Φίλτρα

  • 0,01kg - 10kg

  • 0,00 € - 28,00 €

Είδη επιπλοποιίας

Είδη επιπλοποιίας

Ενεργά φίλτρα

ΦΕΡΑΜΙ ΠΡΕΣΑΡΙΣΤΡΟ BLUM ΛΕΥΚΟ
search

ΦΕΡΑΜΙ ΠΡΕΣΑΡΙΣΤΡΟ BLUM ΛΕΥΚΟ

Φεράμι με πύρο πρεσαριστό για εύκολη σύνδεση και αποσύνδεση επιφανειών το οποίο τοποθετείται χωνευτά. Χαρακτηρίζεται από μέγιστη αντοχή σε βάρος και πίεση καθώς είναι κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας υλικά. Το πρεσαριστό φεράμι είναι της Blum αυστριακής κατασκευής και συνοδεύεται από δύο χρόνια εργοστασιακή εγγύηση.

Τιμή 0,45 €
ΦΕΡΑΜΙ & ΒΥΣΜΑ EMUCA ROSTRO...
search

ΦΕΡΑΜΙ & ΒΥΣΜΑ EMUCA ROSTRO...

Φεράμι πύρος και βύσμα Rostro για εύκολη σύνδεση και αποσύνδεση ραφιών το οποίο τοποθετείται χωνευτά. Χαρακτηρίζεται από μέγιστη αντοχή σε βάρος και πίεση καθώς είναι κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας υλικά. Το μεταλλικό φεράμι Rostro είναι της Emuca ισπανικής κατασκευής και συνοδεύεται από δύο χρόνια εργοστασιακή εγγύηση.

Τιμή 1,80 €
ΚΑΒΙΛΙΑ ΞΥΛΙΝΗ ΡΑΒΔΩΤΗ ΟΞΙΑ...
search

ΚΑΒΙΛΙΑ ΞΥΛΙΝΗ ΡΑΒΔΩΤΗ ΟΞΙΑ...

Οι γνωστές σε όλους καβίλιες μέτρου είναι διαθέσιμες σε πολλές διαμέτρους και είναι βέργες με μήκος ένα μέτρο και κόβονται όπου εσείς επιθυμείτε. Είναι κατασκευασμένες από αποξηραμένο ξύλο οξιάς, με μεγάλη αντοχή και σωστή εφαρμογή. Απορροφούν εύκολα το υλικό συγκόλλησης και με την ικανότητα διαστολής που διαθέτουν, κολλάνε τέλεια τα ξύλινα κομμάτια που θέλουμε να ενώσουμε.  Αποτελούν την τέλεια λύση για τον επαγγελματία και τον ερασιτέχνη.

Τιμή 0,55 €
ΣΟΚΟΡΟ ΤΕΛΕΙΩΜΑ ΠΑΓΚΟΥ...
search

ΣΟΚΟΡΟ ΤΕΛΕΙΩΜΑ ΠΑΓΚΟΥ...

Σόκορο τελείωμα πάγκου βιδωτό αλουμινίου σε λευκή απόχρωση. Κατάλληλο για τη κάλυψη του σόκορου του πάγκου. Το μήκος του σόκορου είναι 640mm και το πάχος που μπορεί να καλύψει είναι 40mm. Είναι ελληνικής κατασκευής και προστατεύει τα ερμάρια της κουζίνας σας από νερά και υγρασίες καθώς εμποδίζει το νερό να περάσει ανάμεσα από την επιφάνεια εργασίας σας.

Τιμή 4,50 €
ΣΟΚΟΡΟ ΤΕΛΕΙΩΜΑ ΠΑΓΚΟΥ...
search

ΣΟΚΟΡΟ ΤΕΛΕΙΩΜΑ ΠΑΓΚΟΥ...

Σόκορο τελείωμα πάγκου βιδωτό αλουμινίου σε μαύρη απόχρωση. Κατάλληλο για τη κάλυψη του σόκορου του πάγκου. Το μήκος του σόκορου είναι 640mm και το πάχος που μπορεί να καλύψει είναι 40mm. Είναι ελληνικής κατασκευής και προστατεύει τα ερμάρια της κουζίνας σας από νερά και υγρασίες καθώς εμποδίζει το νερό να περάσει ανάμεσα από την επιφάνεια εργασίας σας.

Τιμή 4,50 €
ΕΝΩΤΙΚΟ ΠΑΓΚΟΥ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ...
search

ΕΝΩΤΙΚΟ ΠΑΓΚΟΥ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ...

Ενωτικό πάγκου αλουμινίου σε λευκή απόχρωση. Κατάλληλο για ένωση πάγκων με πάχος 40mm σε γωνία. Το μήκος του ενωτικού είναι 640mm. Είναι ελληνικής κατασκευής και προστατεύει τα ερμάρια της κουζίνας σας από νερά και υγρασίες καθώς εμποδίζει το νερό να περάσει ανάμεσα από την επιφάνεια εργασίας σας.

Τιμή 4,95 €
ΕΝΩΤΙΚΟ ΠΑΓΚΟΥ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ...
search

ΕΝΩΤΙΚΟ ΠΑΓΚΟΥ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ...

Ενωτικό πάγκου αλουμινίου σε μαύρη απόχρωση. Κατάλληλο για ένωση πάγκων με πάχος 40mm σε γωνία. Το μήκος του ενωτικού είναι 640mm. Είναι ελληνικής κατασκευής και προστατεύει τα ερμάρια της κουζίνας σας από νερά και υγρασίες καθώς εμποδίζει το νερό να περάσει ανάμεσα από την επιφάνεια εργασίας σας.

Τιμή 4,95 €
ΚΑΒΙΛΙΕΣ ΞΥΛΙΝΕΣ ΟΒΑΛ...
search

ΚΑΒΙΛΙΕΣ ΞΥΛΙΝΕΣ ΟΒΑΛ...

Οι γνωστές σε όλους καβίλιες μπισκότο είναι μικρά ξυλάκια σε σχήμα οβάλ και έχουν 4mm πάχος. Είναι κατασκευασμένες από αποξηραμένο ξύλο οξιάς, με μεγάλη αντοχή και σωστή εφαρμογή. Απορροφούν εύκολα το υλικό συγκόλλησης και με την ικανότητα διαστολής που διαθέτουν, κολλάνε τέλεια τα ξύλινα κομμάτια που θέλουμε να ενώσουμε.  Αποτελούν την τέλεια λύση για τον επαγγελματία και τον ερασιτέχνη.

Τιμή 19,00 €
ΜΠΑΖΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ΧΡΥΣΗ...
search

ΜΠΑΖΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ΧΡΥΣΗ...

Μπάζα κουζίνας αλουμινίου σε μαύρη απόχρωση. Είναι διαθέσιμη σε 100 και 150mm για να καλύψει όλες τις ανάγκες σας και το μήκος της είναι 4000mm. Διαθέτει διάφανο λάστιχο στο κάτω μέρος της για να προστατεύει τα ερμάρια της κουζίνας σας από σκόνες και υγρασίες. Η μπάζα  κουζίνας αλουμινίου είναι της Volpato ιταλικής κατασκευής και συνοδεύεται από πέντε χρόνια εργοστασιακή εγγύηση.

Τιμή 19,00 €
ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΝΩΣΗΣ Κ TOP...
search

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΝΩΣΗΣ Κ TOP...

Ο σύνδεσμος ένωσης K top μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να συνδέστε μεταξύ τους δύο επιφάνειες με πολύ μικρό πάχος. Κυρίως χρησιμοποιείτε για σύνδεση hpl, hdf, compact, κεραμικά, mdf, νοβοπάν και για πολλά άλλα υλικά. Ο σύνδεσμος είναι της Italiana Ferramenta ιταλικής κατασκευής.

Τιμή 1,85 €

ΦΕΡΑΜΙ PERMO RAFIX...

Φεράμι rafix με πύρο για εύκολη σύνδεση και αποσύνδεση κουτιών το οποίο τοποθετείται χωνευτά. Η λευκή ή μαύρη απόχρωση του το κάνει διακριτικό και όμορφο καθώς ταιριάζει με όλους τους χρωματισμούς μελαμινών. Χαρακτηρίζεται από μέγιστη αντοχή του σε βάρος και πίεση καθώς είναι κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας υλικά. Το φεράμι με πύρο είναι της Permo ιταλικλης κατασκευής και συνοδεύεται από δύο χρόνια εργοστασιακή εγγύηση.

Τιμή 0,18 €
ΡΕΓΟΥΛΑΤΟΡΟΣ ΕΠΙΠΛΟΥ FLAT...
search

ΡΕΓΟΥΛΑΤΟΡΟΣ ΕΠΙΠΛΟΥ FLAT...

O flat ρεγουλατόρος Μ8X25mm τοποθετείται στο πάτο του ερμαρίου για την ρύθμιση του ύψους του κουτιού. Ο σχεδιασμός του το κάνει απόλυτα μοντέρνο με αποτέλεσμα να μην αλλειώνεται η αισθητική του επίπλου. O ρεγουλατόρος είναι της Permo ιταλικής κατασκευής και συνοδεύεται από δύο χρόνια εργοστασιακή εγγύηση.

Τιμή 0,16 €