Φίλτρα

  • 0,01kg - 20kg

  • 0,00 € - 79,00 €

Υλικά συσκευασίας

Υλικά συσκευασίας

Ενεργά φίλτρα

ΓΩΝΙΑ ΧΑΡΤΙΝΗ ΚΑΦΕ...
search

ΓΩΝΙΑ ΧΑΡΤΙΝΗ ΚΑΦΕ...

Οι χάρτινες γωνίες συσκευασίας χρησιμοποιούνται σε όλους τους τομείς της βιομηχανίας για την σταθεροποίηση και ενίσχυση των παλετών και άλλων μικρότερων δεμάτων κατά τη μεταφορά και αποθήκευση τους. Είναι αρκετά ανθεκτικές χάρη στην υψηλή ποιότητα υλικού κατασκευής. Το πακέτο περιέχει 25 τεμάχια των 2 μέτρων.  

Τιμή 16,00 €
ΤΑΙΝΙΑ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ ΤΥΠΩΜΕΝΗ...
search

ΤΑΙΝΙΑ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ ΤΥΠΩΜΕΝΗ...

Ταινίες συσκευασίας τυπωμένη εύθραστον fragile με κόλλα ακρυλικής βάσεως. Ιδανική για όλες τις εφαρμογές γενικής χρήσεως (κλείσιμο χαρτοκιβωτίων/αμπαλάζ) με ανθεκτικό φορέα και καλή κολλητικότητα. Είναι διαθέσιμη σε ρολλό εξήντα μέτρων και έχει φάρδος 50mm.

Τιμή 2,10 €
ΤΑΙΝΙΑ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ NAST...
search

ΤΑΙΝΙΑ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ NAST...

Ταινίες συσκευασίας διαφανές με κόλλα ακρυλικής βάσεως. Ιδανική για όλες τις εφαρμογές γενικής χρήσεως (κλείσιμο χαρτοκιβωτίων/αμπαλάζ) με ανθεκτικό φορέα και καλή κολλητικότητα. Διατείθεται σε πολλές διαστάσεις ανάλογα με τις ανάγκες σας.

Τιμή 0,69 €
ΧΑΡΤΟΤΑΙΝΙΑ NAST ΡΟΛΟ 40MΕΤΡΑ
search

ΧΑΡΤΟΤΑΙΝΙΑ NAST ΡΟΛΟ 40MΕΤΡΑ

Χαρτοταινίες γενικής χρήσης για επαγγελματίες ελαιοχρωματιστές και κάθε είδους επαγγελματίες. Διατίθεται με ισχυρή κόλλα για θερμοκρασίες έως 60°C και είναι ιδανική για δύσκολες επιφάνειες. Η υψηλή ποιότητα φορέα χαρτιού είναι ιδανική για να μην εισχωρεί το χρώμα και η αφαίρεση της είναι πανεύκολη και χωρίς σημάδια ακόμα και μετά από ημέρες. Διατείθεται σε πολλές διαστάσεις ανάλογα με τις ανάγκες σας.

Τιμή 0,58 €
ΜΕΒΡΑΝΗ ΖΕΛΑΤΙΝΑ ΣΤΡΕΤΣ...
search

ΜΕΒΡΑΝΗ ΖΕΛΑΤΙΝΑ ΣΤΡΕΤΣ...

Το stretch film ή φιλμ πολυαιθυλενίου ή μεβράνη αμπαλάζ χρησιμοποιείται για παλετοποίηση φορτίου ή ομαδοποίηση αντικειμένων. Με τη χρήση του επιτυγχάνεται βελτιωμένη σταθερότητα κατά τη μεταφορά με ενοποίηση των προϊόντων ή δεμάτων, πιο αποδοτική διαχείριση και αποθήκευση του ενοποιημένου φορτίου, προστασία από σκόνη, υγρασία και από κλοπή συσκευασιών. 

Τιμή 2,20 €
ΜΕΒΡΑΝΗ ΖΕΛΑΤΙΝΑ ΣΤΡΕΤΣ...
search

ΜΕΒΡΑΝΗ ΖΕΛΑΤΙΝΑ ΣΤΡΕΤΣ...

Το stretch film ή φιλμ πολυαιθυλενίου ή μεβράνη αμπαλάζ χρησιμοποιείται για παλετοποίηση φορτίου ή ομαδοποίηση αντικειμένων. Με τη χρήση του επιτυγχάνεται βελτιωμένη σταθερότητα κατά τη μεταφορά με ενοποίηση των προϊόντων ή δεμάτων, πιο αποδοτική διαχείριση και αποθήκευση του ενοποιημένου φορτίου, προστασία από σκόνη, υγρασία και από κλοπή συσκευασιών. Το κάθε ρολό ζυγίζει 1,7kg και αποδίδει 123 μέτρα κάλυψης.

Τιμή 4,90 €
ΧΑΡΤΙ ΟΝΤΟΥΛΕ 1200ΜΜ 20KG
search

ΧΑΡΤΙ ΟΝΤΟΥΛΕ 1200ΜΜ 20KG

Χαρτί συσκευασίας οντουλέ με ύψος 1200mm και καλυπτική επιφάνεια 80τμ. Κυματοειδές χαρτί σε συσκευασία ρολού το οποίο αποτελείται από μία επίπεδη και μία κυματιστή επιφάνεια. Ιδανικό για προστασία από εργασίες σε σπίτια ή οικοδομές και για κάλυψη χώρων που θέλουμε να διατηρήσουμε καθαρούς κατά την διάρκεια εργασιών. Χρησιμοποιείται κυρίως σε ελαιοχρωματισμούς και στην επιπλοποιία. Ιδανικό για την κάλυψη δαπέδων κατά την διάρκεια εργασιών ανακαινίσεως ή βαψίματος. Στερεώνεται εύκολα με χαρτοταινία και είναι άκρως λειτουργικό γιατί δεν γλιστράει. Διατείθεται σε συσκευασίες των 20kg.

Τιμή 35,00 €
ΑΕΡΟΠΛΑΣΤ (ΦΟΥΣΚΑ)...
search

ΑΕΡΟΠΛΑΣΤ (ΦΟΥΣΚΑ)...

Ρολό συσκευασίας αεροπλάστ με ύψος 1200mm και μήκος ρολού 100 μέτρα. Είναι στιβαρό και διαφανές λόγω των ισχυρών υλικών κατασκευής, ενώ η φυσαλίδα του αεροπλάστ το κάνει εύκαμπτο και προστατεύει τα αντικείμενα σας από υγρασία, χτυπήματα και κραδασμούς. Χρησιμοποιείται ευρέως για προστασία αντικειμένων κατά την μεταφορά τους. Είναι ιδιαίτερα δημοφιλές στις εταιρείες με αντικείμενο τις εισαγωγές και εξαγωγές, στην βιομηχανία επίπλου και γενικότερα στις μεταφορές εμπορευμάτων.

Τιμή 39,50 €
ΑΕΡΟΧΑΡΤ (ΧΑΡΤΙ-ΦΟΥΣΚΑ)...
search

ΑΕΡΟΧΑΡΤ (ΧΑΡΤΙ-ΦΟΥΣΚΑ)...

Ρολό συσκευασίας αεροχάρτ με ύψος 1200mm και 100 μέτρα μήκος. Αποτελείται από συνδυασμό χαρτιού kraft και αεροπλάστ. Είναι στιβαρό και αδιαφανές λόγω του χαρτιού, ενώ η φυσαλίδα του αεροπλάστ το κάνει εύκαμπτο και προστατεύει τα αντικείμενα σας από υγρασία, χτυπήματα και κραδασμούς. Χρησιμοποιείται ευρέως για προστασία αντικειμένων κατά την μεταφορά τους. Είναι ιδιαίτερα δημοφιλές στις εταιρείες με αντικείμενο τις εισαγωγές και εξαγωγές, στην βιομηχανία επίπλου και γενικότερα στις μεταφορές εμπορευμάτων.

Τιμή 97,50 €
ΓΩΝΙΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΗ...
search

ΓΩΝΙΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΗ...

Γωνία προστατευτική σε μαύρο χρώμα. Είναι κατασκευασμένη από ενισχυμένο πλαστικό και η διάσταση της είναι 60χ60mm. Μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε για τη προστασία παλετών, επίπλων και οτιδήποτε άλλου υλικού κάνετε αμπαλάζ καθώς οι γωνίες αποτελούν ευαίσθητο σημείο χτυπήματος.

Τιμή 0,15 €