Λίστα προϊόντων Yale

ΛΟΥΚΕΤΟ ΤΑΚΟΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΜΕ...
search

ΛΟΥΚΕΤΟ ΤΑΚΟΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΜΕ...

Λουκέτο τάκος ασφαλείας της Yale με συμπαγές σώμα από ειδικά επεξεργασμένο ορείχαλκο, για μεγάλη αντοχή στην οξείδωση και σε όλες τις περιβαλλοντικές συνθήκες όπως υγρασία, θάλασσα, ζέστη, ψύχος κ.α.  Είναι σχεδιασμένο για να παρέχει την μέγιστη δυνατή ασφάλεια καθώς διαθέτει πείρο από υψηλής ποιότητας χάλυβα με πρωτοποριακή τεχνολογία σκλήρυνσης για να μην κόβεται με ψαλίδια μπετόν. Συνοδεύεται από τρία κλειδιά. Το λουκέτο ασφαλείας με πείρο είναι της Yale ιταλικής κατασκευής και συνοδεύεται από πέντε χρόνια εργοστασιακή εγγύηση.

Τιμή 18,50 €
ΚΛΕΙΔΑΡΙΑ ΛΟΥΚΕΤΟ ΤΑΞΙΔΙΟΥ...
search

ΚΛΕΙΔΑΡΙΑ ΛΟΥΚΕΤΟ ΤΑΞΙΔΙΟΥ...

Κλειδαριά ταξιδιού με συνδυασμό ασφαλείας σε κίτρινη απόχρωση. Κατάλληλη για ασγάλιση βαλιτσών και αποσκευών ταξιδιού. Η κλειδαριά ταξιδιού είναι της Yale ιταλικής κατασκευής και συνοδεύεται από πέντε χρόνια εργοστασιακή εγγύηση.

Τιμή 4,35 €
ΣΟΥΣΤΑ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑΣ YALE 3000...
search

ΣΟΥΣΤΑ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑΣ YALE 3000...

Σούστα επαναφοράς ελαφριού τύπου με την αξιοπιστία του ονόματος Yale. Παρέχει ρυθμιζόμενο πεδίο δύναμης από 2 έως 4. Επίσης έχετε δυνατότητα ρύθμισης της ταχύτητας κλεισίματος και πρόσκρουσης. Κατάλληλο για τοποθέτηση σε δεξιές και αριστερές πόρτες. Η σούστα επαναφοράς της Yale μπορεί να τοποθετηθεί σε πόρτες με πλάτος από 850mm έως 1100mm και βάρος έως 80kg. Η ασημί απόχρωση της ταιριάζει με όλους τους χρωματισμούς πορτών  Η σούστα επαναφοράς της Yale συνοδεύεται από δύο χρόνια εργοστασιακή εγγύηση.

Τιμή 30,00 €