Λίστα προϊόντων Asa

ΒΑΣΗ ΠΡΙΣΤΡΕΦΟΜΕΝΗ ASA...
search

ΒΑΣΗ ΠΡΙΣΤΡΕΦΟΜΕΝΗ ASA...

Βάση περιστρεφόμενη τηλεόρασης σε μαύρη απόχρωση. Διαθέτει τρύπες για να βιδωθεί στο πάτο και στη τάβλα που θέλετε και έχει μηχανισμό περιστροφής στη μέση της βάσης. Διατείθεται σε δύο διαστάσεις 160 & 300mm. Τα υψηλής ποιότητας υλικά της την κάνουν να έχει υψηλή αντοχή σε βάρος έως 20kg. Η περιστρεφόμενη βάση είναι της Asa ιταλικής κατασκυεής και συνοδεύεται από δύο χρόνια εργοστασιακή εγγύηση.

Τιμή 3,90 €
ORGANIZER ΓΡΑΦΕΙΟΥ ASA...
search

ORGANIZER ΓΡΑΦΕΙΟΥ ASA...

Organizer γραφείου σε χρώμα αλουμινίου με μαύρο. Άκρως απαραίτητο και χρήσιμο αξεσουάρ για κάθε γραφείο καθώς μπορείτε να τοποθετήσετε στυλο, κάρτες, χαρτιά, φακέλους και πολλά ακόμα χρήσιμα αξεσουάρ. Το φάρδος του organizer είναι 800mm. Το organizer γραφείου είναι ιταλικής κατασκευής της Asa και συνοδεύεται από πέντε χρόνια εργοστασιακή εγγύηση.

Τιμή 49,00 €
ΘΥΡΙΔΑ ΥΠΟΔΟΧΗ ΓΙΑ ΧΑΡΤΙ...
search

ΘΥΡΙΔΑ ΥΠΟΔΟΧΗ ΓΙΑ ΧΑΡΤΙ...

Θυρίδα χαρτιού κατάλληλη για τοποθέτηση σε γραφεία με εκτυπωτές. Με αυτό το τρόπο μπορείται να περάσετε το χαρτί μέσα από το έπιπλο χωρίς να χρειάζεστε περισσότερο χώρο. Το μάυρο φινίρισμα του δένει αρμονικά με όλους τους χρωματισμούς επίπλων. Το φάρδος της θυρίδας είναι 440mm. Η θυρίδα χαρτιού εκτυπωτή είναι ιταλικής κατασκευής και συνοδεύεται από δύο χρόνια εργοστασιακή εγγύηση.

Τιμή 1,50 €