Λίστα προϊόντων Hard Plast

ΒΥΣΜΑΤΑ (ΟΥΠΑ) ΜΑΥΡΑ ΑΠΛΑ...
search

ΒΥΣΜΑΤΑ (ΟΥΠΑ) ΜΑΥΡΑ ΑΠΛΑ...

Βύσματα ούπα απλά σε μαύρο χρώμα. Αποτελούνται από HDPE φτιαγμένη από πρωτογενή (παρθένα) υλικά. Αντέχουν στην κρούση και στην τριβή στα δομικά έργα. Τα απλά βύσματα ούπα είναι της Hard plast ελληνικής κατασκευής και συνοδεύονται από δύο χρόνια εργοστασιακή εγγύηση.

Τιμή 0,65 €
ΒΥΣΜΑΤΑ ΛΕΥΚΑ ΝΕΟΥ ΤΥΠΟΥ ΜΕ...
search

ΒΥΣΜΑΤΑ ΛΕΥΚΑ ΝΕΟΥ ΤΥΠΟΥ ΜΕ...

Βύσματα νέου τύπου με ροδέλα σε λευκό χρώμα. Αποτελούνται από ειδική πρωτογενής ποιότητα HDPE που ενδείκνυται για μπετόν, τούβλα, γυψοσανίδες και γενικότερα για επιφάνειες που είναι άδειες στο πίσω μέρος. Η ροδέλα κρατά σταθερό το βύσμα και δεν του επιτρέπει να εισχωρήσει στην τρύπα. Τα βύσματα είναι της Hard plast ελληνικής κατασκευής και συνοδεύονται από δύο χρόνια εργοστασιακή εγγύηση.

Τιμή 1,35 €

ΓΩΝΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ ΝΤΟΥΛΑΠΙΩΝ...

Γωνία ανάρτησης ντουλαπιών με πλαστικό κάλυμα σε διάφορες αποχρώσεις. Η χρήση τετράγωνης ροδέλας επιτρέπει τη ρύθμιση του ύψους και του πλάτους ώστε να διευκολύνεται η ευθυγράμμιση των ντουλαπιών. Η ποικιλία αποχρώσεων σας δίνει τη δυνατότητα επιλογής του κατάλληλου χρώματος ώστε να ταιριάζει με το εσωτερικό του ερμαρίου και να το κάνει αόρατο. Η γωνία ανάρτησης ντουλαπιών είναι της Hard Plast ελληνικής κατασκευής και συνοδεύεται από δύο χρόνια εργοστασιακή εγγύηση.

Τιμή 0,55 €