Διακοσμητικά

Διακοσμητικά

Ενεργά φίλτρα

ΓΑΝΤΖΟΣ ΠΛΑΣΤΙΚΟΣ...

Ο αυτοκολλητός πλαστικός γάντζος για κορνίζες της Inofix προσφέρει μια εύκολη και αξιόπιστη λύση για την κρέμαση των αγαπημένων σας εικόνων και φωτογραφιών. Διατίθεται σε διαφανή και λευκή απόχρωση, προσαρμόζεται εύκολα σε κάθε είδους διακοσμητικό ύφος. Με αυτοκόλλητη βάση για εύκολη τοποθέτηση και αφαίρεση χωρίς να αφήνει ίχνη, οι κορνίζες σας θα κρεμούνται στον τοίχο με ασφάλεια και στυλ. Η συσκευασία περιέχει 6 γάνζτους. Οι γάντζοι είναι της inofix Ισπανικής προέλευσης.

Τιμή 3,00 €

ΚΡΕΜΑΣΤΡΑ ΤΟΙΧΟΥ ΓΑΝΤΖΟΣ 4...

Προσθέστε φυσική ομορφιά και λειτουργικότητα στον χώρο σας με την κρεμάστρα τοίχου Nordik Ash Wood τεσσάρων θέσεων με χρωματιστά άγκιστρα από την Inofix. Κατασκευασμένη από ανθεκτικό ξύλο σε φυσική απόχρωση της οξιάς, προσφέρει μια ζεστή και μοντέρνα πινελιά στον χώρο σας. Με τρεις θέσεις ανάρτησης, παρέχει επαρκή αποθηκευτικό χώρο για ρούχα ή αξεσουάρ, ενώ η εγκατάστασή της είναι γρήγορη και εύκολη με την τεχνολογία Inofix. Φέρτε μια αίσθηση φυσικής ζεστασιάς και στυλ στο σπίτι σας με αυτήν την όμορφη κρεμάστρα τοίχου. Η συσκευασία περιέχει 1 κρεμάστρα μαζί με τις βίδες. Το άγκιστρο είναι της Inofix ισπανικής κατασκευής.

Τιμή 40,60 €

ΚΡΕΜΑΣΤΡΑ ΤΟΙΧΟΥ ΓΑΝΤΖΟΣ 3...

Προσθέστε φυσική ομορφιά και λειτουργικότητα στον χώρο σας με την κρεμάστρα τοίχου Nordik Ash Wood τριών θέσεων με χρωματιστά άγκιστρα από την Inofix. Κατασκευασμένη από ανθεκτικό ξύλο σε φυσική απόχρωση της οξιάς, προσφέρει μια ζεστή και μοντέρνα πινελιά στον χώρο σας. Με τρεις θέσεις ανάρτησης, παρέχει επαρκή αποθηκευτικό χώρο για ρούχα ή αξεσουάρ, ενώ η εγκατάστασή της είναι γρήγορη και εύκολη με την τεχνολογία Inofix. Φέρτε μια αίσθηση φυσικής ζεστασιάς και στυλ στο σπίτι σας με αυτήν την όμορφη κρεμάστρα τοίχου. Η συσκευασία περιέχει 1 κρεμάστρα μαζί με τις βίδες. Το άγκιστρο είναι της Inofix ισπανικής κατασκευής.

Τιμή 35,40 €
ΚΡΕΜΑΣΤΡΑ ΤΟΙΧΟΥ ΑΠΟ...
search

ΚΡΕΜΑΣΤΡΑ ΤΟΙΧΟΥ ΑΠΟ...

Προσθέστε λειτουργικότητα και στυλ στον χώρο σας με την κρεμάστρα τοίχου με τρείς διπλούς γάντζους από ανοξείδωτο ατσάλι Inofix. Κατασκευασμένη από ανθεκτικό ανοξείδωτο ατσάλι, αυτή η κρεμάστρα προσφέρει αξιοπιστία και αντοχή. Με τρεις θέσεις ανάρτησης, παρέχει επαρκή αποθηκευτικό χώρο για τα ρούχα, τα πετσέτες ή τα αξεσουάρ σας. Η απλή και κομψή σχεδίαση της ταιριάζει αρμονικά σε κάθε διακοσμητικό στυλ, ενώ η εύκολη εγκατάσταση της καθιστά ιδανική για κάθε χώρο του σπιτιού ή του γραφείου.Η συσκευασία περιέχει 1 κρεμάστρα μαζί με τις βίδες. Το άγκιστρο είναι της Inofix ισπανικής κατασκευής.

Τιμή 27,40 €

ΚΡΕΜΑΣΤΡΑ ΤΟΙΧΟΥ ΓΑΝΤΖΟΣ...

Αναβαθμίστε την οργάνωση του χώρου σας με την κρεμάστρα γάντζο κυλινδρικού σχεδιασμού με βίδα. Ιδανική για το σπίτι ή το γραφείο, αυτή η πρακτική κρεμάστρα προσφέρει ευελιξία και λειτουργικότητα. Κρεμάστε εύκολα ρούχα, τσάντες, κλειδιά και άλλα αντικείμενα, ενώ προσθέτει μια διακοσμητική πινελιά στον χώρο σας. Η εύκολη εγκατάσταση με τη βίδα εξασφαλίζει ασφαλή και σταθερή τοποθέτηση, ενώ η ανθεκτική κατασκευή εξασφαλίζει μακροχρόνια χρήση. Απογειώστε την οργάνωσή σας με αυτήν την πρακτική και κομψή κρεμάστρα γάντζο. Η συσκευασία περιέχει 1 τεμάχιο. Ο γάντζος είναι της Inofix ισπανικής κατασκευής.

Τιμή 5,40 €

ΚΡΕΜΑΣΤΡΑ ΤΟΙΧΟΥ ΓΑΝΤΖΟΣ...

Ασφαλίστε την τάξη στον χώρο σας με την κρεμάστρα τοίχου Inofix. Η λειτουργική και κομψή κρεμάστρα με γάντζο σε σχήμα "J" προσφέρει ευελιξία και πρακτικότητα σε διάφορες αποχρώσεις. Απλή στην εγκατάσταση και δυνατή στην υποστήριξη, η κρεμάστρα σε σχήμα J είναι η ιδανική λύση για κάθε χώρο, προσφέροντας λειτουργικότητα και στυλ με μια μοντέρνα αισθητική. Η συσκευασία περιέχει 1 τεμάχιο. Το άγκιστρο είναι της Inofix ισπανικής κατασκευής.

Τιμή 6,70 €