤΖΗΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ Κ. – ΑΥΤΖΗΣ Α. Ο.Ε (ΑΦΜ: 099931563, ΔΟΥ ΛΑΓΚΑΔΑ, ΓΕΜΗ: 058513104000) και δραστηριοποιείται στο χώρο της λιανικής πώλησεις ειδών επιπλοποιίας από το 2017 παρουσιάζοντας συνεχώς ανοδική πορεία. Η εταιρία εδρεύει στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της που βρίσκονται στο 15ο χλμ της Παλαιάς Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης Καβάλας. Η εταιρεία μας διαθέτει αποθηκευτικούς χώρους συνολικού εμβαδού 4.000m² πετυχαίνοντας την άμεση εξυπηρέτηση των καταναλωτών, αφού όλα μας τα είδη εισάγονται από τους μεγαλύτερους οίκους του εξωτερικού αλλά και της εγχώριας αγοράς. Η μεγάλη γκάμα προϊόντων η οποία εμπλουτίζεται συνεχώς ανάλογα με τις απαιτήσεις και τις προδιαγραφές της αγοράς και η άμεση εξυπηρέτηση κατατάσσουν την επιχείρηση μεταξύ των κορυφαίων του κλάδου, έχοντας ως αποτέλεσμα την επέκταση του εύρους πελατών σε ολόκληρη την Ελλάδα και τη Κύπρο.

Φιλοσοφία:

Πρωταρχικός στόχος αποτελεί η εδραίωση στις πρώτες επιλογές των ιδιωτών, που αναζητούν καινοτόμες και ποιοτικές λύσεις για τις ανάγκες τους. Βασικό μέλημα της εταιρίας είναι η όσο το δυνατόν καλύτερη σχέση ποιότητας και τιμής. Η μεγάλη γκάμα προϊόντων τηρεί τις υψηλές προδιαγραφές και συνδυάζει την καινοτομία, με την τελευταία τεχνολογία,την κομψότητα, τη λειτουργικότητα και το άψογο design που καθορίζει το σύγχρονο βιομηχανικό σχεδιασμό επίπλων, των εξαρτημάτων επίπλων και τα είδη σπιτιού και επιχειρήσεων.

Δίκτυο πωλήσεων:

Η βάση των δραστηριοτήτων της εταιρείας και το κύριο πελατολόγιο της, αποτελείται από το ελληνικό δίκτυο πωλήσεων και τους συνεργάτες μας εντός Ελλάδος, οι οποίοι συγκεντρώνουν περίπου το 90% του ενεργού ετήσιου κύκλου εργασιών. Η διασπορά των πελατών μας,καλύπτει το 100% της ελληνικής περιφέρειας και των μεγάλων αστικών κέντρων. Το δίκτυο πωλήσεων της εταιρίας δεν περιορίζεται μόνο στον ελλαδικό χώρο. Οι δραστηριότητες της εταιρίας λειτουργούν ως προωθητικός παράγοντας της εξωστρέφειας της ελληνικής οικονομίας κάνοντας αποστολές εμπορευμάτων σε ολόκληρη τη Κύπρο.