Φίλτρα

  • 0,1kg - 0,5kg

  • 0,00 € - 36,00 €

Κρεμάστρες

Κρεμάστρες

Ενεργά φίλτρα

ΚΡΕΜΑΣΤΡΑ ΜΕΤΑΛΛΙΚΗ 6...

Η μεταλλική κρεμάστρα τεσσάρων θέσεων της Inofix σε λευκή και ασημί απόχρωση είναι η ιδανική επιλογή για την οργάνωση του χώρου σας με στυλ και λειτουργικότητα. Κρεμάστε εύκολα τα ρούχα, τις τσάντες και άλλα αντικείμενα με την ασφάλεια και την αξιοπιστία που προσφέρουν οι έξι θέσεις. Η κομψή σχεδίαση και οι τέσσερις διαθέσιμες αποχρώσεις ταιριάζουν αρμονικά σε κάθε διακοσμητικό στυλ, ενώ η ευκολία τοποθέτησης και η ανθεκτικότητά της την καθιστούν μια πρακτική και λειτουργική επιλογή για κάθε χώρο. Η συσκευασία περιέχει 1 κρεμάστρα μαζί με τις βίδες. Η κρεμάστρα είναι της Inofix ισπανικής κατασκευής

Τιμή 7,50 €

ΚΡΕΜΑΣΤΡΑ ΜΕΤΑΛΛΙΚΗ 4...

Η μεταλλική κρεμάστρα τεσσάρων θέσεων της Inofix σε λευκή και ασημί απόχρωση είναι η ιδανική επιλογή για την οργάνωση του χώρου σας με στυλ και λειτουργικότητα. Κρεμάστε εύκολα τα ρούχα, τις τσάντες και άλλα αντικείμενα με την ασφάλεια και την αξιοπιστία που προσφέρουν οι τέσσερις θέσεις. Η κομψή σχεδίαση και οι δύο διαθέσιμες αποχρώσεις ταιριάζουν αρμονικά σε κάθε διακοσμητικό στυλ, ενώ η ευκολία τοποθέτησης και η ανθεκτικότητά της την καθιστούν μια πρακτική και λειτουργική επιλογή για κάθε χώρο. Η συσκευασία περιέχει 1 κρεμάστρα μαζί με τις βίδες. Η κρεμάστρα είναι της Inofix ισπανικής κατασκευής

Τιμή 6,00 €
ΚΡΕΜΑΣΤΡΑ ΜΕΤΑΛΛΙΚΗ ΜΕ 5...
search

ΚΡΕΜΑΣΤΡΑ ΜΕΤΑΛΛΙΚΗ ΜΕ 5...

Η μεταλλική κρεμάστρα της Inofix με 5 μεταφερόμενα αγκίστρια σε λευκή απόχρωση είναι η ιδανική λύση για την οργάνωση του χώρου σας με στυλ και λειτουργικότητα. Κρεμάστε εύκολα τα ρούχα, τα κλειδιά, τις τσάντες και άλλα αντικείμενα με την ευκολία που προσφέρουν τα μετακινούμενα αγκίστρια. Η αξιοπιστία και η ανθεκτικότητα της κατασκευής της θα σας ενθουσιάσουν, ενώ η λευκή απόχρωση ταιριάζει αρμονικά σε κάθε διακοσμητικό στυλ. Η συσκευασία περιέχει 1 κρεμάστρα μαζί με τις βίδες. Η κρεμάστρα είναι της Inofix ισπανικής κατασκευής. 

Τιμή 10,00 €

ΚΡΕΜΑΣΤΡΑ ΜΕ 4 ΔΙΠΛΟΥΣ...

Προσθέστε λειτουργικότητα και στυλ στο σπίτι ή το γραφείο σας με εφαρμογή σε οποιαδήποτε πόρτα με τη μεταλλική κρεμάστρα χρωματιστή με τρεις γάντζους. Με την ανθεκτική κατασκευή της και την ποικιλία χρωμάτων προς επιλογή, αυτή η κρεμάστρα προσφέρει μια πρακτική λύση για την οργάνωση των ρούχων, των κλειδιών ή των αξεσουάρ σας. Είτε χρησιμοποιείται στο διάδρομο είτε στο γραφείο, η κρεμάστρα με τους τρεις γάντζους προσθέτει λειτουργικότητα και στυλ σε κάθε χώρο. Η συσκευασία περιέχει 1 κρεμάστρα μαζί με τις βίδες. Η κρεμάστρα είναι της Inofix ισπανικής κατασκευής.

Τιμή 31,00 €
ΚΡΕΜΑΣΤΡΑ ΜΕ ΤΡΙΠΛΟ ΛΕΥΚΟ...
search

ΚΡΕΜΑΣΤΡΑ ΜΕ ΤΡΙΠΛΟ ΛΕΥΚΟ...

Προσθέστε λειτουργικότητα και στυλ στο σπίτι ή το γραφείο σας με τη μεταλλική κρεμάστρα χρωματιστή με τρεις γάντζους. Με την ανθεκτική κατασκευή της, αυτή η κρεμάστρα προσφέρει μια πρακτική λύση για την οργάνωση των ρούχων, των κλειδιών ή των αξεσουάρ σας. Είτε χρησιμοποιείται στο διάδρομο είτε στο γραφείο, η κρεμάστρα με τους τρεις γάντζους προσθέτει λειτουργικότητα και στυλ σε κάθε χώρο. Η συσκευασία περιέχει 1 κρεμάστρα μαζί με τις βίδες. Η κρεμάστρα είναι της Inofix ισπανικής κατασκευής.

Τιμή 27,50 €
ΚΡΕΜΑΣΤΡΑ ΜΕ ΤΡΙΠΛΟ...
search

ΚΡΕΜΑΣΤΡΑ ΜΕ ΤΡΙΠΛΟ...

Προσθέστε λειτουργικότητα και στυλ στο σπίτι ή το γραφείο σας με εφαρμογή σε οποιαδήποτε πόρτα με τη μεταλλική κρεμάστρα χρωματιστή με τρεις γάντζους. Με την ανθεκτική κατασκευή της και την ποικιλία χρωμάτων προς επιλογή, αυτή η κρεμάστρα προσφέρει μια πρακτική λύση για την οργάνωση των ρούχων, των κλειδιών ή των αξεσουάρ σας. Είτε χρησιμοποιείται στο διάδρομο είτε στο γραφείο, η κρεμάστρα με τους τρεις γάντζους προσθέτει λειτουργικότητα και στυλ σε κάθε χώρο. Η συσκευασία περιέχει 1 κρεμάστρα μαζί με τις βίδες. Η κρεμάστρα είναι της Inofix ισπανικής κατασκευής.

Τιμή 27,50 €

ΚΡΕΜΑΣΤΡΑ ΓΑΝΤΖΟΣ...

Απλό, λειτουργικό και πρακτικό, ο κυλινδρικός γάντζος πόρτας Inofix είναι η ιδανική λύση για την οργάνωση και την εξοικονόμηση χώρου. Εύκολος στην εγκατάσταση και ανθεκτικός, προσφέρει μια αξιόπιστη λύση για την ανάρτηση ρούχων, τσαντών ή αξεσουάρ στην πόρτα του δωματίου σας. Με τον κυλινδρικό σχεδιασμό του και την ποιότητα της κατασκευής του, ο γάντζος πόρτας Inofix προσθέτει λειτουργικότητα και στυλ σε κάθε χώρο. Η συσκευασία περιέχει 1 κρεμάστρα μαζί με τις βίδες. Η κρεμάστρα είναι της Inofix ισπανικής κατασκευής.

Τιμή 13,50 €

ΚΡΕΜΑΣΤΡΑ ΤΟΙΧΟΥ ΞΥΛΙΝΗ ASH...

Προσθέστε φυσική ομορφιά και λειτουργικότητα στον χώρο σας με την κρεμάστρα τοίχου Ash Wood τεσσάρων θέσεων με χρωματιστά άγκιστρα από την Inofix. Κατασκευασμένη από ανθεκτικό ξύλο σε φυσική απόχρωση της οξιάς, προσφέρει μια ζεστή και μοντέρνα πινελιά στον χώρο σας. Με τρεις θέσεις ανάρτησης, παρέχει επαρκή αποθηκευτικό χώρο για ρούχα ή αξεσουάρ, ενώ η εγκατάστασή της είναι γρήγορη και εύκολη με την τεχνολογία Inofix. Φέρτε μια αίσθηση φυσικής ζεστασιάς και στυλ στο σπίτι σας με αυτήν την όμορφη κρεμάστρα τοίχου. Η συσκευασία περιέχει 1 κρεμάστρα μαζί με τις βίδες. Το άγκιστρο είναι της Inofix ισπανικής κατασκευής.

Τιμή 44,00 €

ΚΡΕΜΑΣΤΡΑ ΤΟΙΧΟΥ ΞΥΛΙΝΗ ASH...

Προσθέστε φυσική ομορφιά και λειτουργικότητα στον χώρο σας με την κρεμάστρα τοίχου Ash Wood τριών θέσεων με χρωματιστά άγκιστρα από την Inofix. Κατασκευασμένη από ανθεκτικό ξύλο σε φυσική απόχρωση της οξιάς, προσφέρει μια ζεστή και μοντέρνα πινελιά στον χώρο σας. Με τρεις θέσεις ανάρτησης, παρέχει επαρκή αποθηκευτικό χώρο για ρούχα ή αξεσουάρ, ενώ η εγκατάστασή της είναι γρήγορη και εύκολη με την τεχνολογία Inofix. Φέρτε μια αίσθηση φυσικής ζεστασιάς και στυλ στο σπίτι σας με αυτήν την όμορφη κρεμάστρα τοίχου. Η συσκευασία περιέχει 1 κρεμάστρα μαζί με τις βίδες. Το άγκιστρο είναι της Inofix ισπανικής κατασκευής.

Τιμή 39,60 €

ΚΡΕΜΑΣΤΡΑ ΤΟΙΧΟΥ ΞΥΛΙΝΗ ΜΕ...

Προσθέστε στυλ και λειτουργικότητα στον χώρο σας με την κρεμάστρα τοίχου από ξύλο με ανάγλυφη υφή και τέσσερις θέσεις από την Inofix, διαθέσιμη σε διάφορες αποχρώσεις. Η ανάγλυφη υφή του ξύλου προσδίδει μια μοναδική αίσθηση φυσικής ομορφιάς, ενώ οι τρεις θέσεις ανάρτησης παρέχουν επαρκή αποθηκευτικό χώρο για τα ρούχα ή τα αξεσουάρ σας. Με την εύκολη εγκατάσταση της τεχνολογίας Inofix, αυτή η κρεμάστρα αποτελεί μια κομψή και πρακτική προσθήκη σε κάθε δωμάτιο του σπιτιού σας. Η συσκευασία περιέχει 1 κρεμάστρα μαζί με τις βίδες. Το άγκιστρο είναι της Inofix ισπανικής κατασκευής.

Τιμή 27,40 €

ΚΡΕΜΑΣΤΡΑ ΤΟΙΧΟΥ ΞΥΛΙΝΗ ΜΕ...

Προσθέστε στυλ και λειτουργικότητα στον χώρο σας με την κρεμάστρα τοίχου από ξύλο με ανάγλυφη υφή και τρεις θέσεις από την Inofix, διαθέσιμη σε διάφορες αποχρώσεις. Η ανάγλυφη υφή του ξύλου προσδίδει μια μοναδική αίσθηση φυσικής ομορφιάς, ενώ οι τρεις θέσεις ανάρτησης παρέχουν επαρκή αποθηκευτικό χώρο για τα ρούχα ή τα αξεσουάρ σας. Με την εύκολη εγκατάσταση της τεχνολογίας Inofix, αυτή η κρεμάστρα αποτελεί μια κομψή και πρακτική προσθήκη σε κάθε δωμάτιο του σπιτιού σας. Η συσκευασία περιέχει 1 κρεμάστρα μαζί με τις βίδες. Το άγκιστρο είναι της Inofix ισπανικής κατασκευής.

Τιμή 23,30 €

ΚΡΕΜΑΣΤΡΑ ΤΟΙΧΟΥ ΓΑΝΤΖΟΣ 4...

Προσθέστε φυσική ομορφιά και λειτουργικότητα στον χώρο σας με την κρεμάστρα τοίχου Nordik Ash Wood τεσσάρων θέσεων με χρωματιστά άγκιστρα από την Inofix. Κατασκευασμένη από ανθεκτικό ξύλο σε φυσική απόχρωση της οξιάς, προσφέρει μια ζεστή και μοντέρνα πινελιά στον χώρο σας. Με τρεις θέσεις ανάρτησης, παρέχει επαρκή αποθηκευτικό χώρο για ρούχα ή αξεσουάρ, ενώ η εγκατάστασή της είναι γρήγορη και εύκολη με την τεχνολογία Inofix. Φέρτε μια αίσθηση φυσικής ζεστασιάς και στυλ στο σπίτι σας με αυτήν την όμορφη κρεμάστρα τοίχου. Η συσκευασία περιέχει 1 κρεμάστρα μαζί με τις βίδες. Το άγκιστρο είναι της Inofix ισπανικής κατασκευής.

Τιμή 40,60 €