Λίστα προϊόντων OEM

ΑΕΡΑΓΩΓΟΣ ΜΠΟΥΡΙ ΕΥΚΑΜΠΤΟ...
search

ΑΕΡΑΓΩΓΟΣ ΜΠΟΥΡΙ ΕΥΚΑΜΠΤΟ...

Εύκαμπτος αεραγωγός αλουμινίου με άνοιγμα έως 3000mm. Χαρακτηρίζεται από άριστη ποιότητα κατασκευής με αντοχή στο άνοιγμα χωρίς να σκίζεται. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε όλες τις περιπτώσεις αεραγωγών ή καπνοδόχων.

Τιμή 9,00 €
ΛΑΣΤΙΧΟ ΠΟΤΙΣΜΑΤΟΣ FITT...
search

ΛΑΣΤΙΧΟ ΠΟΤΙΣΜΑΤΟΣ FITT...

Λάστιχο Fitt YOYO GO ποτίσματος με πιστόλι ψεκασμού πολλαπλών χρήσεων με 4 διαφορετικούς τρόπους ψεκασμού. Επεκτείνεται και συρρικνώνεται μόνο του οταν ανοίγεται ή κλείνεται τη βρύση. Δεν τσακίζει και δεν μπερδεύεται.  Το σετ περιλαμβάνει ταχυσύνδεσμο και πιστόλι ψεκασμού. Το λάστιχο Fitt YOYO GO συνοδεύεται από πέντε χρόνια εργοστασιακή εγγύηση.

Τιμή 28,40 €
MYTΕΣ & ΑΝΤΑΠΤΟΡΑΣ INTER...
search

MYTΕΣ & ΑΝΤΑΠΤΟΡΑΣ INTER...

Σετ μύτες και αντάπτορας Inter 60 τεμαχίων σε πρακτική θήκη για να βιδώσετε και να ξεβιδώσετε οτι,δήποτε εσείς επιθυμείτε. Περιλαμβάνει όλες τις μύτες όλων των ειδών και έναν μαγνητικό αντάπτορα. Το σετ είναι της Inter ιταλικής προέλευσης και συνοδεύεται από δύο χρόνια εργοστασιακή εγγύηση.

Τιμή 15,00 €
ΣΚΑΛΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ...
  • -32,24 €
search

ΣΚΑΛΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ...

Σκάλα αλουμινίου πολλαπλών χρήσεων της Inter. Τώρα μπορείτε να έχετε μία μεγάλη σκάλα 3700mm 150kg στον εργασιακό σας χώρο, στο σπίτι και στο αυτοκίνητο δεσμεύοντας πολύ λίγο χώρο. Η σκάλα είναι αλουμινίου και κύριο χαρακτηριστικό της είναι η μέγιστη αντοχή καθώς είναι κατασκευασμένη με υψηλής ποιότητας υλικά.

Τιμή 92,76 € Κανονική τιμή 125,00 €
ΕΠΙΓΟΝΑΤΙΔΕΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ...
search

ΕΠΙΓΟΝΑΤΙΔΕΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ...

Επιγονατίδες εργασίας ελαφριού τύπου κατασκευασμένες από καουτσούκ σε πορτοκαλί απόχρωση. Κατάλληλες για την προστασία κατά την τοποθέτηση πλακιδίων και πατωμάτων καθώς και άλλες παρόμοιες εργασίες.

Τιμή 4,25 €
ΟΛΟΣΩΜΗ ΦΟΡΜΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ...
search

ΟΛΟΣΩΜΗ ΦΟΡΜΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ...

Ολόσωμη φόρμα εργασίας με κουκούλα μιας χρήσης κατάλληλη για εργασίες ελαιοχρωματισμού ή εργασίες στον κήπο ή στο χωράφι. Διαθέτει κουκούλα για προστασία της κεφαλής και είναι ιδιαίτερα ανθρεκτική σε υγρασία και φθορά.

Τιμή 4,95 €
ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΜΠΑΝΙΟΥ ΜΕ...
search

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΜΠΑΝΙΟΥ ΜΕ...

Τηλέφωνο μπάνιου με διακόπτη ροής νερού σε γυαλιστερή απόχρωση. Προσαρμόζετε σε όλα τα σπιράλ μπάνιου και είναι η ιδανική λύση για να απολαμβάνεται το μπάνιο σας ξεκούραστα και χαλαρωτικά.

Τιμή 3,50 €
ΣΙΛΙΚΟΝΗ ΟΥΔΕΤΕΡΗ ΓΙΑ...
search

ΣΙΛΙΚΟΝΗ ΟΥΔΕΤΕΡΗ ΓΙΑ...

Η S-mirror είναι καθρεπτόκολλα ενός συστατικού, με εξαιρετικές συγκολλητικές ικανότητες σε όλα τα υποστρώματα, όπως ξύλο, νοβοπάν, μπετόν, σοβά, τοίχους βαμμένους με πλαστικά χρώματα ή ριπολίνη. Είναι άοσμη και δεν ενοχλεί καθόλου το δέρμα και τα μάτια.  Η S Μirror είναι ιδανική για στερέωση καθρεπτών. Προσφέρει εξασφαλισμένη συγκόλληση χωρίς να καταστρέφει την επαργύρωση του καθρέπτη.

Τιμή 7,95 €
ΤΡΥΠΑΝΙ ΜΕΝΤΕΣΕΔΩΝ GRACH...
search

ΤΡΥΠΑΝΙ ΜΕΝΤΕΣΕΔΩΝ GRACH...

Τρυπάνι οδηγός ξύλου για άνοιγμα τρύπας μεντεσέ 35mm. Τώρα μπορείτε να ανοίξετε την τρύπα του μεντεσέ με ένα μόνο εργαλείο χειρός εύκολα και γρήγορα. Το τρυπάνι μεντεσέ είναι γερμανικής κατασκευής και συνοδεύεται από δύο χρόνια εργοστασιακή εγγύηση. 

Τιμή 11,99 €
ΠΟΤΗΡΟΤΡΥΠΑΝΑ ΣΕΤ TOPMAN...
search

ΠΟΤΗΡΟΤΡΥΠΑΝΑ ΣΕΤ TOPMAN...

Ποτηροτρύπανα σετ art.2077-40 της Topman για άνοιγμα τρύπας σε ξύλο 7τμχ. Διαθέτει 7 διαφορετικά ποτήρια διαστάσεων από 46 έως 94mm. Είναι κατάλληλο για κοπή ξύλου, κόντρα πλακέ, νοβοπάν, mdf, γυψοσανίδας και πλαστικού. Η συσκευασία περιλαμβάνει τη βάση με το τρυπάνι, τον οδηγό και επτά λαμες με βάθος 30mm και διαμέτρους Φ.46-53-59-66-73-82-94mm.

Τιμή 12,15 €
ΜΑΣΚΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΜΕ ΦΙΛΤΡΟ...
search

ΜΑΣΚΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΜΕ ΦΙΛΤΡΟ...

Μάσκα προστασίας με ειδικό φίλτρο κατάλληλη για επαγγελματική χρήση. Εφαρμόζει στο πρόσωπο τέλεια και διευκολύνει την αναπνοή σας μέσα από το ειδικό φίλτρο που διαθέτει. Είναι ολλανδικής κατασκευής και τηρεί αυστηρά όλες τις προδιαγραφές υγιεινής και προστασίας για τον επαγγελματία. Είναι κατάλληλη για για τη χρήση κατά τη διάρκεια λούστρων και βαφής διαφόρων ειδών. 

Τιμή 1,50 €
ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΕΚΤΑΣΗΣ...
search

ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΕΚΤΑΣΗΣ...

Μηχανισμός προέκτασης τραπεζιού Roll-Top. Τώρα μπορείτε να αυξήστε το μήκος του πάγκου εργασίας σας με τον πρακτικό αυτόν μηχανισμό. Δημιουργήστε ένα τραπέζι για κάθε χρήση την ώρα που το χρειάζεσθε και μετά εξαφανίστε το μέσα στο ερμάριο της κουζίνας σας. Είναι κατάλληλο για ερμάρια πλάτους από 300 ως 1200mm με βάθος 600mm. Όταν βρίσκεται σε πλήρη προέκταση η μετώπη του σπάει προς τα κάτω για να μην σας εμποδίζει κατά τη χρήση του. Ο μηχανισμός προέκτασης τραπεζιού είναι της Adar ιταλικής κατασκευής και συνοδεύεται από δύο χρόνια εργοστασιακή εγγύηση.

Τιμή 155,00 €