Φίλτρα

  • 0,1kg - 0,2kg

  • 1,00 € - 9,00 €

Κλειδαριές επίπλων

Κλειδαριές επίπλων

Ενεργά φίλτρα

ΚΛΕΙΔΑΡΙΑ ΛΟΥΚΕΤΟΥ ΓΙΑ...
search

ΚΛΕΙΔΑΡΙΑ ΛΟΥΚΕΤΟΥ ΓΙΑ...

Κλειδαριά λουκέτου για φοριαμούς. Η νίκελ απόχρωση της ταιριάζει με όλους τους χρωματισμούς επιφανειών κάνοντας την διακριτική, χωρίς να αλλοιώνει την αισθητική του επίπλου. Είναι ιδανική λύση για κλείδωμα φοριαμών, ερμαρίων και πορτών γραφείου, γυμναστηρίων και κοινόχρηστων χώρων. Η κλειδαριά λουκέτου για φοριαμούς είναι της Lehmann γερμανικής προέλευσης και συνοδεύεται από δύο χρόνια εργοστασιακή εγγύηση.

Τιμή 8,90 €
ΚΛΕΙΔΙ ΓΙΑ ΜΑΓΝΗΤΙΚΗ...
search

ΚΛΕΙΔΙ ΓΙΑ ΜΑΓΝΗΤΙΚΗ...

Κλειδί μαγνητικό για μαγνητική κλειδαριά ασφαλείας Revalock για παιδιά. Όσες κλειδαριές και αν έχετε τοποθετήσει χρειάζεστε μόνο ένα μαγνητικό κλειδί. Το μαγνητικό κλειδί Revalock είναι της Emuca ισπανικής κατασκευής και συνοδεύεται από δύο χρόνια εργοστασιακή εγγύηση.  

Τιμή 10,25 €
ΚΛΕΙΔΑΡΙΑ ΜΑΓΝΗΤΙΚΗ...
search

ΚΛΕΙΔΑΡΙΑ ΜΑΓΝΗΤΙΚΗ...

Κλειδαριά μαγνητική ασφαλείας Revalock η οποία τοποθετείται σε ερμάρια που θέλουμε να προστατέψουμε την πρόσβαση τους σε παιδιά. Είναι κατάλληλες για πάχος πόρτας από 16 έως 25 mm. Κατάλληλη για χρήση σε χώρους όπως σπίτια, σχολεία και νηπιαγωγεία. Για την απενεργοποίηση τους χρειάζεται το μαγνητικό κλειδί. Η μαγνητική κλειδαριά ασφαλείας για παιδιά Revalock είναι της Emuca ισπανικής κατασκευής και συνοδεύεται από δύο χρόνια εργοστασιακή εγγύηση. 

Τιμή 10,35 €
ΚΛΕΙΔΑΡΙΑ ΛΟΥΚΕΤΟ ΤΑΞΙΔΙΟΥ...
search

ΚΛΕΙΔΑΡΙΑ ΛΟΥΚΕΤΟ ΤΑΞΙΔΙΟΥ...

Κλειδαριά ταξιδιού με συνδυασμό ασφαλείας σε κίτρινη απόχρωση. Κατάλληλη για ασγάλιση βαλιτσών και αποσκευών ταξιδιού. Η κλειδαριά ταξιδιού είναι της Yale ιταλικής κατασκευής και συνοδεύεται από πέντε χρόνια εργοστασιακή εγγύηση.

Τιμή 4,35 €
ΚΛΕΙΔΑΡΙΑ ΕΠΙΠΛΩΝ ΤΕΤΡΑΓΩΝΗ...
search

ΚΛΕΙΔΑΡΙΑ ΕΠΙΠΛΩΝ ΤΕΤΡΑΓΩΝΗ...

Κλειδαριά επίπλων τετράγωνη Φ-19Χ21mm. Η νίκελ απόχρωση της ταιριάζει με όλους τους χρωματισμούς επίπλων κάνοντας την διακριτική, χωρίς να αλλοιώνει την αισθητική του επίπλου. Η συσκευασία διαθέτει δύο κλειδιά και είναι υψηλής ασφαλείας χάρη στα υψηλής ποιότητας υλικά κατασκευής. Είναι ιδανική λύση για κλείδωμα συρταριών και πορτών γραφείου, γυμναστηρίων και κοινόχρηστων χώρων. Η τετράγωνη κλειδαριά επίπλων είναι της Finetto ιταλικής προέλευσης και συνοδεύεται από δύο χρόνια εργοστασιακή εγγύηση.


Τιμή 1,45 €
ΚΛΕΙΔΑΡΙΑ ΕΠΙΠΛΩΝ ΤΕΤΡΑΓΩΝΗ...
search

ΚΛΕΙΔΑΡΙΑ ΕΠΙΠΛΩΝ ΤΕΤΡΑΓΩΝΗ...

Κλειδαριά επίπλων τετράγωνη με μονό κλείδωμα Φ-19Χ32mm. Η νίκελ απόχρωση της ταιριάζει με όλους τους χρωματισμούς επίπλων κάνοντας την διακριτική, χωρίς να αλλοιώνει την αισθητική του επίπλου. Η συσκευασία διαθέτει δύο κλειδιά και είναι υψηλής ασφαλείας χάρη στα υψηλής ποιότητας υλικά κατασκευής και στο διπλό κλείδωμα. Είναι ιδανική λύση για κλείδωμα συρταριών καθώς διαθέτει μακρύ λαιμό 32mm. Η τετράγωνη κλειδαριά επίπλων με μακρύ λαιμό είναι της Finetto ιταλικής προέλευσης και συνοδεύεται από δύο χρόνια εργοστασιακή εγγύηση.

Τιμή 2,25 €
ΚΛΕΙΔΑΡΙΑ ΕΠΙΠΛΩΝ ΤΕΤΡΑΓΩΝΗ...
search

ΚΛΕΙΔΑΡΙΑ ΕΠΙΠΛΩΝ ΤΕΤΡΑΓΩΝΗ...

Κλειδαριά επίπλων τετράγωνη με μονό κλείδωμα Φ-19Χ40mm. Η νίκελ απόχρωση της ταιριάζει με όλους τους χρωματισμούς επίπλων κάνοντας την διακριτική, χωρίς να αλλοιώνει την αισθητική του επίπλου. Η συσκευασία διαθέτει δύο κλειδιά και είναι υψηλής ασφαλείας χάρη στα υψηλής ποιότητας υλικά κατασκευής και στο διπλό κλείδωμα. Είναι ιδανική λύση για κλείδωμα συρταριών καθώς διαθέτει μακρύ λαιμό 40mm. Η τετράγωνη κλειδαριά επίπλων με μακρύ λαιμό είναι της Finetto ιταλικής προέλευσης και συνοδεύεται από δύο χρόνια εργοστασιακή εγγύηση.

Τιμή 2,95 €
ΚΛΕΙΔΑΡΙΑ ΕΠΙΠΛΩΝ ΤΕΤΡΑΓΩΝΗ...
search

ΚΛΕΙΔΑΡΙΑ ΕΠΙΠΛΩΝ ΤΕΤΡΑΓΩΝΗ...

Κλειδαριά επίπλων τετράγωνη με διπλό κλείδωμα Φ-19Χ22mm. Η νίκελ απόχρωση της ταιριάζει με όλους τους χρωματισμούς επίπλων κάνοντας την διακριτική, χωρίς να αλλοιώνει την αισθητική του επίπλου. Η συσκευασία διαθέτει δύο κλειδιά και είναι υψηλής ασφαλείας χάρη στα υψηλής ποιότητας υλικά κατασκευής και στο διπλό κλείδωμα. Είναι ιδανική λύση για κλείδωμα συρταριών και πορτών γραφείου, γυμναστηρίων και κοινόχρηστων χώρων. Η τετράγωνη κλειδαριά επίπλων με διπλό κλείδωμα είναι της Finetto ιταλικής προέλευσης και συνοδεύεται από δύο χρόνια εργοστασιακή εγγύηση.

Τιμή 2,55 €
ΚΛΕΙΔΑΡΙΑ ΡΟΛ ΤΟΠ FINETTO...
search

ΚΛΕΙΔΑΡΙΑ ΡΟΛ ΤΟΠ FINETTO...

Κλειδαριά ρολ τοπ. Η νίκελ απόχρωση της ταιριάζει με όλους τους χρωματισμούς επίπλων κάνοντας την διακριτική, χωρίς να αλλοιώνει την αισθητική του επίπλου. Η συσκευασία διαθέτει δύο κλειδιά και είναι υψηλής ασφαλείας χάρη στα υψηλής ποιότητας υλικά κατασκευής. Είναι ιδανική λύση για κλείδωμα συστημάτων ρολ τοπ. Η κλειδαριά για ρολ τοπ είναι της Finetto ιταλικής προέλευσης και συνοδεύεται από δύο χρόνια εργοστασιακή εγγύηση.

Τιμή 1,95 €
ΚΛΕΙΔΑΡΙΑ ΕΠΙΠΛΩΝ ΣΤΡΟΓΓΥΛΗ...
search

ΚΛΕΙΔΑΡΙΑ ΕΠΙΠΛΩΝ ΣΤΡΟΓΓΥΛΗ...

Κλειδαριά επίπλων στρόγγυλη Φ-40mm. Η νίκελ απόχρωση της ταιριάζει με όλους τους χρωματισμούς επίπλων κάνοντας την διακριτική, χωρίς να αλλοιώνει την αισθητική του επίπλου. Η συσκευασία διαθέτει δύο κλειδιά και είναι υψηλής ασφαλείας χάρη στα υψηλής ποιότητας υλικά κατασκευής. Είναι ιδανική λύση για κλείδωμα συρταριών και πορτών γραφείου, γυμναστηρίων και κοινόχρηστων χώρων. Η στρόγγυλη κλειδαριά επίπλων είναι της Finetto ιταλικής προέλευσης και συνοδεύεται από δύο χρόνια εργοστασιακή εγγύηση.

Τιμή 1,45 €
ΚΛΕΙΔΑΡΙΑ ΕΠΙΠΛΩΝ ΕVERGOOD...
search

ΚΛΕΙΔΑΡΙΑ ΕΠΙΠΛΩΝ ΕVERGOOD...

Κλειδαριά επίπλων πατητή. Η νίκελ απόχρωση της ταιριάζει με όλους τους χρωματισμούς επίπλων κάνοντας την διακριτική, χωρίς να αλλοιώνει την αισθητική του επίπλου. Η συσκευασία διαθέτει δύο κλειδιά και είναι υψηλής ασφαλείας χάρη στα υψηλής ποιότητας υλικά κατασκευής. Είναι ιδανική λύση για κλείδωμα συρταριών και πορτών γραφείου καθώς διαθέτει πιεζόμενο πείρο. Η πατητή κλειδαριά επίπλων είναι της Evergood ιταλικής προέλευσης και συνοδεύεται από δύο χρόνια εργοστασιακή εγγύηση.

Τιμή 3,65 €
ΚΛΕΙΔΑΡΙΑ ΕΠΙΠΛΩΝ ΕVERGOOD...
search

ΚΛΕΙΔΑΡΙΑ ΕΠΙΠΛΩΝ ΕVERGOOD...

Κλειδαριά επίπλων με εγκοπή. Η νίκελ απόχρωση της ταιριάζει με όλους τους χρωματισμούς επίπλων κάνοντας την διακριτική, χωρίς να αλλοιώνει την αισθητική του επίπλου. Η συσκευασία διαθέτει δύο κλειδιά και είναι υψηλής ασφαλείας χάρη στα υψηλής ποιότητας υλικά κατασκευής. Είναι ιδανική λύση για κλείδωμα γραμματοκιβωτίων και συρταριών γραφείου. Η κλειδαριά επίπλων με εγκοπή είναι της Evergood ιταλικής προέλευσης και συνοδεύεται από δύο χρόνια εργοστασιακή εγγύηση.

Τιμή 2,95 €