Λίστα προϊόντων Barredo

ΣΕΤ ΠΕΙΡΟΙ ΞΥΛΙΝΟΙ ΜΑΣΙΦ 3...
search

ΣΕΤ ΠΕΙΡΟΙ ΞΥΛΙΝΟΙ ΜΑΣΙΦ 3...

Η ξύλινη πιατοθήκη κουζίνας με πείρους της Barredo διαθέτει εντυπωσιακό λεπτό σχεδιασμό και παρέχει μία εντυπωσιακή έννοια τάξης δίνοντας καλαίσθητες πινελιές στο εσωτερικό των συρταριών σας. Η κατασκευή της είναι ιδανική για τη τοποθέτηση διαφόρων εξαρτημάτων στήριξης για τηγάνια, καπάκια κατσαρόλας, μπουκάλια και ξύλινους πείρους. Τώρα θα μπορείτε να έχετε όλα τα μαγειρικά σας σκεύη στη σειρά για να διαλέγετε το κατάλληλο κατά τη διάρκεια της μαγειρικής σας. Ο σχεδιασμός της είναι απόλυτα λειτουργικός καθώς εξοικονομεί αρκετό χώρο. Είναι κατασκευασμένη απο μασίφ οξιά δίνοντας μία πρόσθετη λάμψη στο εσωτερικό των συρταριών. Η ξύλινη πιατοθήκη κουζίνας με πείρους της Barredo είναι ιταλικής κατασκευής και συνοδεύεται από πέντε χρόνια εργοστασιακή εγγύηση. 

Τιμή 15,50 €
ΚΟΥΤΑΛΟΘΗΚΗ BARREDO ΞΥΛΙΝΗ...
search

ΚΟΥΤΑΛΟΘΗΚΗ BARREDO ΞΥΛΙΝΗ...

Η ξύλινη κουταλοθήκη κουζίνας της Barredo διαθέτει εντυπωσιακό λεπτό σχεδιασμό και παρέχει μία εντυπωσιακή έννοια τάξης δίνοντας καλαίσθητες πινελιές στο εσωτερικό των συρταριών σας. Η κατασκευή της είναι ιδανική για τη τοποθέτηση όλων των μαχαιροπίρουνων σας καθώς επίσης κουτάλες και μαχαίρια και ταιριάζει σε όλα τα ερμάρια. Η καθαρή διάσταση της κουταλοθήκης είναι μείον 9cm από τη διάσταση του κουτιού που αναφέρεται. Τώρα θα μπορείτε να έχετε όλα σας τα μαχαιροπίρουνα στη σειρά για να διαλέγετε το κατάλληλο κατά τη διάρκεια της μαγειρικής σας. Ο σχεδιασμός της είναι απόλυτα λειτουργικός καθώς εξοικονομεί αρκετό χώρο. Είναι κατασκευασμένη απο μασίφ οξιά δίνοντας μία πρόσθετη λάμψη στο εσωτερικό των συρταριών. Η ξύλινη κουταλοθήκη κουζίνας της Barredo είναι ιταλικής κατασκευής και συνοδεύεται από πέντε χρόνια εργοστασιακή εγγύηση. 

Τιμή 75,00 €
ΠΙΑΤΟΘΗΚΗ ΚΑΘΕΤΑ ΠΙΑΤΑ...
search

ΠΙΑΤΟΘΗΚΗ ΚΑΘΕΤΑ ΠΙΑΤΑ...

Η ξύλινη πιατοθήκη για κάθετα πιάτα κουζίνας της Barredo διαθέτει εντυπωσιακό λεπτό σχεδιασμό και παρέχει μία εντυπωσιακή έννοια τάξης δίνοντας καλαίσθητες πινελιές στο εσωτερικό των συρταριών σας. Η κατασκευή της είναι ιδανική για τη τοποθέτηση πιάτων σε κάθετη σειρά και ταιριάζει σε ερμάριο 600,700,800 & 900mm. Η καθαρή διάσταση της πιατοθήκης είναι μείον 9cm από τη διάσταση του κουτιού που αναφέρεται. Τώρα θα μπορείτε να έχετε όλα τα πιάτα σας στη σειρά για να διαλέγετε το κατάλληλο κατά τη διάρκεια της μαγειρικής σας. Ο σχεδιασμός της είναι απόλυτα λειτουργικός καθώς εξοικονομεί αρκετό χώρο. Είναι κατασκευασμένη απο μασίφ οξιά δίνοντας μία πρόσθετη λάμψη στο εσωτερικό των συρταριών. Η ξύλινη πιατοθήκη για κάθετα πιάτα κουζίνας της Barredo είναι ιταλικής κατασκευής και συνοδεύεται από πέντε χρόνια εργοστασιακή εγγύηση. 

Τιμή 167,50 €
ΠΙΑΤΟΘΗΚΗ ΓΙΑ ΠΕΙΡΟΥΣ...
search

ΠΙΑΤΟΘΗΚΗ ΓΙΑ ΠΕΙΡΟΥΣ...

Η ξύλινη πιατοθήκη κουζίνας με πείρους της Barredo διαθέτει εντυπωσιακό λεπτό σχεδιασμό και παρέχει μία εντυπωσιακή έννοια τάξης δίνοντας καλαίσθητες πινελιές στο εσωτερικό των συρταριών σας. Η κατασκευή της είναι ιδανική για τη τοποθέτηση διαφόρων εξαρτημάτων στήριξης για τηγάνια, καπάκια κατσαρόλας, μπουκάλια και ξύλινους πείρους. Η καθαρή διάσταση της πιατοθήκης είναι μείον 9cm από τη διάσταση του κουτιού που αναφέρεται. Τώρα θα μπορείτε να έχετε όλα τα μαγειρικά σας σκεύη στη σειρά για να διαλέγετε το κατάλληλο κατά τη διάρκεια της μαγειρικής σας. Ο σχεδιασμός της είναι απόλυτα λειτουργικός καθώς εξοικονομεί αρκετό χώρο. Είναι κατασκευασμένη απο μασίφ οξιά δίνοντας μία πρόσθετη λάμψη στο εσωτερικό των συρταριών. Η ξύλινη πιατοθήκη κουζίνας με πείρους της Barredo είναι ιταλικής κατασκευής και συνοδεύεται από πέντε χρόνια εργοστασιακή εγγύηση. 

Τιμή 38,90 €