Λίστα προϊόντων Stanley

ΕΡΓΑΛΕΙΟΘΗΚΗ ΧΕΙΡΟΣ STANLEY...
search

ΕΡΓΑΛΕΙΟΘΗΚΗ ΧΕΙΡΟΣ STANLEY...

Η εργαλειοθήκη Stanley της σειράς 2000 με δύο ενσωματωμένες ταμπακιέρες και δίσκο ήρθε για να σας συναρπάσει. Η σειρά αυτή υιοθετεί έναν επαγγελματικό σχεδιασμό για τον έμπειρο οπαδό του do it yourself. Διαθέτει μεταλλικό κούμπωμα και δύο θήκες για βίδες και παξιμάδια. Είναι κατάλληλη για επαγγελματίες και ερασιτέχνες. Διαθέτει πλαστικές θύρες για τοποθέτηση λουκέτου για μεγαλύτερη ασφάλεια στα εργαλεία σας.

Τιμή 13,25 €
ΣΚΑΡΠΕΛΟ ΞΥΛΟΥ ΜΕ ΛΟΞΗ ΛΑΜΑ...
search

ΣΚΑΡΠΕΛΟ ΞΥΛΟΥ ΜΕ ΛΟΞΗ ΛΑΜΑ...

Σκαρπέλα ξύλου της σειράς Dynagrip Stanley. Διαθέτουν μακρυά λαβή με ελαστικά τμήματα για καλύτερο κράτημα και μεγαλύτερη ασφάλεια. Η λάμα είναι κατασκευασμένη από σφυρήλατο ανθρακούχο χάλυβα για μεγάλη διάρκεια ζωής. Επίσης διαθέτει κάλυμμα προστασίας της μύτης για να μην φθείρεται όταν δεν χρησιμοποιείται. Τα σκαρπέλα παραδίδονται ακονισμένα και έτοιμα για χρήση

Τιμή 9,55 €
MYTΕΣ & ΑΝΤΑΠΤΟΡΑΣ STANLEY...
search

MYTΕΣ & ΑΝΤΑΠΤΟΡΑΣ STANLEY...

Σετ μύτες και αντάπτορας Stanley 10 τεμαχίων σε πρακτική θήκη για να βιδώσετε και να ξεβιδώσετε οτι,δήποτε εσείς επιθυμείτε. Περιλαμβάνει ίσιες 4.5x0.6mm, 5.5x1.0mm, 6.5x1.2mm. Phillips n°1, n°2, n°3. Pozidriv n°1, n°2,n°3 και έναν αντάπτορα. Το σετ είναι της Stanley αμερικάνικης προέλευσης και συνοδεύεται από δύο χρόνια εργοστασιακή εγγύηση.

Τιμή 9,25 €
ΞΥΣΤΡΑ ΤΖΑΜΙΩΝ STANLEY...
search

ΞΥΣΤΡΑ ΤΖΑΜΙΩΝ STANLEY...

Ξύστρα τζαμιών Stanley ιδανική για αφαίρεση μπογιάς, κόλλας ή αυτοκόλλητων από τα παράθυρα ή άλλες επιφάνειες. Η συσκευασία περιλαμβάνει τη ξύστρα και μία λεπίδα. Διαθέτει ανθεκτική κίτρινη λαβή για μεγαλύτερη διάρκεια ζωής. Η ξύστρα τζαμιών είναι της Stanley αμερικάνικης κατασκευής και συνοδεύεται από δύο χρόνια εργοστασιακή εγγύηση.
Τιμή 1,65 €
ΚΟΛΛΑ ΘΕΡΜΟΚΟΛΛΗΣΗΣ...
search

ΚΟΛΛΑ ΘΕΡΜΟΚΟΛΛΗΣΗΣ...

Κόλλα θερμοκόλλησης μακαρόνη Stanley σε πακέτο 6 τεμαχίων. Είναι ειδικά για χρήση σε πιστόλι θερμοκόλλησης της Stanley. Όλα τα προϊόντα είναι αμερικάνικης προέλευσης και συνοδεύονται από δύο χρόνια εργοστασιακή εγγύηση. 

Τιμή 3,15 €
ΠΙΣΤΟΛΙ ΘΕΡΜΟΚΟΛΛΗΣΗΣ...
search

ΠΙΣΤΟΛΙ ΘΕΡΜΟΚΟΛΛΗΣΗΣ...

Πιστόλι θερμοκόλλησης Stanley Dualmet ρυθμιζόμενο σε δύο σταδια (low/high) 135 με 210 βαθμούς, κανονική ράβδος σιλικόνης, 80W max. Διαθέτει σκανδάλη εξαγωγής κόλλας, διακόπτη ρύθμισης θερμοκρασίας Hi-Low, πτυσσόμενη βάση στήριξης και δύο θερμοκρασίες λειτουργίας: 110°C & 210°C. Έτοιμο για χρήση σε 60 δευτερόλεπτα. Κατάλληλο για όλες τις ράβδους θερμόκολλας: υψηλής, χαμηλής ή διπλής θερμοκρασίας (DualMelt). Ισχύς: 25W σε συνεχόμενη λειτουργία, 80W μέγιστη διάμετρος κόλλας: 12mm. Το πιστόλι θερμοκόλλησης είναι της Stanley αμερικάνικης κατασκευής και συνοδεύεται από δύο χρόνια εργοστασιακή εγγύηση.

Τιμή 15,80 €