Φίλτρα

  • 0,01kg - 10kg

  • 0,00 € - 18,00 €

Είδη επιπλοποιίας

Είδη επιπλοποιίας

Ενεργά φίλτρα

ΑΠΟΣΒΕΣΤΗΡΕΣ ΚΡΟΥΣΗΣ...
search

ΑΠΟΣΒΕΣΤΗΡΕΣ ΚΡΟΥΣΗΣ...

Οι αυτοκολλητοί αποσβεστήρες κρούσης επίπλων σιλικόνης της Inofix είναι η ιδανική λύση για να προστατεύσετε τα έπιπλά σας από κρούσεις και πιθανούς καταστροφικούς κραδασμούς. Το μείγμα σιλικόνης προσφέρει αποτελεσματική απορρόφηση των κραδασμών, προστατεύοντας τα έπιπλά σας από ζημιές. Με το σετ των 36 τεμαχίων, έχετε αρκετά για να καλύψετε πολλαπλές επιφάνειες και γωνίες. Εύκολοι στην εφαρμογή και ανθεκτικοί, οι αυτοκολλητοί αποσβεστήρες είναι η ολοκληρωμένη λύση για την προστασία των επίπλων σας. Η συσκευασία περιέχει 36 τεμάχια. Οι αποσβεστήρες είναι της Inofix Ισπανικής κατασκευής.

Τιμή 8,00 €
ΑΠΟΣΒΕΣΤΗΡΕΣ ΚΡΟΥΣΗΣ...
search

ΑΠΟΣΒΕΣΤΗΡΕΣ ΚΡΟΥΣΗΣ...

Οι αποσβεστήρες κρούσης επίπλων από σιλικόνη της Inofix προσφέρουν αποτελεσματική προστασία στα έπιπλα από πιθανούς κραδασμούς και κρούσεις. Οι τετράγωνοι αυτοκόλλητοι αποσβεστήρες είναι κατασκευασμένοι από υψηλής ποιότητας σιλικόνη, προσφέροντας μαλακό και ευέλικτο προστατευτικό φινίρισμα. Εύκολοι στην τοποθέτηση και ανθεκτικοί, οι αποσβεστήρες κρούσης είναι ο μοντέρνος τρόπος για να προφυλάξετε τα έπιπλά σας από ανεπιθύμητες ζημιές. η συσκευασία περιέχει 6 τεμάχια. Οι αποσβεστήρες είναι της Inofix Ισπανικής κατασκευής.

Τιμή 4,70 €
ΑΠΟΣΒΕΣΤΗΡΕΣ ΚΡΟΥΣΗΣ...
search

ΑΠΟΣΒΕΣΤΗΡΕΣ ΚΡΟΥΣΗΣ...

Οι αποσβεστήρες κρούσης επίπλων από σιλικόνη της Inofix προσφέρουν αποτελεσματική προστασία στα έπιπλα από πιθανούς κραδασμούς και κρούσεις. Οι τετράγωνοι αυτοκόλλητοι αποσβεστήρες είναι κατασκευασμένοι από υψηλής ποιότητας σιλικόνη, προσφέροντας μαλακό και ευέλικτο προστατευτικό φινίρισμα. Εύκολοι στην τοποθέτηση και ανθεκτικοί, οι αποσβεστήρες κρούσης είναι ο μοντέρνος τρόπος για να προφυλάξετε τα έπιπλά σας από ανεπιθύμητες ζημιές. η συσκευασία περιέχει 12 τεμάχια. Οι αποσβεστήρες είναι της Inofix Ισπανικής κατασκευής.

Τιμή 4,70 €
ΑΠΟΣΒΕΣΤΗΡΕΣ ΚΡΟΥΣΗΣ...
search

ΑΠΟΣΒΕΣΤΗΡΕΣ ΚΡΟΥΣΗΣ...

Οι αποσβεστήρες κρούσης επίπλων από σιλικόνη της Inofix προσφέρουν αποτελεσματική προστασία στα έπιπλα από πιθανούς κραδασμούς και κρούσεις. Οι στρογγυλλοειδείς αυτοκόλλητοι αποσβεστήρες με διάμετρο Ø 19mm είναι κατασκευασμένοι από υψηλής ποιότητας σιλικόνη, προσφέροντας μαλακό και ευέλικτο προστατευτικό φινίρισμα. Εύκολοι στην τοποθέτηση και ανθεκτικοί, οι αποσβεστήρες κρούσης είναι ο μοντέρνος τρόπος για να προφυλάξετε τα έπιπλά σας από ανεπιθύμητες ζημιές. η συσκευασία περιέχει 4 τεμάχια. Οι αποσβεστήρες είναι της Inofix Ισπανικής κατασκευής.

Τιμή 3,60 €
ΑΠΟΣΒΕΣΤΗΡΕΣ ΚΡΟΥΣΗΣ...
search

ΑΠΟΣΒΕΣΤΗΡΕΣ ΚΡΟΥΣΗΣ...

Οι αποσβεστήρες κρούσης επίπλων από σιλικόνη της Inofix προσφέρουν αποτελεσματική προστασία στα έπιπλα από πιθανούς κραδασμούς και κρούσεις. Οι στρογγυλλοειδείς αυτοκόλλητοι αποσβεστήρες με διάμετρο Ø 16mm είναι κατασκευασμένοι από υψηλής ποιότητας σιλικόνη, προσφέροντας μαλακό και ευέλικτο προστατευτικό φινίρισμα. Εύκολοι στην τοποθέτηση και ανθεκτικοί, οι αποσβεστήρες κρούσης είναι ο μοντέρνος τρόπος για να προφυλάξετε τα έπιπλά σας από ανεπιθύμητες ζημιές. η συσκευασία περιέχει 6 τεμάχια. Οι αποσβεστήρες είναι της Inofix Ισπανικής κατασκευής.

Τιμή 4,70 €
ΑΠΟΣΒΕΣΤΗΡΕΣ ΚΡΟΥΣΗΣ...
search

ΑΠΟΣΒΕΣΤΗΡΕΣ ΚΡΟΥΣΗΣ...

Οι αποσβεστήρες κρούσης επίπλων από σιλικόνη της Inofix προσφέρουν αποτελεσματική προστασία στα έπιπλα από πιθανούς κραδασμούς και κρούσεις. Οι στρογγυλλοειδείς αυτοκόλλητοι αποσβεστήρες με διάμετρο Ø 12,7mm είναι κατασκευασμένοι από υψηλής ποιότητας σιλικόνη, προσφέροντας μαλακό και ευέλικτο προστατευτικό φινίρισμα. Εύκολοι στην τοποθέτηση και ανθεκτικοί, οι αποσβεστήρες κρούσης είναι ο μοντέρνος τρόπος για να προφυλάξετε τα έπιπλά σας από ανεπιθύμητες ζημιές. η συσκευασία περιέχει 14 τεμάχια. Οι αποσβεστήρες είναι της Inofix Ισπανικής κατασκευής.

Τιμή 5,40 €
ΑΠΟΣΒΕΣΤΗΡΕΣ ΚΡΟΥΣΗΣ...
search

ΑΠΟΣΒΕΣΤΗΡΕΣ ΚΡΟΥΣΗΣ...

Οι αποσβεστήρες κρούσης επίπλων από σιλικόνη της Inofix προσφέρουν αποτελεσματική προστασία στα έπιπλα από πιθανούς κραδασμούς και κρούσεις. Οι στρογγυλλοειδείς αυτοκόλλητοι αποσβεστήρες με διάμετρο Ø8mm είναι κατασκευασμένοι από υψηλής ποιότητας σιλικόνη, προσφέροντας μαλακό και ευέλικτο προστατευτικό φινίρισμα. Εύκολοι στην τοποθέτηση και ανθεκτικοί, οι αποσβεστήρες κρούσης είναι ο μοντέρνος τρόπος για να προφυλάξετε τα έπιπλά σας από ανεπιθύμητες ζημιές. η συσκευασία περιέχει 24 τεμάχια. Οι αποσβεστήρες είναι της Inofix Ισπανικής κατασκευής.

Τιμή 4,90 €
ΤΣΟΧΑΚΙΑ ΕΠΙΠΛΩΝ ΣΤΡΟΓΓΥΛΑ...
search

ΤΣΟΧΑΚΙΑ ΕΠΙΠΛΩΝ ΣΤΡΟΓΓΥΛΑ...

Τα αφρώδη στρόγγυλα τσοχάκια επίπλων της Inofix, με διαστάσεις 17 x 17, είναι η ιδανική επιλογή για την προστασία των επίπλων σας και την ασφάλεια του δαπέδου. Με αυτοκόλλητη βάση για εύκολη εφαρμογή, είναι διαθέσιμα σε μαύρη απόχρωση, προσφέροντας προστασία και στυλ στον χώρο σας. Απολαύστε την ειρήνη του νου σας, γνωρίζοντας ότι τα επίπλα και ο δάπεδος σας είναι προστατευμένα με την αξιόπιστη ποιότητα της Inofix. Η συσκευασία περιέχει 20 τεμάχια. Τα τσοχάκια είναι της Inofix Ισπανικής κατασκευής.

Τιμή 1,50 €
ΤΣΟΧΑΚΙ ΕΠΙΠΛΩΝ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ...
search

ΤΣΟΧΑΚΙ ΕΠΙΠΛΩΝ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ...

Τα τσοχάκι επίπλων τετράγωνο Inofix με αυτοκόλλητο προστατεύουν και ανανεώνουν τα έπιπλα σας με στυλ. Διαθέσιμα σε λευκή και καφέ απόχρωση, προσφέρουν εύκολη εφαρμογή και αξιόπιστη προστασία. Ανανεώστε την εμφάνιση των επίπλων σας ενώ τα προστατεύετε από φθορές και γρατζουνιές, διατηρώντας την αισθητική τους αναλλοίωτη και το χώρο σας οργανωμένο. Η συσκευασία περιέχει 1 τεμάχιο. Τα τσοχάκι  είναι της Inofix Ισπανικής κατασκευής.

Τιμή 1,50 €
ΤΣΟΧΑΚΙΑ ΕΠΙΠΛΩΝ ΤΕΤΡΑΓΩΝΑ...
search

ΤΣΟΧΑΚΙΑ ΕΠΙΠΛΩΝ ΤΕΤΡΑΓΩΝΑ...

Τα αφρώδη τετράγωνα τσοχάκια επίπλων της Inofix, με διαστάσεις 17 x 17, είναι η ιδανική επιλογή για την προστασία των επίπλων σας και την ασφάλεια του δαπέδου. Με αυτοκόλλητη βάση για εύκολη εφαρμογή, είναι διαθέσιμα σε μαύρη απόχρωση, προσφέροντας προστασία και στυλ στον χώρο σας. Απολαύστε την ειρήνη του νου σας, γνωρίζοντας ότι τα επίπλα και ο δάπεδος σας είναι προστατευμένα με την αξιόπιστη ποιότητα της Inofix. Η συσκευασία περιέχει 20 τεμάχια. Τα τσοχάκια είναι της Inofix Ισπανικής κατασκευής.

Τιμή 1,50 €
ΤΣΟΧΑΚΙΑ ΕΠΙΠΛΩΝ ΜΕΙΓΜΑ...
search

ΤΣΟΧΑΚΙΑ ΕΠΙΠΛΩΝ ΜΕΙΓΜΑ...

Τα τσοχάκια επίπλων με μέγεθος Ø28mm x18, Ø20mm x27, 20x20mm x27 Inofix με αυτοκόλλητο προστατεύουν και ανανεώνουν τα έπιπλα σας με στυλ. Διαθέσιμα σε καφέ απόχρωση, προσφέρουν εύκολη εφαρμογή και αξιόπιστη προστασία. Ανανεώστε την εμφάνιση των επίπλων σας ενώ τα προστατεύετε από φθορές και γρατζουνιές, διατηρώντας την αισθητική τους αναλλοίωτη και το χώρο σας οργανωμένο. Η συσκευασία περιέχει 72 τεμάχια. Τα τσοχάκια  είναι της Inofix Ισπανικής κατασκευής.

Τιμή 5,50 €
ΤΣΟΧΑΚΙΑ ΕΠΙΠΛΩΝ ΟΡΘΟΓΩΝΙΑ...
search

ΤΣΟΧΑΚΙΑ ΕΠΙΠΛΩΝ ΟΡΘΟΓΩΝΙΑ...

Τα τσοχάκια επίπλων ορθογώνια Inofix με αυτοκόλλητο προστατεύουν και ανανεώνουν τα έπιπλα σας με στυλ. Διαθέσιμα σε καφέ απόχρωση, προσφέρουν εύκολη εφαρμογή και αξιόπιστη προστασία. Ανανεώστε την εμφάνιση των επίπλων σας ενώ τα προστατεύετε από φθορές και γρατζουνιές, διατηρώντας την αισθητική τους αναλλοίωτη και το χώρο σας οργανωμένο. Η συσκευασία περιέχει 4 τεμάχια. Τα τσοχάκια  είναι της Inofix Ισπανικής κατασκευής.

Τιμή 3,50 €