Λίστα προϊόντων Mercola

ΚΟΛΛΑ ΞΥΛΩΝ MERCOLA TEMPO...
search

ΚΟΛΛΑ ΞΥΛΩΝ MERCOLA TEMPO...

Η Tempo Parquet είναι υδατοδιαλυτή λευκή κόλλα PVAC, κατάλληλη για ξύλινα δάπεδα. Προσφέρει γρήγορη και δυνατή συγκόλληση, με εξαιρετική αντοχή στην υγρασία. Είναι ιδιαίτερα κατάλληλη για εξωτερικές χρήσεις. Γίνεται διαφανής μετά το στέγνωμα.

Τιμή 19,50 €
ΚΟΛΛΑ ΞΥΛΩΝ MERCOLA WB500...
search

ΚΟΛΛΑ ΞΥΛΩΝ MERCOLA WB500...

Η TEMPO WB 500 είναι υδατοδιαλυτή λευκή κόλλα ξύλων, βάσεως PVAC κατάλληλη για συγκολλήσεις υψηλών απαιτήσεων. Προσφέρει γρήγορη και δυνατή συγκόλληση, με εξαιρετική αντοχή στην υγρασία. Είναι ιδιαίτερα κατάλληλη για εξωτερικές χρήσεις. Γίνεται διαφανής μετά το στέγνωμα.

Τιμή 31,90 €
ΚΟΛΛΑ ΞΥΛΟΥ MERCOLA TEMPO...
search

ΚΟΛΛΑ ΞΥΛΟΥ MERCOLA TEMPO...

Η κόλλα ξύλου Tempo PVA D2 Μercola έχει πολύ ισχυρή συγκόλληση, αντοχή στην υγρασία, αντοχή στην θερμοκρασία και αντοχή στη γήρανση. Μόλις στεγνώσει γίνεται διαφανής και είναι απόλυτα φιλική προς το περιβάλλον. Είναι κατάλληλη για συγκολλήσεις μόρσων σκληρών και μαλακών ξύλων όπως οξιά, δρυς, πεύκο, καρυδιά και παλίσανδρο.

Τιμή 2,15 €
ΣΙΛΙΚΟΝΗ MERCOLA MEGASIL...
search

ΣΙΛΙΚΟΝΗ MERCOLA MEGASIL...

Όξινη αντιμουχλική σιλικόνη για χώρους υγιεινής. Η Megasil είναι ενός συστατικού, αντιμουχλική σιλικόνη για αρμούς ειδών υγιεινής. Εξαιρετική αντοχή στην ηλιακή ακτινοβολία και τις καιρικές συνθήκες. Μετά την εφαρμογή της ωριμάζει με την ατμοσφαιρική υγρασία σχηματίζοντας μία μόνιμη ελαστική σφράγιση. Είναι κατάλληλη για ντουζιέρες, κουζίνες και μπάνια έχοντας εξαιρετική πρόσφυση σε γυαλί, βαμμένο ξύλο, κεραμικά και σμάλτο. Επίσης διαθέτει εξαιρετική αντοχή στην μούχλα. Στην κλειστή αρχική συσκευασία μεταξύ +5°C και +25°C, η διάρκεια ζωής μέχρι 18 μήνες από την ημερομηνία παραγωγής, αποθηκευμένη σε στεγνό μέρος.

Τιμή 4,85 €
ΣΙΔΗΡΟΣΤΟΚΟΣ MERCOLA...
search

ΣΙΔΗΡΟΣΤΟΚΟΣ MERCOLA...

O σιδηρόστοκος Plastic Metal είναι υψηλής ποιότητας πολυεστερικός σιδηρόστοκος δύο συστατικών κατάλληλος για κλείσιμο μεγάλων κοιλοτήτων με μία επίστρωση. Έχει εξαιρετική πρόσφυση, τέλειο άπλωμα και πολύ εύκολο τρίψιμο. Στεγνώνει γρήγορα και σε βάθος χωρίς να κάνει ρωγμές, ακόμα και αν εφαρμοστεί σε μεγάλα πάχη. Έχει αντοχή στο νερό, στη βενζίνη, στα αλκαλικά διαύματα και στα οξέα.

Τιμή 3,35 €
ΚΟΛΛΑ ΣΤΕΡΕΩΣΗΣ ΚΑΘΡΕΦΤΩΝ...
search

ΚΟΛΛΑ ΣΤΕΡΕΩΣΗΣ ΚΑΘΡΕΦΤΩΝ...

Η super mirror της Mercola είναι πολύ ισχυρή κόλλα καθρεφτών ενός συστατικού, με εξαιρετικές συγκολλητικές ικανότητες σε όλα τα υποστρώματα, όπως ξύλο, νοβοπάν, μπετόν, σοβά, τοίχους βαμμένους με πλαστικά χρώματα ή ριπολίνη. Είναι άοσμη και δεν ενοχλεί καθόλου το δέρμα και τα μάτια.  Η super mirror είναι ιδανική για στερέωση καθρεπτών και έχει λευκό χρώμα. Προσφέρει εξασφαλισμένη συγκόλληση χωρίς να καταστρέφει την επαργύρωση του καθρέπτη.

Τιμή 8,30 €
ΚΟΛΛΑ ΞΥΛΟΥ ΘΑΛΑΣΣΗΣ...
search

ΚΟΛΛΑ ΞΥΛΟΥ ΘΑΛΑΣΣΗΣ...

Η κόλλα ξύλου θαλάσσης πολυουρεθάνης PU501 EXPRESS 750ml Μercola είναι εξαιρετικά ισχυρή και πολύ γρήγορη κόλλα πολυουρεθάνης, μελί χρώματος, ενός συστατικού. Έχει πολύ μεγάλη αντοχή στην υγρασία, στο νερό, στους διαλύτες, στην θερμοκρασία και στην μηχανική καταπόνηση. Πολυμερίζεται με την υγρασία της ατμόσφαιρας και παρουσιάζει ελαφρά διόγκωση καλύπτοντας μικρές κατασκευαστικές ατέλειες. Είναι απόλυτα κατάλληλη για εξωτερικές και θαλάσσιες κατασκευές. Υπερκαλύπτει τις προδιαγραφές DIN D4/EN 204. Τα κύρια πλεονεκτήματα της είναι: Ενός συστατικού, πολύ ισχυρή συγκόλληση, εξαιρετική αντοχή στην υγρασία προδιαγραφών D4 (αδιάβροχη), κατάλληλη για εξωτερική χρήση, γρήγορος χρόνος συγκόλλησης, εξαιρετική αντοχή στη θερμοκρασία, ελαφρώς διογκούμενη καλύπτοντας όλες τις ατέλειες. Οι κύριες εφαρμογές της είναι σε ναυπηγικές εφαρμογές, συγκολλήσεις παραθύρων και πορτών, συγκολλήσεις εξωτερικών κουφωμάτων, συγκολλήσεις φύλλων ξύλου (συγκολλητή ξυλεία), συγκολλήσεις εξωτερικών βρεχόμενων κατασκευών, συγκολλήσεις ΜDF και πανέλων με βάση ορυκτά υλικά π.χ.γυψοσανίδες και συγκολλήσεις κεραμικών υλικών, μπετόν, σκληρών αφρών και πολυστέρα.

Τιμή 15,50 €