Η εταιρία μας δεν δέχεται επιστροφές ή αλλαγές προϊόντων. Όλα τα προϊόντα ταξιδεύουν για λογαριασμό και υπό την ευθύνη του αγοραστή.

Σε περίπτωση που έχετε λάβει ελαττωματικά εμπορεύματα θα πρέπει πρώτα να ενημερώσετε την εταιρία και συγκεκριμένα τον υπεύθυνο που είχατε δώσει την παραγγελία σας, για να κρίνει ο ίδιος αν θα γίνει η επιστροφή/αποστολή των εμπορευμάτων.

Εάν προβείτε σε απευθείας αποστολή, χωρίς κάποια ενημέρωση, τότε τα εμπορεύματα θα σας επιστρέφονται απευθείας με δική σας χρέωση.

Τα προϊόντα θα πρέπει να ελεγχτούν εντός 48 ωρών από την στιγμή που τα παραλάβατε ώστε να διαπιστώσετε, ότι είναι τα προϊόντα που παραγγείλατε και σε καλή κατάσταση. Σε αντίθετη περίπτωση δεν γίνονται δεκτές επιστροφές των προϊόντων. Οι επιστροφές γίνονται με αντικατάσταση προϊόντων και όχι με επιστροφή χρημάτων.

Σε προϊόντα όπως νεροχύτες, απορροφητήρες, νιπτήρες, πάγκοι κουζίνας θα πρέπει να γίνεται έλεγχος κατά την παραλαβή, παρουσία του μεταφορέα. Σε αντίθετη περίπτωση η εταιρία μας δεν είναι σε θέση να πραγματοποιήσει οποιαδήποτε αλλαγή.

Δεν γίνεται καμία αλλαγή δεκτή σε παραγγελίες με νεροχύτες κουζίνας και μπάνιου, πάγκους κουζίνας, όσο αφορά το χρώμα και τις διαστάσεις. Επίσης δεν γίνεται καμία αλλαγή δεκτή σε προϊόντα που έχουν υποστεί επεξεργασία, όπως αλλαγή χρώματος ή κοπή.