Λίστα προϊόντων Hoff

ΠΑΤΙΝΙ ΚΑΡΦΙ ΜΕ ΛΑΣΤΙΧΟ ΜΑΥΡΟ
search

ΠΑΤΙΝΙ ΚΑΡΦΙ ΜΕ ΛΑΣΤΙΧΟ ΜΑΥΡΟ

Πατίνι καρφωτό με λάστιχο επίπλων σε μαύρη απόχρωση. Είναι ιδανικά για τη προστασία του επίπλου και του πατώματος καθώς είναι κατάλληλα για την αποφυγή γδαρσιμάτων και βαθουλωμάτων σε έπιπλα και πατώματα. Είναι ιδανικά και καθίσματα και τραπέζια καταστημάτων όπως εστιατόρια, ταβέρνες και καφετέριες. Διαθέτουν ισχυρό καρφί με αποτέλεσμα να μην βγαίνουν από την επιφάνεια που τα τοποθετείτε. Τα λαστιχένιο πατίνι με καρφί είναι της Hoff  ελληνικής κατασκευής.

Τιμή 0,22 €
ΠΑΤΙΝΙ ΚΑΡΦΙ ΜΕ ΛΑΣΤΙΧΟ ΚΑΦΕ
search

ΠΑΤΙΝΙ ΚΑΡΦΙ ΜΕ ΛΑΣΤΙΧΟ ΚΑΦΕ

Πατίνι καρφωτό με λάστιχο επίπλων σε καφέ απόχρωση. Είναι ιδανικά για τη προστασία του επίπλου και του πατώματος καθώς είναι κατάλληλα για την αποφυγή γδαρσιμάτων και βαθουλωμάτων σε έπιπλα και πατώματα. Είναι ιδανικά και καθίσματα και τραπέζια καταστημάτων όπως εστιατόρια, ταβέρνες και καφετέριες. Διαθέτουν ισχυρό καρφί με αποτέλεσμα να μην βγαίνουν από την επιφάνεια που τα τοποθετείτε. Τα λαστιχένιο πατίνι με καρφί είναι της Hoff  ελληνικής κατασκευής.

Τιμή 0,22 €
ΠΑΤΙΝΙ ΚΑΡΦΙ ΜΕ ΛΑΣΤΙΧΟ ΛΕΥΚΟ
search

ΠΑΤΙΝΙ ΚΑΡΦΙ ΜΕ ΛΑΣΤΙΧΟ ΛΕΥΚΟ

Πατίνι καρφωτό με λάστιχο επίπλων σε λευκή απόχρωση. Είναι ιδανικά για τη προστασία του επίπλου και του πατώματος καθώς είναι κατάλληλα για την αποφυγή γδαρσιμάτων και βαθουλωμάτων σε έπιπλα και πατώματα. Είναι ιδανικά και καθίσματα και τραπέζια καταστημάτων όπως εστιατόρια, ταβέρνες και καφετέριες. Διαθέτουν ισχυρό καρφί με αποτέλεσμα να μην βγαίνουν από την επιφάνεια που τα τοποθετείτε. Τα λαστιχένιο πατίνι με καρφί είναι της Hoff  ελληνικής κατασκευής.

Τιμή 0,22 €
ΠΙΑΣΤΡΑ ΦΟΥΡΚΕΤΑ ΣΥΡΟΜΕΝΗ...
search

ΠΙΑΣΤΡΑ ΦΟΥΡΚΕΤΑ ΣΥΡΟΜΕΝΗ...

Πιάστρα φουρκέτα συρόμενη για ξύλινη μπάζα κουζίνας. Η συρόμενη φουρκέτα ταιριάζει σε όλους τους τύπους πλαστικών ποδιών ανεξαρτήτου κατασκευαστή. Η συρόμενη πιάστρα είναι της Hoff ελληνικής κατασκευής και συνοδεύεται από δύο χρόνια εργοστασιακή εγγύηση. 

Τιμή 0,19 €
ΠΟΔΙ ΕΠΙΠΛΩΝ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ...
search

ΠΟΔΙ ΕΠΙΠΛΩΝ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ...

Πόδι αλουμινίου σε τετράγωνη γραμμή για την εύκολη τοποθέτηση σε κατασκευή ντουλαπιών, τραπεζιών, γραφείων, πάγκων εργασίας, και κουζίνας. Διαθέτει στρόγγυλη ροζέτα με τρύπες για εύκολη στήριξη με βίδες και έχει ρεγουλατόρο για ρύθμιση του ύψους έως +1cm. Για αποφυγή φθορών σε πατώματα, μάρμαρα και πλακάκια, η βάση διαθέτει πλαστική τάπα. Διατίθεται σε ύψος από 60 έως 200mm και έχει φινίρισμα αλουμινίου. Το τετράγωνο πόδι είναι της Hoff ελληνικής κατασκευής και συνοδεύεται από δύο χρόνια εργοστασιακή εγγύηση.

Τιμή 2,25 €
ΠΟΔΙ ΕΠΙΠΛΩΝ ΣΤΡΟΓΓΥΛΟ...
search

ΠΟΔΙ ΕΠΙΠΛΩΝ ΣΤΡΟΓΓΥΛΟ...

Πόδι αλουμινίου σε στρόγγυλη γραμμή για την εύκολη τοποθέτηση σε κατασκευή ντουλαπιών, τραπεζιών, γραφείων, πάγκων εργασίας, και κουζίνας. Διαθέτει στρόγγυλη ροζέτα με τρύπες για εύκολη στήριξη με βίδες και έχει ρεγουλατόρο για ρύθμιση του ύψους έως +1cm. Για αποφυγή φθορών σε πατώματα, μάρμαρα και πλακάκια, η βάση διαθέτει πλαστική τάπα. Διατίθεται σε ύψος από 60 έως 400mm και έχει φινίρισμα αλουμινίου. Το στρόγγυλο πόδι είναι της Hoff ελληνικής κατασκευής και συνοδεύεται από δύο χρόνια εργοστασιακή εγγύηση.

Τιμή 1,86 €
ΝΤΙΖΑ ΟΡΟΦΗΣ Φ-18ΜΜ ΓΙΑ...
search

ΝΤΙΖΑ ΟΡΟΦΗΣ Φ-18ΜΜ ΓΙΑ...

Ντίζα οροφής κατάλληλη για στήριξη διαχωριστικών και πάσων σε νίκελ ματ απόχρωση. Το μήκος της ντίζας είναι ένα μέτρο και στην άκρη της διαθέτει ειδικό ενισχυμένο βύσμα για τη στήριξη στην οροφή. Εξωτερικά περιβάλετε από κάλυμα αλουμινίου για να δείχνει κομψή και μοντέρνα. Είναι διαθέσιμη σε Φ-18mm. Η ντίζα οροφής είναι ελληνικής κατασκευής και συνοδεύεται από δύο χρόνια εργοστασιακή εγγύηση. 

Τιμή 9,50 €