Λίστα προϊόντων Euroorvel

ΓΩΝΙΑ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΡΑΦΙΟΥ EURO...
search

ΓΩΝΙΑ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΡΑΦΙΟΥ EURO...

Γωνία στήριξης ραφιού με πλαστικό διακοσμητικό κάλυμα σε μαύρη απόχρωση. Η μεγάλη ποικιλία διαστάσεων σας δίνει τη δυνατότητα επιλογής της κατάλληλης διάστασης ανάλογα με το μέγεθος του ραφιού. Είναι κατασκευασμένη από ανθεκτικό ενισχυμένο μέταλλο κάνοντας την ανθεκτική σε βάρος έως 20kg. Η διακοσμητική γωνία στήριξης ραφιού είναι ιταλικής κατασκευής της Euroorvel και συνοδεύεται από δύο χρόνια εργοστασιακή εγγύηση.

Τιμή 1,75 €

ΤΑΠΑ ΓΙΑ ΤΡΥΠΑ ΜΕΝΤΕΣΕ EURO...

Τάπα για τρύπα μεντεσέ με διάμετρο 35mm. Έχετε κάνει λάθος τρύπα μεντεσέ στο πορτάκι σας και θέλετε να το διορθώσετε χωρίς να αλλάξετε το πορτάκι σας. Σας έχουμε τη λύση. Είναι διαθέσιμη σε λευκό, μπεζ, γκρι, καφέ και μαύρη απόχρωση. Η πλαστική τάπα για τη κάλυψη της τρύπας του μεντεσέ είναι της Euro Orvel ιταλικής κατασκευής και συνοδεύεται από δύο χρόνια εργοστασιακή εγγύηση.

Τιμή 0,15 €

ΑΝΑΡΤΗΡΑΣ ΕΡΜΑΡΙΩΝ EURO...

Αναρτήρας ντουλαπιών με πλαστικό κάλυμα σε διάφορες αποχρώσεις για κρέμαση ντουλαπιών σε μπάρα ανάρτησης. Η ποικιλία αποχρώσεων σας δίνει τη δυνατότητα επιλογής του κατάλληλου χρώματος ώστε να ταιριάζει με το εσωτερικό του ερμαρίου και να το κάνει αόρατο. Ο αναρτήρας ντουλαπιών με πλαστικό κάλυμα είναι της Euro Orvel ιταλικής κατασκευής και συνοδεύεται από δύο χρόνια εργοστασιακή εγγύηση.

Τιμή 0,75 €
ΜΠΑΡΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ ΕΡΜΑΡΙΩΝ...
search

ΜΠΑΡΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ ΕΡΜΑΡΙΩΝ...

Μπάρα ανάρτησης για κρέμαση ερμαρίων κουζίνας και άλλων τύπων. Η μπάρα έχει διάσταση 2000mm και διαθέτει εγκοπές κατά μήκος της βέργας που σας δίνουν τη δυνατότητα κοπής της σε οποιοδήποτε σημείο εσείς επιθυμείτε. Η αναβαθμισμένη ποιότητα υλικών την κάνει ισχυρή και ανθεκτική σε βάρος και πίεση. Η μπάρα ανάρτησης είναι της Euro Οrvel ιταλικής κατασκευής και συνοδεύεται από δύο χρόνια εργοστασιακή εγγύηση.

Τιμή 4,00 €
ΣΤΗΡΙΓΜΑ ΚΡΥΣΤΑΛΛΩΝ...
search

ΣΤΗΡΙΓΜΑ ΚΡΥΣΤΑΛΛΩΝ...

Στήριγμα κρυστάλλων κουμπωτό για εύκολη τοποθέτηση κρυστάλλινων ραφιών έως 10mm σε ξύλινη επιφάνεια. Διαθέτει πείρο 5mm για την στήριξη του. Η ασημί απόχρωση του ταιριάζει με όλους τους χρωματισμούς επιφανειών κάνοντας το στήριγμα διακριτικό και όμορφο. Διαθέτει βεντουζάκι για την αποφυγή γδαρσιμάτων στο κρύσταλλο. Στην Home Depot Greece θα βρείτε το κατάλληλο είδος στήριξης ανάλογα με τις ανάγκες σας. Τα στηρίγματα κρυστάλλων είναι της Euroorvel ιταλικής κατασκευής και συνοδεύονται από δύο χρόνια εργοστασιαή εγγύηση.

Τιμή 0,49 €
ΝΕΡΟΣΥΛΛΕΚΤΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ...
search

ΝΕΡΟΣΥΛΛΕΚΤΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ...

Νεροσυλλέκτης αλουμινίου γωνιακός για ερμάρια κουζίνας. Προστατεύει τα κουτιά μελαμίνης της κουζίνας από νερά και υγρασίες. Η διάσταση του νεροσυλλέκτη είναι 90x90cm και η τοποθέτηση του είναι πανεύκολη. Ο γωνιακός νεροσυλλέκτης κουζίνας αλουμινίου είναι της Euroorvel ιταλικής κατασκευής και συνοδεύεται από δύο χρόνια εργοστασιακή εγγύηση.  

Τιμή 34,95 €
ΝΕΡΟΣΥΛΛΕΚΤΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ EURO...
search

ΝΕΡΟΣΥΛΛΕΚΤΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ EURO...

Νεροσυλλέκτης αλουμινίου με πλάτη για ερμάρια κουζίνας. Προστατεύει τα κουτιά μελαμίνης της κουζίνας από νερά και υγρασίες. Είναι διαθέσιμα για όλα τα ερμάρια κουζίνας και η τοποθέτηση του είναι πανεύκολη. Το συνολικό βάθος του νεροσσυλέκτη είναι 48cm. Ο νεροσυλλέκτης κουζίνας με πλάτη αλουμινίου είναι της Euroorvel ιταλικής κατασκευής και συνοδεύεται από δύο χρόνια εργοστασιακή εγγύηση.  

Τιμή 5,60 €
ΝΕΡΟΣΥΛΛΕΚΤΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ EURO...
search

ΝΕΡΟΣΥΛΛΕΚΤΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ EURO...

Νεροσυλλέκτης αλουμινίου για ερμάρια κουζίνας. Προστατεύει τα κουτιά μελαμίνης της κουζίνας από νερά και υγρασίες. Είναι διαθέσιμα για όλα τα ερμάρια κουζίνας και η τοποθέτηση του είναι πανεύκολη. Ο νεροσυλλέκτης κουζίνας αλουμινίου είναι της Euroorvel ιταλικής κατασκευής και συνοδεύεται από δύο χρόνια εργοστασιακή εγγύηση.  

Τιμή 5,15 €
ΓΩΝΙΑ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΡΑΦΙΟΥ EURO...
search

ΓΩΝΙΑ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΡΑΦΙΟΥ EURO...

Γωνία στήριξης ραφιού με πλαστικό διακοσμητικό κάλυμα σε καφέ απόχρωση. Η μεγάλη ποικιλία διαστάσεων σας δίνει τη δυνατότητα επιλογής της κατάλληλης διάστασης ανάλογα με το μέγεθος του ραφιού. Είναι κατασκευασμένη από ανθεκτικό ενισχυμένο μέταλλο κάνοντας την ανθεκτική σε βάρος έως 20kg. Η διακοσμητική γωνία στήριξης ραφιού είναι ιταλικής κατασκευής της Euroorvel και συνοδεύεται από δύο χρόνια εργοστασιακή εγγύηση.

Τιμή 1,75 €
ΓΩΝΙΑ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΡΑΦΙΟΥ EURO...
search

ΓΩΝΙΑ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΡΑΦΙΟΥ EURO...

Γωνία στήριξης ραφιού με πλαστικό διακοσμητικό κάλυμα σε λευκή απόχρωση. Η μεγάλη ποικιλία διαστάσεων σας δίνει τη δυνατότητα επιλογής της κατάλληλης διάστασης ανάλογα με το μέγεθος του ραφιού. Είναι κατασκευασμένη από ανθεκτικό ενισχυμένο μέταλλο κάνοντας την ανθεκτική σε βάρος έως 20kg. Η διακοσμητική γωνία στήριξης ραφιού είναι ιταλικής κατασκευής της Euroorvel και συνοδεύεται από δύο χρόνια εργοστασιακή εγγύηση.

Τιμή 1,75 €
ΒΕΝΤΟΥΖΑΚΙ ΑΝΤΙΘΟΡΥΒΙΚΟ...
search

ΒΕΝΤΟΥΖΑΚΙ ΑΝΤΙΘΟΡΥΒΙΚΟ...

Βεντουζάκι αντιθορυβικό για τη προστασία και την ελλάτωση του θορύβου και των κραδασμών. Τα βεντουζάκια είναι κατασκευασμένα από σιλικονούχο υλικό και περιέχουν ισχυρή κόλλα στη πίσω όψη. Τοποθετούνται σε κάθε είδους επιφάνεια, είτε ξύλο, μέταλλο, πλαστικό και μειώνουν το θόρυβο αλλά και τις τριβές ανάμεσα σε δύο επιφάνειες που έρχονται σε επαφή. Όλα τα βεντουζάκια είναι ιταλικής κατασκευής και συνοδεύονται από δύο χρόνια εργοστασιακή εγγύηση.

Τιμή 1,28 €
ΒΕΝΤΟΥΖΑΚΙ ΑΝΤΙΘΟΡΥΒΙΚΟ...
search

ΒΕΝΤΟΥΖΑΚΙ ΑΝΤΙΘΟΡΥΒΙΚΟ...

Βεντουζάκι αντιθορυβικό για τη προστασία και την ελάττωση του θορύβου και των κραδασμών. Τα βεντουζάκια είναι κατασκευασμένα από σιλικονούχο υλικό και περιέχουν ισχυρή κόλλα στη πίσω όψη. Τοποθετούνται σε κάθε είδους επιφάνεια, είτε ξύλο, μέταλλο, πλαστικό και μειώνουν το θόρυβο αλλά και τις τριβές ανάμεσα σε δύο επιφάνειες που έρχονται σε επαφή. Όλα τα βεντουζάκια είναι ιταλικής κατασκευής και συνοδεύονται από δύο χρόνια εργοστασιακή εγγύηση.

Τιμή 3,50 €