Λίστα προϊόντων Manart

ΣΤΗΡΙΓΜΑ ΣΩΛΗΝΑΣ ΟΒΑΛ 32ΜΜ...
search

ΣΤΗΡΙΓΜΑ ΣΩΛΗΝΑΣ ΟΒΑΛ 32ΜΜ...

Στήριγμα πλαϊνό απλό 32mm για οβάλ σωλήνα ντουλάπας σε μαύρη ματ απόχρωση. Ο εργονομικός σχεδιασμός του στηρίγματος σας επιτρέπει να το τοποθετήσετε στα πλαϊνά της ντουλάπας. Η εσωτερική διαρρύθμιση της ντουλάπας είναι ιδιαίτερα σημαντική για την οργάνωση του χώρου σας και της καθημερινότητάς σας. Ανακαλύψτε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα λύσεις οργάνωσης μέσα από μια ποικιλία εσωτερικών αξεσουάρ ντουλάπας και διαμορφώστε έξυπνα και οικονομικά το χώρο σας. Το στήριγμα σωλήνας ντουλάπας είναι της Manart ιταλικής κατασκευής και συνοδεύεται από δύο χρόνια εργοστασιακή εγγύηση.

Τιμή 0,50 €
ΣΩΛΗΝΑ ΝΤΟΥΛΑΠΑΣ ΟΒΑΛ ΜΑΥΡΗ...
search

ΣΩΛΗΝΑ ΝΤΟΥΛΑΠΑΣ ΟΒΑΛ ΜΑΥΡΗ...

Σωλήνας κρέμασης ρούχων ντουλάπας σε οβάλ σχήμα με μαύρο ματ φινίρισμα και μήκος τρία μέτρα. Η εσωτερική διαρρύθμιση της ντουλάπας είναι ιδιαίτερα σημαντική για την οργάνωση του χώρου σας και της καθημερινότητάς σας. Ανακαλύψτε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα λύσεις οργάνωσης μέσα από μια ποικιλία εσωτερικών αξεσουάρ ντουλάπας και διαμορφώστε έξυπνα και οικονομικά το χώρο σας. Η σωλήνα ντουλάπας είναι της Manart ιταλικής κατασκευής και συνοδεύεται από δύο χρόνια εργοστασιακή εγγύηση.

Τιμή 11,50 €
ΠΟΔΙ ΤΡΑΠΕΖΙΟΥ MANART...
search

ΠΟΔΙ ΤΡΑΠΕΖΙΟΥ MANART...

Μεταλλικό πόδι για την εύκολη κατασκευή τραπεζιών, γραφείων, πάγκων εργασίας, κουζίνας κ.ά. Διαθέτει μεταλλική ροζέτα για στήριξη στο ξύλο και ρύθμιση στο πέλμα για τέλεια προσαρμογή με το πάτωμα. Η δυνατότητα ρύθμισης του ποδιού είναι μέχρι και συν 4cm. Διαθέτει μοντέρνο τετράγωνο σχεδιασμό με διαστάσεις 60Χ60mm και ύψος 710mm. Η εγκατάσταση είναι πανεύκολη και από ιδιώτες αφού χρειάζεται ένα απλό βίδωμα. Στην συσκευασία συμπεριλαμβάνονται και οι βίδες τοποθέτησης. Το μεταλλικό πόδι τραπεζιού είναι της Manart ιταλικής κατασκευής και συνοδεύεται από δύο χρόνια εργοστασιακή εγγύηση.

Τιμή 24,50 €
ΣΤΗΡΙΓΜΑ ΚΡΥΣΤΑΛΛΩΝ MANART...
search

ΣΤΗΡΙΓΜΑ ΚΡΥΣΤΑΛΛΩΝ MANART...

Στήριγμα κρυστάλλων βαρελάκι στρόγγυλο Φ-12mm για εύκολη τοποθέτηση κρυστάλλινων ραφιών σε επιφάνεια όπως ξύλο ή γυψωσανίδα. Τοποθετείται βιδωτά στο τοίχο. Η νίκελ απόχρωση του ταιριάζει με όλους τους χρωματισμούς επιφανειών κάνοντας το στήριγμα διακριτικό και όμορφο. Διαθέτει λάστιχο για την αποφυγή γδαρσιμάτων στο κρύσταλλο και προσφέρει μεγάλη σταθερότητα. Στην Home Depot Greece θα βρείτε το κατάλληλο είδος στήριξης ανάλογα με τις ανάγκες σας. Τα στηρίγματα κρυστάλλων είναι της Manart ιταλικής κατασκευής και συνοδεύονται από δύο χρόνια εργοστασιαή εγγύηση.


Τιμή 0,90 €
ΚΛΕΙΣΤΡΟ ΤΡΑΠΕΖΙΟΥ ΡΟΤΟΝΤΑΣ...
search

ΚΛΕΙΣΤΡΟ ΤΡΑΠΕΖΙΟΥ ΡΟΤΟΝΤΑΣ...

Κλείστρο τραπεζιού ροτόντας σε γαλβανιζέ απόχρωση. Κατάλληλο για χρήση σε τραπέζια ροτόντας και κυψέλες μελισσών. Η γαλβανιζέ απόχρωση του το κάνει να ταιριάζει με όλους τους χρωματισμούς. Το κλείστρο ροτόντας είναι της Manart ιταλικής κατασκευής και συνοδεύεται από δύο χρόνια εργοστασιακή εγγύηση.

Τιμή 0,85 €
ΠΑΤΙΝΙ ΚΑΡΦΙ ΜΕ ΤΣΟΧΑ ΛΕΥΚΟ...
search

ΠΑΤΙΝΙ ΚΑΡΦΙ ΜΕ ΤΣΟΧΑ ΛΕΥΚΟ...

Πατίνι καρφωτό με τσόχα επίπλων σε λευκή απόχρωση. Είναι ιδανικά για τη προστασία του επίπλου και του πατώματος καθώς είναι κατάλληλα για την αποφυγή γδαρσιμάτων και βαθουλωμάτων σε έπιπλα και πατώματα. Είναι ιδανικά και καθίσματα και τραπέζια καταστημάτων όπως εστιατόρια, ταβέρνες και καφετέριες. Διαθέτουν ισχυρό καρφί με αποτέλεσμα να μην βγαίνουν από την επιφάνεια που τα τοποθετείτε. Τα πατίνι με καρφί και τσόχα είναι της Manart ιταλικής κατασκευής.

Τιμή 0,22 €
ΠΑΤΙΝΙ ΚΑΡΦΙ ΜΕ ΤΣΟΧΑ ΚΑΦΕ...
search

ΠΑΤΙΝΙ ΚΑΡΦΙ ΜΕ ΤΣΟΧΑ ΚΑΦΕ...

Πατίνι καρφωτό με τσόχα επίπλων σε καφέ απόχρωση. Είναι ιδανικά για τη προστασία του επίπλου και του πατώματος καθώς είναι κατάλληλα για την αποφυγή γδαρσιμάτων και βαθουλωμάτων σε έπιπλα και πατώματα. Είναι ιδανικά και καθίσματα και τραπέζια καταστημάτων όπως εστιατόρια, ταβέρνες και καφετέριες. Διαθέτουν ισχυρό καρφί με αποτέλεσμα να μην βγαίνουν από την επιφάνεια που τα τοποθετείτε. Τα πατίνι με καρφί και τσόχα είναι της Manart ιταλικής κατασκευής.

Τιμή 0,22 €
ΣΤΗΡΙΓΜΑ ΚΡΥΣΤΑΛΛΩΝ ΒΙΔΩΤΟ...
search

ΣΤΗΡΙΓΜΑ ΚΡΥΣΤΑΛΛΩΝ ΒΙΔΩΤΟ...

Στήριγμα κρυστάλλων τετράγωνο για εύκολη τοποθέτηση κρυστάλλινων ραφιών έως 10mm σε επιφάνεια. Τοποθετείται βιδωτά στο τοίχο. Η νίκελ απόχρωση του ταιριάζει με όλους τους χρωματισμούς επιφανειών κάνοντας το στήριγμα διακριτικό και όμορφο. Διαθέτει βεντουζάκι για την αποφυγή γδαρσιμάτων στο κρύσταλλο. Στην Home Depot Greece θα βρείτε το κατάλληλο είδος στήριξης ανάλογα με τις ανάγκες σας. Τα στηρίγματα κρυστάλλων είναι της Manart ιταλικής κατασκευής και συνοδεύονται από δύο χρόνια εργοστασιαή εγγύηση.

Τιμή 4,95 €
ΡΕΓΟΥΛΑΤΟΡΟΣ ΕΡΜΑΡΙΟΥ...
search

ΡΕΓΟΥΛΑΤΟΡΟΣ ΕΡΜΑΡΙΟΥ...

O πλαστικός μαύρος ρεγουλατόρος τοποθετείται στο πάτο του ερμαρίου για την ρύθμιση του ύψους του κουτιού. Τρυπάτε το πάτο του κουτιού από μέσα και με τη χρήση κλειδιού άλλεν ρυθμίζετε το ύψος. Ο σχεδιασμός του το κάνει απόλυτα μοντέρνο με αποτέλεσμα να μην αλλειώνεται η αισθητική του επίπλου. Είναι διαθέσιμος σε ύψη 17,27 και 44mm. O πλαστικός μαύρος ρεγουλατόρος είναι ιταλικής κατασκευής της Manart και συνοδεύεται από δύο χρόνια εργοστασιακή εγγύηση.

Τιμή 0,60 €
ΡΕΓΟΥΛΑΤΟΡΟΣ ΕΠΙΠΛΟΥ...
search

ΡΕΓΟΥΛΑΤΟΡΟΣ ΕΠΙΠΛΟΥ...

O διακοσμητικός ρεγουλατόρος Μ10X30mm τοποθετείται στο πάτο του ερμαρίου για την ρύθμιση του ύψους του κουτιού. Ο σχεδιασμός του το κάνει απόλυτα μοντέρνο με αποτέλεσμα να μην αλλειώνεται η αισθητική του επίπλου. O διακοσμητικός ρεγουλατόρος Μ10 είναι ιταλικής κατασκευής και συνοδεύεται από δύο χρόνια εργοστασιακή εγγύηση.

Τιμή 0,85 €

ΠΟΔΙ-ΚΟΛΩΝΑ ΤΡΑΠΕΖΙΟΥ...

Μεταλλικό πτυσσόμενο πόδι-κολώνα για την εύκολη κατασκευή τραπεζιών, γραφείων, πάγκων εργασίας, κουζίνας κ.ά. Διαθέτει μεταλλική ροζέτα για στήριξη στο ξύλο και ρύθμιση στο πέλμα για τέλεια προσαρμογή με το πάτωμα. Η δυνατότητα ρύθμισης του ποδιού είναι από 680 έως 870mm. Διαθέτει μοντέρνο στρόγγυλο σχεδιασμό με διάσταση Φ-120mm. Η εγκατάσταση είναι πανεύκολη και από ιδιώτες αφού χρειάζεται ένα απλό βίδωμα. Στην συσκευασία συμπεριλαμβάνονται και οι βίδες τοποθέτησης. Το μεταλλικό πόδι τραπεζιού είναι της Manart ιταλικής κατασκευής και συνοδεύεται από δύο χρόνια εργοστασιακή εγγύηση.

Τιμή 135,00 €

ΠΟΔΙ-ΚΟΛΩΝΑ ΤΡΑΠΕΖΙΟΥ...

Μεταλλικό πτυσσόμενο πόδι-κολώνα για την εύκολη κατασκευή τραπεζιών, γραφείων, πάγκων εργασίας, κουζίνας κ.ά. Διαθέτει μεταλλική ροζέτα για στήριξη στο ξύλο και ρύθμιση στο πέλμα για τέλεια προσαρμογή με το πάτωμα. Η δυνατότητα ρύθμισης του ποδιού είναι από 680 έως 870mm. Διαθέτει μοντέρνο τετράγωνο σχεδιασμό με διαστάσεις 80Χ80mm. Η εγκατάσταση είναι πανεύκολη και από ιδιώτες αφού χρειάζεται ένα απλό βίδωμα. Στην συσκευασία συμπεριλαμβάνονται και οι βίδες τοποθέτησης. Το μεταλλικό πόδι τραπεζιού είναι της Manart ιταλικής κατασκευής και συνοδεύεται από δύο χρόνια εργοστασιακή εγγύηση.

Τιμή 70,00 €