Λίστα προϊόντων Ibfm

ΣΟΥΣΤΑΚΙ ΜΠΙΛΙΑΣ IBFM...
search

ΣΟΥΣΤΑΚΙ ΜΠΙΛΙΑΣ IBFM...

Σουστάκι μπίλιας ρυθμιζόμενο κουφωμάτων και πορτών της Ιbfm σε χρυσή απόχρωση. Η συνολική του διάσταση είναι 100mm και μπαίνει χωνευτό στο κούφωμα για την ασφάλιση του. Τα υψηλής ποιότητας υλικά είναι το κύριο χαρακτηριστικό του καθώς διαθέτει και ρύθμιση για τη σκληρότητα της μπίλιας. Είναι κατάλληλο για πορτόφυλλα που θέλετε να ανοίγουν με ώθηση και όχι με χερούλι. Το σουστάκι μπίλιας είναι της Ibfm ιταλικής κατασκευής και διαθέτει δύο χρόνια εργοστασιακή εγγύηση.

Τιμή 4,09 €
ΜΕΝΤΕΣΕΣ ΑΛΕ ΡΕΤΟΥΡ IBFM...
search

ΜΕΝΤΕΣΕΣ ΑΛΕ ΡΕΤΟΥΡ IBFM...

Μεντεσές αλε ρετούρ ελατηρίου επαναφοράς της Ibfm. Είναι διπλής ενέργειας και κατεύθυνσης και είναι κατάλληλος για χρήση σε πόρτες από ξύλο, αλουμίνιο, mdf και laminate. Το υλικό κατασκευής του είναι επεξεργασμένο γαλβανιζέ ατσάλι. Μπορείτε να το ρυθμίσετε για τέλειο και ομαλό άνοιγμα των πορτών ανάλογα με το βάρος της κάθε πόρτας. Ο μεντεσές αλε ρετούρ της Ibfm είναι ανθεκτικός στις τριβές και την χρήση και η τοποθέτηση του γίνεται εύκολα και γρήγορα. Υπάρχει διαθέσιμος σε τρία ύψη: 75mm (μέγιστη αντοχή 15kg), 100mm (μέγιστη αντοχή 25kg) και 125mm (μέγιστη αντοχή 27kg). Οι αναφερόμενες τιμές είναι για το σετ (δύο τεμάχια). O μεντεσές αλέ ρετούρ είναι ιταλικής κατασκευής και συνοδεύεται από πέντε χρόνια εργοστασιακή εγγύηση.

Τιμή 19,65 €
ΣΟΥΣΤΑ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑΣ IBFM...
search

ΣΟΥΣΤΑ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑΣ IBFM...

Σούστα επαναφοράς ελαφριού τύπου Triumph με την αξιοπιστία του ονόματος Ibfm. Επίσης έχετε δυνατότητα ρύθμισης της ταχύτητας κλεισίματος και πρόσκρουσης. Κατάλληλο για τοποθέτηση σε δεξιές και αριστερές πόρτες. Η σούστα επαναφοράς No.1 Triumph της Ibfm μπορεί να τοποθετηθεί σε πόρτες με βάρος έως 25kg. Η ασημί απόχρωση της ταιριάζει με όλους τους χρωματισμούς πορτών  Η σούστα επαναφοράς της Ibfm συνοδεύεται από δύο χρόνια εργοστασιακή εγγύηση.

Τιμή 9,90 €