Λίστα προϊόντων hts

ΡΟΔΑ ΕΠΙΠΛΟΥ Φ-75ΜΜ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ
search

ΡΟΔΑ ΕΠΙΠΛΟΥ Φ-75ΜΜ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ

Ρόδα επίπλου σε πορτοκαλί απόχρωση. Η διάμετρος της ρόδας είναι 75mm με συνολικό ύψος 96mm. Είναι κατασκευασμένη από υψηλής ποιότητας υλικά με μέγιστο βάρος φορτίου 50kg ανά ρόδα. Τοποθετείται εύκολα και διευκολύνει την μετακίνηση επίπλων και αντικειμένων χωρίς να φθείρει τα πατώματα και να δυσκολεύει τον μεταφορέα. Διατείθεται και με σύστημα φρένου και χωρίς. Η διακοσμητική ρόδα επίπλων είναι ιταλικής κατασκευής και συνοδεύεται από δύο χρόνια εργοστασιακή εγγύηση.

Τιμή 8,70 €
ΡΟΔΑ ΕΠΙΠΛΟΥ Φ-50ΜΜ ΔΙΑΦΑΝΗ
search

ΡΟΔΑ ΕΠΙΠΛΟΥ Φ-50ΜΜ ΔΙΑΦΑΝΗ

Ρόδα επίπλου σε διάφανη απόχρωση. Η διάμετρος της ρόδας είναι 50mm με συνολικό ύψος 73mm. Είναι κατασκευασμένη από υψηλής ποιότητας υλικά με μέγιστο βάρος φορτίου 40kg ανά ρόδα. Τοποθετείται εύκολα και διευκολύνει την μετακίνηση επίπλων και αντικειμένων χωρίς να φθείρει τα πατώματα και να δυσκολεύει τον μεταφορέα. Διατείθεται και με σύστημα φρένου και χωρίς. Η διακοσμητική ρόδα επίπλων είναι ιταλικής κατασκευής και συνοδεύεται από δύο χρόνια εργοστασιακή εγγύηση.

Τιμή 3,85 €
ΡΟΔΑ ΕΠΙΠΛΟΥ Φ-40ΜΜ ΔΙΑΦΑΝΗ
search

ΡΟΔΑ ΕΠΙΠΛΟΥ Φ-40ΜΜ ΔΙΑΦΑΝΗ

Ρόδα επίπλου σε διάφανη απόχρωση. Η διάμετρος της ρόδας είναι 40mm με συνολικό ύψος 49mm. Είναι κατασκευασμένη από υψηλής ποιότητας υλικά με μέγιστο βάρος φορτίου 25kg ανά ρόδα. Τοποθετείται εύκολα και διευκολύνει την μετακίνηση επίπλων και αντικειμένων χωρίς να φθείρει τα πατώματα και να δυσκολεύει τον μεταφορέα. Η διακοσμητική ρόδα επίπλων είναι ιταλικής κατασκευής και συνοδεύεται από δύο χρόνια εργοστασιακή εγγύηση.

Τιμή 1,17 €
ΡΟΔΑ ΒΑΡΕΩΣ ΤΥΠΟΥ ΣΤΑΘΕΡΗ...
  • -2,91 €
search

ΡΟΔΑ ΒΑΡΕΩΣ ΤΥΠΟΥ ΣΤΑΘΕΡΗ...

Σταθερή ρόδα βαρέως τύπου μονής κατεύθυνσης. Διαθέτει πλαστικό μαύρο τροχό κάνοντας τη κίνηση αθόρυβη και μεταλλικό περίβλημα από επεξεργασμένο αντιοξειδωτικό μέταλλο. Είναι κατάλληλη για χρήση σε βαριά έπιπλα, καρότσια, κουκέτες και αποθηκευτικά κουτιά με μέγιστο βάρος αντοχής 60kg ανά ρόδα. Η ρόδα με διάμετρο Φ-80mm έχει ύψος 105mm. Η σταθερή ρόδα βαρέως τύπου μονής κατεύθυνσης είναι ιταλικής κατασκευής και έχει δύο χρόνια εργοστασιακή εγγύηση.

Τιμή 3,39 € Κανονική τιμή 6,30 €
ΡΟΔΑ ΕΠΙΠΛΩΝ ΣΤΑΘΕΡΗ Φ-40ΜΜ...
search

ΡΟΔΑ ΕΠΙΠΛΩΝ ΣΤΑΘΕΡΗ Φ-40ΜΜ...

Σταθερή ρόδα επίπλων μονής κατεύθυνσης. Διαθέτει πλαστικό διάφανο τροχό κάνοντας τη κίνηση αθόρυβη και μεταλλικό περίβλημα από επεξεργασμένο αντιοξειδωτικό μέταλλο. Είναι κατάλληλη για χρήση σε έπιπλα, τραπεζάκια, κουκέτες και αποθηκευτικά κουτιά με μέγιστο βάρος αντοχής 25kg ανά ρόδα. Η ρόδα με διάμετρο Φ-40mm έχει ύψος 49mm. Η σταθερή ρόδα επίπλων μονής κατεύθυνσης είναι ιταλικής κατασκευής και έχει δύο χρόνια εργοστασιακή εγγύηση.

Τιμή 0,80 €
ΡΟΔΑ ΕΠΙΠΛΩΝ ΣΤΑΘΕΡΗ Φ-50ΜΜ...
search

ΡΟΔΑ ΕΠΙΠΛΩΝ ΣΤΑΘΕΡΗ Φ-50ΜΜ...

Σταθερή ρόδα επίπλων μονής κατεύθυνσης. Διαθέτει πλαστικό διάφανο τροχό κάνοντας τη κίνηση αθόρυβη και μεταλλικό περίβλημα από επεξεργασμένο αντιοξειδωτικό μέταλλο. Είναι κατάλληλη για χρήση σε έπιπλα, τραπεζάκια, κουκέτες και αποθηκευτικά κουτιά με μέγιστο βάρος αντοχής 35kg ανά ρόδα. Η ρόδα με διάμετρο Φ-50mm έχει ύψος 67mm. Η σταθερή ρόδα επίπλων μονής κατεύθυνσης είναι ιταλικής κατασκευής και έχει δύο χρόνια εργοστασιακή εγγύηση.

Τιμή 1,49 €
ΡΟΔΑ ΕΠΙΠΛΟΥ Φ-30ΜΜ ΜΑΥΡΗ
search

ΡΟΔΑ ΕΠΙΠΛΟΥ Φ-30ΜΜ ΜΑΥΡΗ

Ρόδα επίπλου σε μαύρη απόχρωση. Η διάμετρος της ρόδας είναι 30mm με συνολικό ύψος 45mm. Είναι κατασκευασμένη από υψηλής ποιότητας υλικά με μέγιστο βάρος φορτίου 20kg ανά ρόδα. Τοποθετείται εύκολα και διευκολύνει την μετακίνηση επίπλων και αντικειμένων χωρίς να φθείρει τα πατώματα και να δυσκολεύει τον μεταφορέα. Η διακοσμητική ρόδα επίπλων είναι ιταλικής κατασκευής και συνοδεύεται από δύο χρόνια εργοστασιακή εγγύηση.

Τιμή 0,61 €