Λίστα προϊόντων Permo

ΦΕΡΑΜΙ PERMO RAFIX...

Φεράμι rafix με πύρο για εύκολη σύνδεση και αποσύνδεση κουτιών το οποίο τοποθετείται χωνευτά. Η λευκή ή μαύρη απόχρωση του το κάνει διακριτικό και όμορφο καθώς ταιριάζει με όλους τους χρωματισμούς μελαμινών. Χαρακτηρίζεται από μέγιστη αντοχή του σε βάρος και πίεση καθώς είναι κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας υλικά. Το φεράμι με πύρο είναι της Permo ιταλικλης κατασκευής και συνοδεύεται από δύο χρόνια εργοστασιακή εγγύηση.

Τιμή 0,18 €
ΡΕΓΟΥΛΑΤΟΡΟΣ ΕΠΙΠΛΟΥ FLAT...
search

ΡΕΓΟΥΛΑΤΟΡΟΣ ΕΠΙΠΛΟΥ FLAT...

O flat ρεγουλατόρος Μ8X25mm τοποθετείται στο πάτο του ερμαρίου για την ρύθμιση του ύψους του κουτιού. Ο σχεδιασμός του το κάνει απόλυτα μοντέρνο με αποτέλεσμα να μην αλλειώνεται η αισθητική του επίπλου. O ρεγουλατόρος είναι της Permo ιταλικής κατασκευής και συνοδεύεται από δύο χρόνια εργοστασιακή εγγύηση.

Τιμή 0,16 €
ΡΕΓΟΥΛΑΤΟΡΟΣ ΕΠΙΠΛΟΥ FLAT...
search

ΡΕΓΟΥΛΑΤΟΡΟΣ ΕΠΙΠΛΟΥ FLAT...

O flat ρεγουλατόρος Μ6X20mm τοποθετείται στο πάτο του ερμαρίου για την ρύθμιση του ύψους του κουτιού. Ο σχεδιασμός του το κάνει απόλυτα μοντέρνο με αποτέλεσμα να μην αλλειώνεται η αισθητική του επίπλου. O ρεγουλατόρος είναι της Permo ιταλικής κατασκευής και συνοδεύεται από δύο χρόνια εργοστασιακή εγγύηση.

Τιμή 0,13 €
ΡΟΔΑΚΙ ΧΩΝΕΥΤΟ...
search

ΡΟΔΑΚΙ ΧΩΝΕΥΤΟ...

Ροδάκι χωνευτό περιστρεφόμενο σε μαύρη απόχρωση. Είναι διαθέσιμο σε Φ-40mm διάμετρο. Διαθέτει ροδάκι με κίνηση 360 μοιρών και χαρακτηρίζεται από μεγάλη αντοχή σε βάρος. Τοποθετούνται χωνευτά, αφού κάνετε την ανάλογη τρύπα και στερεώνεται με βίδες στο ξύλινο πάτο του ερμαρίου. Με αυτό το τρόπο γίνονται αόρατα δίνοντας άριστο και μοντέρνο σχεδιασμό στο έπιπλο. Το χωνευτό περιστρεφόμενο ροδάκι είναι της Permo ιταλικής κατασκευής και συνοδεύεται από δύο χρόνια εργοστασιακή εγγύηση.

Τιμή 1,70 €