Λίστα προϊόντων Otlav

ΚΑΛΟΥΠΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ OTLAV...
search

ΚΑΛΟΥΠΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ OTLAV...

Καλούπι τοποθέτησης της Otlav για κρυφό μεντεσέ καμαρόπορτας Invisacta IN2300. Το καλούπι σας βοηθάει να τοποθετήσετε τους μεντεσέδες εύκολα, γρήγορα και με ακρίβεια, Ταιριάζει μόνο για τον συγκεκριμένο τύπο μεντεσέ και είναι της Otlav ιταλικής προέλευσης.

Τιμή 65,00 €
ΚΑΛΟΥΠΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ OTLAV...
search

ΚΑΛΟΥΠΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ OTLAV...

Καλούπι τοποθέτησης της Otlav για κρυφό μεντεσέ καμαρόπορτας Invisacta IN3001. Το καλούπι σας βοηθάει να τοποθετήσετε τους μεντεσέδες εύκολα, γρήγορα και με ακρίβεια, Ταιριάζει μόνο για τον συγκεκριμένο τύπο μεντεσέ και είναι της Otlav ιταλικής προέλευσης.

Τιμή 65,00 €

ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΟ ΚΑΠΑΚΙ ΓΙΑ...

Διακοσμητικό καπάκι για βιδομεντεσέ εσωτερικής καμαρόπορτας της Otlav διπλό ρυθμιζόμενο Νο.14. Η ποικιλία αποχρώσεων του το κάνει να ταιριάζει με όλους τους χρωματσμούς πορτών δίνοντας μία διακριτική όψη στους μεντεσέδες. Τώρα πια το άνοιγμα και κλείσιμο της πόρτας θα είναι πιο αθόρυβο και ομαλό από ποτέ. Το καπάκι ταιριάζει απόλυτα σε όλους τους τύπους διπλών μεντεσέδων πόρτας Νο14.

Τιμή 0,75 €
ΣΥΡΤΗΣ OTLAV ΝΥΧΑΤΟΣ ΝΙΚΕΛ
search

ΣΥΡΤΗΣ OTLAV ΝΥΧΑΤΟΣ ΝΙΚΕΛ

Σύρτης κουφωμάτων και πορτών της Otlav σε νίκελ απόχρωση. Η συνολική του διάσταση είναι 160mm και μπαίνει χωνευτό στο κούφωμα για την ασφάλιση του. Τα υψηλής ποιότητας υλικά είναι το κύριο χαρακτηριστικό του σύρτη καθώς διαθέτει και μοχλό ασφαλείας για το άνοιγμα και το κλείσιμο του πείρου. Ο σύρτης με νυχάκι είναι της Otlav ιταλικής κατασκευής και διαθέτει δύο χρόνια εργοστασιακή εγγύηση.

Τιμή 2,50 €
ΒΙΔΟΜΕΝΤΕΣΕΣ OTLAV NO.16...
search

ΒΙΔΟΜΕΝΤΕΣΕΣ OTLAV NO.16...

Βιδομεντεσές εσωτερικής καμαρόπορτας της Otlav διπλός ρυθμιζόμενος Νο.16 επαναφοράς. Η γαλβανιζέ απόχρωση του το κάνει να ταιριάζει με όλους τους χρωματσμούς πορτών δίνοντας μία διακριτική όψη στους μεντεσέδες. Τώρα πια το άνοιγμα και κλείσιμο της πόρτας θα είναι πιο αθόρυβο και ομαλό από ποτέ. Ο βιδομεντεσές διαθέτει ενσωματωμένο σύστημα επαναφοράς για αυτόματο κλείσιμο της πόρτας. Οι βιδομεντεσέδες της Otlav κατατάσσονται στους κουφαίους του είδους τους   με πολυετή εμπειρία στο χώρο και συνοδεύονται από δύο χρόνια εργοστασιακή εγγύηση.

Τιμή 15,90 €
ΒΙΔΟΜΕΝΤΕΣΕΣ OTLAV NO.14...
search

ΒΙΔΟΜΕΝΤΕΣΕΣ OTLAV NO.14...

Βιδομεντεσές εσωτερικής καμαρόπορτας της Otlav απλός νίκελ Νο14. Η νίκελ απόχρωση του το κάνει να ταιριάζει με όλους τους χρωματσμούς πορτών δίνοντας μία διακριτική όψη στους μεντεσέδες. Τώρα πια το άνοιγμα και κλείσιμο της πόρτας θα είναι πιο αθόρυβο και ομαλό από ποτέ. Οι βιδομεντεσέδες της Otlav κατατάσσονται στους κουφαίους του είδους τους   με πολυετή εμπειρία στο χώρο και συνοδεύονται από δύο χρόνια εργοστασιακή εγγύηση.

Τιμή 0,75 €
ΒΙΔΟΜΕΝΤΕΣΕΣ OTLAV NO.13...
search

ΒΙΔΟΜΕΝΤΕΣΕΣ OTLAV NO.13...

Βιδομεντεσές εσωτερικής καμαρόπορτας της Otlav απλός νίκελ Νο13. Η νίκελ απόχρωση του το κάνει να ταιριάζει με όλους τους χρωματσμούς πορτών δίνοντας μία διακριτική όψη στους μεντεσέδες. Τώρα πια το άνοιγμα και κλείσιμο της πόρτας θα είναι πιο αθόρυβο και ομαλό από ποτέ. Οι βιδομεντεσέδες της Otlav κατατάσσονται στους κουφαίους του είδους τους   με πολυετή εμπειρία στο χώρο και συνοδεύονται από δύο χρόνια εργοστασιακή εγγύηση.

Τιμή 0,60 €
ΒΙΔΟΜΕΝΤΕΣΕΣ OTLAV No.14...
search

ΒΙΔΟΜΕΝΤΕΣΕΣ OTLAV No.14...

Βιδομεντεσές εσωτερικής καμαρόπορτας της Otlav διπλός ρυθμιζόμενος Νο.14. Η γαλβανιζέ απόχρωση του το κάνει να ταιριάζει με όλους τους χρωματσμούς πορτών δίνοντας μία διακριτική όψη στους μεντεσέδες. Τώρα πια το άνοιγμα και κλείσιμο της πόρτας θα είναι πιο αθόρυβο και ομαλό από ποτέ. Οι βιδομεντεσέδες της Otlav κατατάσσονται στους κουφαίους του είδους τους   με πολυετή εμπειρία στο χώρο και συνοδεύονται από δύο χρόνια εργοστασιακή εγγύηση.

Τιμή 2,25 €

ΜΕΝΤΕΣΕΣ ΧΩΝΕΥΤΟΣ 3D OTLAV...

Οι μεντεσέδες είναι από τα κυριότερα εξαρτήματα σε μία πόρτα. Γι' αυτό εμείς σας δίνουμε την ιδανική λύση. Ο κρυφός μεντεσές πόρτας της Otlav είναι εδώ για να σας λύσει τα χέρια. Μέγιστο βάρος πόρτας ανά δύο μεντεσέδες 60kg. Διαθέτει ρυθμίσεις τριών επιπέδων. H μεγάλη ποικιλία αποχρώσεων του σε συνδυασμό με τα καπάκια του τον κάνουν αόρατο και πολύ κομψό και ταυτόχρονα δίνουν στη πόρτα σας μία εντυπωσιακή όψη. Ο μεντεσές πόρτας της Otlav είναι κορυφαίας ποιότητας και χρησιμοποιείται από σχεδόν όλους τους κατασκευαστές μας σε πόρτες σπιτιών, μαγαζιών και ξενοδοχείων. Στην τιμή περιλαμβάνονται και τα καπάκια. Ο κρυφός μεντεσές της Otlav είναι ιταλικής προέλευσης και συνοδεύεται από πέντε χρόνια εργοστασιακή εγγύηση.

Τιμή 19,95 €

ΜΕΝΤΕΣΕΣ ΧΩΝΕΥΤΟΣ 3D OTLAV...

Οι μεντεσέδες είναι από τα κυριότερα εξαρτήματα σε μία πόρτα. Γι' αυτό εμείς σας δίνουμε την ιδανική λύση. Ο κρυφός μεντεσές πόρτας της Otlav είναι εδώ για να σας λύσει τα χέρια. Μέγιστο βάρος πόρτας ανά δύο μεντεσέδες 60kg. Διαθέτει ρυθμίσεις τριών επιπέδων. H μεγάλη ποικιλία αποχρώσεων του σε συνδυασμό με τα καπάκια του τον κάνουν αόρατο και πολύ κομψό και ταυτόχρονα δίνουν στη πόρτα σας μία εντυπωσιακή όψη. Ο μεντεσές πόρτας της Otlav είναι κορυφαίας ποιότητας και χρησιμοποιείται από σχεδόν όλους τους κατασκευαστές μας σε πόρτες σπιτιών, μαγαζιών και ξενοδοχείων. Στην τιμή περιλαμβάνονται και τα καπάκια. Ο κρυφός μεντεσές της Otlav είναι ιταλικής προέλευσης και συνοδεύεται από πέντε χρόνια εργοστασιακή εγγύηση.

Τιμή 24,90 €