Λίστα προϊόντων Emuca

ΔΟΧΕΙΟ ΑΠΟΡΙΜΜΑΤΩΝ ΜΕ...
  • Νέο
search

ΔΟΧΕΙΟ ΑΠΟΡΙΜΜΑΤΩΝ ΜΕ...

Στρόγγυλο δοχείο αποριμμάτων με καπάκι που ελέγχεται από έναν αισθητήρα κίνησης (φωτοκύτταρο) που βρίσκεται στο καπάκι, με αποτέλεσμα να ανοίγει και να κλείνει χωρίς να υπάρχει επαφή. Το δοχείο έχει χωρητικότητα 20 λίτρα και περιλαμβάνει έναν αφαιρούμενο κάδο για την απομάκρυνση των αποριμμάτων. Χάρη στον σχεδιασμό του και στα υψηλής ποιότητας υλικά κατασκευής είναι ιδανικό για όλους τους χώρους του σπιτιού αλλά και εργασιακούς χώρους και για χώρους υγιεινής, όπως ιατρεία,  φαρμακεία και άλλα. Μπορείτε να τον ανοίξετε αυτόματα, φέρνοντας το χέρι σας από 0 έως 25cm από τον κάδο και το καπάκι θα ανοίξει και θα κλείσει μετά από 5 δευτερόλεπτα. Επίσης μπορείτε να τον ανοίξετε χειροκίνητα πατώντας το διακόπτη στο καπάκι. Τέλος μπορείτε να κλειδώσετε το καπάκι ανοιχτό ή κλειστό πατώντας το διακόπτη συνεχόμενα για 5 δευτερόλεπτα. Το σετ περιλαμβάνει καλώδιο φόρτισης με βύσμα USB A και η διάρκεια μπαταρίας είναι περίπου 8 ώρες.

Τιμή 132,50 €
ΑΙΣΘΗΤΗΡΑΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΓΙΑ LED...
  • Νέο
search

ΑΙΣΘΗΤΗΡΑΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΓΙΑ LED...

Αισθητήρας κίνησης της Emuca, ειδικά σχεδιασμένος για χρήση με φωτισμό led. Εντοπίζει κίνηση με ανίχνευση σε γωνία 180ο και εμβέλεια έως 3cm. Είναι ιδανικός για τοποθέτηση σε πόρτες επίπλων όπως ντουλάπες. Είναι κατασκευασμένος από ανθεκτικό πλαστικό και αλουμίνιου. Διαθέτει καλώδιο μήκους 1,50 μέτρο. Τώρα μπορείτε με το άνοιγμα του ντουλαπιού να ενεργοποιείτε το φωτισμό σας γρήγορα και χωρίς επιπλέον κινήσεις. Ο αισθητήρας κίνησης είναι της Emuca ισπανικής κατασκευής.

Τιμή 24,50 €
ΜΕΝΤΕΣΕΣ EMUCA ΚΟΥΜΠΩΤΟΣ...
search

ΜΕΝΤΕΣΕΣ EMUCA ΚΟΥΜΠΩΤΟΣ...

Μεντεσές κουμπωτός Emuca κολωνάκι κατάλληλος για τοποθέτηση σε ερμάρια από έπιπλα κουζίνας, μπάνιου και ντουλάπες. Για την τοποθέτησή του χρειάζεται τρύπα 35mm στο πορτάκι και βιδώνεται με ξυλόβιδες. Τα υψηλής ποιότητας υλικά κατασκευής του τον κάνουν ανθεκτικό σε βάρος και πίεση. Το φρένο του κάνει τη κίνηση ομαλή και αθόρυβη και προσφέρει στο πορτάκι σας υψηλή ποιότητα κίνησης. Στην τιμή περιλαμβάνεται και το τακάκι με διπλή ρύθμιση. Ο κουμπωτός μεντεσές Emuca αντί κολώνας είναι ισπανικής κατασκευής και συνοδεύεται από δύο χρόνια εργοστασιακή εγγύηση.

Τιμή 1,50 €
ΠΕΤΑΛΟ ΠΛΑΙΝΟ- ΟΡΟΦΗΣ...
search

ΠΕΤΑΛΟ ΠΛΑΙΝΟ- ΟΡΟΦΗΣ...

Στήριγμα για οβάλ σωλήνα ντουλάπας σε γκρι απόχρωση. Ο εργονομικός σχεδιασμός του στηρίγματος σας επιτρέπει να το τοποθετήσετε είτε στα πλαϊνά της ντουλάπας, είτε σε οποιοδήποτε σημείο κάτω από το ράφι ή την οροφή σας είτε και στα δύο για περισσότερη αντοχή σε βάρος. Η εσωτερική διαρρύθμιση της ντουλάπας είναι ιδιαίτερα σημαντική για την οργάνωση του χώρου σας και της καθημερινότητάς σας. Ανακαλύψτε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα λύσεις οργάνωσης μέσα από μια ποικιλία εσωτερικών αξεσουάρ ντουλάπας και διαμορφώστε έξυπνα και οικονομικά το χώρο σας. Το στήριγμα σωλήνας ντουλάπας είναι της Emuca ισπανικής κατασκευής και συνοδεύεται από δύο χρόνια εργοστασιακή εγγύηση.

Τιμή 1,60 €
ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ...
search

ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ...

Μοναδικός και εργονομικός μηχανισμός σερβιτόρου - ανύψωσης τραπεζιού σε μαύρο χρώμα. Με την τοποθέτηση του σε τραπεζάκι ο μηχανισμός σερβιτόρου δίνει την δυνατότητα στο τραπεζάκι σας να έχει πτυσσόμενο μέρος και είναι ιδανικό για χρήση σε καφετέριες, ξενοδοχεία, σπίτια και όπου αλλού χρειαστείτε. Ο μηχανισμός τραπεζιού σερβιτόρος συνοδεύεται από δύο χρόνια εργοστασιακή εγγύηση και είναι της Emuca ισπανικής κατασκευής.

Τιμή 22,00 €
ΜΕΝΤΕΣΕΣ EMUCA ΚΟΥΜΠΩΤΟΣ...
search

ΜΕΝΤΕΣΕΣ EMUCA ΚΟΥΜΠΩΤΟΣ...

Μεντεσές γωνιακός κουμπωτός Emuca με φρένο 170ο κατάλληλος για τοποθέτηση σε γωνιακά ερμάρια από έπιπλα κουζίνας, μπάνιου και ντουλάπες. Για την τοποθέτησή του χρειάζεται τρύπα 35mm στο πορτάκι και βιδώνεται με ξυλόβιδες. Τα υψηλής ποιότητας υλικά κατασκευής του τον κάνουν ανθεκτικό σε βάρος και πίεση. Στην τιμή περιλαμβάνεται και το τακάκι του με διπλή ρύθμιση. Ο κουμπωτός μαύρος γωνιακός μεντεσές 170ο με φρένο είναι της Emuca ισπανικής κατασκευής και συνοδεύεται από δύο χρόνια εργοστασιακή εγγύηση.

Τιμή 4,25 €
ΠΙΑΤΟΘΗΚΗ-ΠΟΤΗΡΟΘΗΚΗ ΠΑΓΚΟΥ...
search

ΠΙΑΤΟΘΗΚΗ-ΠΟΤΗΡΟΘΗΚΗ ΠΑΓΚΟΥ...

Η εξωτερική πιατοθήκη - ποτηροθήκη με δισκάκι της Emuca ισπανικής κατασκευής κατατάσσεται στην κορυφή όλων των αξεσουάρ κουζίνας. Αποτελεί την ιδανική λύση για κουζίνες με έλλειψη χώρου καθώς προσφέρει τη δυνατότητα τοποθέτησης των πιάτων και των ποτηριών πάνω στο πάγκο. Η υψηλή ποιότητα υλικού κατασκευής είναι το κύριο χαρακτηριστικό της, έχοντας μέγιστη αντοχή βάρους έως 30kg. Το σετ περιλαμβάνει και ένα πλαστικό δισκάκι το οποίο προσφέρει στεγανότητα καθώς δεν αφήνει τα νερά να τρέξουν πάνω στο πάγκο. Η εξωτερική πιατοθήκη - ποτηροθήκη με δισκάκι της Emuca συνοδεύεται από δύο χρόνια εργοστασιακή εγγύηση.

Τιμή 35,00 €
ΠΕΤΣΕΤΟΚΡΕΜΑΣΤΡΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ...
search

ΠΕΤΣΕΤΟΚΡΕΜΑΣΤΡΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ...

Πετσετοκρεμάστρα κουζίνας 2 θέσεων σε λευκή απόχρωση για την σωστή οργάνωση της κουζίνας σας. Βιδώνεται στο πλαινό του ερμαρίου με βίδες και σύρεται προς τα έξω. Η πετσετοκρεμάστρα 2 θέσεων είναι της Emuca ισπανικής κατασκευής και συνοδεύεται από 2 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση.

Τιμή 16,25 €

ΚΡΕΜΑΣΤΡΑ EMUCA WELLINGTON...

Η νέα κρεμάστρα Wellington της Emuca ήρθε για να σας συναρπάσει. Είναι κυλινδρική Φ-16mm για εξοικονόμηση χώρου. Το μέγιστο φορτίο βάρους είναι 6kg. Διατείθετε σε δύο χρώματα χρώμιο και μαύρο ματ. Η κρεμάστρα είναι της Emuca ισπανικής κατασκευής και διαθέτει τέλειο φινίρισμα που θα σας συναρπάσει.

Τιμή 2,75 €
ΤΑΙΝΙΑ LED EMUCA NEONLYNX...
search

ΤΑΙΝΙΑ LED EMUCA NEONLYNX...

Εύκαμπτη ταινία led Neonlynx της Emuca. Ο μέσος χρόνος διάρκειας ζωής ξεπερνάει τις 20.000 ώρες λειτουργίας. Για να λειτουργήσουν οι συγκεκριμένες ταινίες led, απαιτείται τροφοδοσία από μετασχηματιστή 12V. Μπορούν να διαμορφωθούν κομμάτια ταινίας led μεγαλύτερα ή μικρότερα Σε ότι σχήμα θέλετε εσείς. Οι συγκεκριμένες ταινίες led λόγω των υλικών κατασκευής τους, είναι ιδιαίτερα ασφαλής για τοποθέτηση και χρήση σε χώρους εργασίας, κουζίνες, ντουλάπες, παιδικά δωμάτια, βιβλιοθήκες και πολλά άλλα μέρη. Η ταινία led Neonlynx της Emuca είναι ισπανικής προέλευσης. 

Τιμή 15,00 €
ΚΟΜΠΑΣΟ ΚΑΤΩ ΠΟΡΤΑ ΜΕ...
search

ΚΟΜΠΑΣΟ ΚΑΤΩ ΠΟΡΤΑ ΜΕ...

Το κομπάσο με συρματόσχοινο Microwinch για πορτάκι που ανοίγει προς τα κάτω μπορεί να χρησιμοποιηθεί στη μία ή και στις δύο πλευρές ανάλογα με το βάρος και τη διάσταση του ντουλαπιού. Όταν χρησιμοποιείται και στις δύο πλευρές, μπορούν να τοποθετηθούν πιο βαριές μετώπες. Το κομπάσο με συρματόσχοινο Microwinch της Emuca είναι ισπανικής κατασκευής και συνοδεύεται από δύο χρόνια εργοστασιακή εγγύηση.

Τιμή 21,50 €
ΦΩΤΙΣΤΙΚΟ EMUCA KAUS LED ΜΕ...
search

ΦΩΤΙΣΤΙΚΟ EMUCA KAUS LED ΜΕ...

Νέο φωτιστικό Kaus led της Emuca. Κατάλληλο για κάθε είδους ερμάρια καθώς προσφέρει άπλετο φωτισμό led στα πιο σκοτεινά σημεία, κάνοντας τη ζωή σας πιο εύκολη και άνετη. Τώρα θα μπορείτε να βρείτε οτιδήποτε χρειάζεστε γρήγορα και εύκολα. Διατείθεται σε δύο διαστάσεις 400 & 600mm. Eύκολο στην τοποθέτηση χωρίς καλώδια, καθώς τοποθετείται εξωτερικά βιδώνοντας τις δύο βάσεις και στη συνέχεια το φωτιστικό μαγνητίζει επάνω σε αυτές. Φορτίζει με καλώδιο usb σε οποιοδήποτε φορτιστή και χαρακτηρίζεται από μεγάλη διάρκεια ζωής. Διαθέτει τρείς διαφορετικούς χρωματισμούς φωτισμού, ψυχρό, μέτριο και θερμό φως. Επίσης διαθέτει ξεχωριστό διακοπτάκι που σας επιτρέπει να το ρυθμίσετε αν θέλετε να ανάβει συνεχόμενα ή όχι. Το σύγχρονο φωτοκύτταρο που διαθέτει ελευθερώνει τα χέρια σας καθώς δεν απαιτείται καμία κίνηση των χεριών σας για την ενεργοποίηση του. Το φωτιστικό Kaus είναι της Emuca ισπανικής προέλευσης και συνοδεύεται από δύο χρόνια εργοστασιακή εγγύηση. 

Τιμή 31,90 €