Λίστα προϊόντων Import-Hellas

ΨΑΘΑ ΥΦΑΣΜΑ ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΟ...
search

ΨΑΘΑ ΥΦΑΣΜΑ ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΟ...

Ψάθα βιενέζικη ξύλινη κατάλληλη για κατασκευή καρέκλας, τραπεζιού, επενδύσεων καλοριφέρ. Είναι διαθέσιμη σε πολλαπλά πλάτη ανάλογα με τις ανάγκες σας. Η τιμή αφορά τρέχον μέτρο. Η βιενέζικη ψάθα είναι της Import Hellas και συνοδεύεται από δύο χρόνια εργοστασιακή εγγύηση.

Τιμή 26,50 €
ΚΡΕΜΑΣΤΡΑ ΖΩΑΚΙΑ F032
search

ΚΡΕΜΑΣΤΡΑ ΖΩΑΚΙΑ F032

Παιδική κρεμάστρα με σχέδιο ζωάκια από ξύλο, με τέσσερις θέσεις για παιδικά δωμάτια. Η βαφή της κρεμάστρας είναι ελεγμένη και δεν είναι επιβλαβής για την υγεία των παιδιών. Η εύκολη τοποθέτηση και η διπλή βίδα για ισχυρότερο κράτημα θα σας συναρπάσει. Η κάθε συσκευασία περιέχει 1 τεμάχιο με όλα τα απαραίτητα εξαρτήματα για την τοποθέτηση της. Η παιδική κρεμάστρα είναι ιταλικής κατασκευής και συνοδεύεται από δύο χρόνια εργοστασιακή εγγύηση.

Τιμή 8,50 €
ΚΡΕΜΑΣΤΡΑ ΠΑΙΔΙΚΗ ΓΗΠΕΔΟ...
search

ΚΡΕΜΑΣΤΡΑ ΠΑΙΔΙΚΗ ΓΗΠΕΔΟ...

Παιδική κρεμάστρα με σχέδιο γήπεδο ποδοσφαίρου από ξύλο, με τέσσερις θέσεις για παιδικά δωμάτια. Η βαφή της κρεμάστρας είναι ελεγμένη και δεν είναι επιβλαβής για την υγεία των παιδιών. Η εύκολη τοποθέτηση και η διπλή βίδα για ισχυρότερο κράτημα θα σας συναρπάσει. Η κάθε συσκευασία περιέχει 1 τεμάχιο με όλα τα απαραίτητα εξαρτήματα για την τοποθέτηση της. Η παιδική κρεμάστρα είναι ιταλικής κατασκευής και συνοδεύεται από δύο χρόνια εργοστασιακή εγγύηση.

Τιμή 8,50 €
ΚΡΕΜΑΣΤΡΑ ΠΑΙΔΙΚΗ ΨΑΡΑΚΙΑ F031
search

ΚΡΕΜΑΣΤΡΑ ΠΑΙΔΙΚΗ ΨΑΡΑΚΙΑ F031

Παιδική κρεμάστρα με σχέδιο ψαράκια από ξύλο, με τέσσερις θέσεις για παιδικά δωμάτια. Η βαφή της κρεμάστρας είναι ελεγμένη και δεν είναι επιβλαβής για την υγεία των παιδιών. Η εύκολη τοποθέτηση και η διπλή βίδα για ισχυρότερο κράτημα θα σας συναρπάσει. Η κάθε συσκευασία περιέχει 1 τεμάχιο με όλα τα απαραίτητα εξαρτήματα για την τοποθέτηση της. Η παιδική κρεμάστρα είναι ιταλικής κατασκευής και συνοδεύεται από δύο χρόνια εργοστασιακή εγγύηση.

Τιμή 8,50 €
ΚΡΕΜΑΣΤΡΑ ΠΑΙΔΙΚΗ ΝΕΡΑΙΔΕΣ...
search

ΚΡΕΜΑΣΤΡΑ ΠΑΙΔΙΚΗ ΝΕΡΑΙΔΕΣ...

Παιδική κρεμάστρα με σχέδιο νεράιδες από ξύλο, με τέσσερις θέσεις για παιδικά δωμάτια. Η βαφή της κρεμάστρας είναι ελεγμένη και δεν είναι επιβλαβής για την υγεία των παιδιών. Η εύκολη τοποθέτηση και η διπλή βίδα για ισχυρότερο κράτημα θα σας συναρπάσει. Η κάθε συσκευασία περιέχει 1 τεμάχιο με όλα τα απαραίτητα εξαρτήματα για την τοποθέτηση της. Η παιδική κρεμάστρα είναι ιταλικής κατασκευής και συνοδεύεται από δύο χρόνια εργοστασιακή εγγύηση.

Τιμή 8,50 €
ΚΡΕΜΑΣΤΡΑ ΠΑΙΔΙΚΗ ΚΑΡΔΟΥΛΕΣ...
search

ΚΡΕΜΑΣΤΡΑ ΠΑΙΔΙΚΗ ΚΑΡΔΟΥΛΕΣ...

Παιδική κρεμάστρα με σχέδιο καδρούλες από ξύλο, με τέσσερις θέσεις για παιδικά δωμάτια. Η βαφή της κρεμάστρας είναι ελεγμένη και δεν είναι επιβλαβής για την υγεία των παιδιών. Η εύκολη τοποθέτηση και η διπλή βίδα για ισχυρότερο κράτημα θα σας συναρπάσει. Η κάθε συσκευασία περιέχει 1 τεμάχιο με όλα τα απαραίτητα εξαρτήματα για την τοποθέτηση της. Η παιδική κρεμάστρα είναι ιταλικής κατασκευής και συνοδεύεται από δύο χρόνια εργοστασιακή εγγύηση.

Τιμή 8,50 €

ΠΟΜΟΛΟ ΣΥΡΟΜΕΝΩΝ ΚΡΥΣΤΑΛΛΩΝ...

Πόμολο για συρόμενα κρύσταλλα σε χρώμιο και χρυσή απόχρωση. Διαθέτει ειδικό βιδάκι με σιλικονούχα επιφάνεια και πιάνει το τζάμι από την πίσω πλευρά χωρίς να το πληγώνει. Το πόμολο για συρόμενα κρύσταλλα είναι ιταλικής κατασκευής και συνοδεύεται από δύο χρόνια εργοστασιακή εγγύηση.  

Τιμή 0,99 €
ΚΑΛΟΓΕΡΟΣ ΡΟΥΧΩΝ IMPORT...
search

ΚΑΛΟΓΕΡΟΣ ΡΟΥΧΩΝ IMPORT...

Αν υπάρχει στο σπίτι ή στον επαγγελματικό σας χώρο, κάποια θεωρητικά άχαρη γωνία που λειτουργεί ως αποθηκευτικός χώρος, για τα πανωφόρια, τις ομπρέλες ή τις τσάντες σας, ήρθε η ώρα να τον αξιοποιήσετε και να του δώσετε στυλ με έναν από τους καλόγερους ρούχων που θα βρείτε στη Home Depot Greece. Διαθέτουμε καλόγερους ρούχων σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων και σχεδίων.  Ο καλόγερος ρούχων FCH-59 έχει ύψος 1730mm και διαστάσεις βάσης 20X29cm. Ο καλόγερος ρούχων FCH-59 συνοδεύεται από δύο χρόνια εργοστασιακή εγγύηση.

Τιμή 66,50 €
ΚΑΛΟΓΕΡΟΣ ΡΟΥΧΩΝ IMPORT...
search

ΚΑΛΟΓΕΡΟΣ ΡΟΥΧΩΝ IMPORT...

Αν υπάρχει στο σπίτι ή στον επαγγελματικό σας χώρο, κάποια θεωρητικά άχαρη γωνία που λειτουργεί ως αποθηκευτικός χώρος, για τα πανωφόρια, τις ομπρέλες ή τις τσάντες σας, ήρθε η ώρα να τον αξιοποιήσετε και να του δώσετε στυλ με έναν από τους καλόγερους ρούχων που θα βρείτε στη Home Depot Greece. Διαθέτουμε καλόγερους ρούχων σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων και σχεδίων.  Ο καλόγερος ρούχων σε χρώμα σκουριάς FL-51 έχει ύψος 1750mm και διάμετρο βάσης 30cm. Ο καλόγερος ρούχων σκουριάς FL-51 συνοδεύεται από δύο χρόνια εργοστασιακή εγγύηση.

Τιμή 64,50 €

ΜΑΓΝΗΤΙΚΟ ΣΤΟΠ ΕΠΙΠΛΩΝ...

Μαγνητικό στοπ επίπλων μεταλλικό για ερμάρια ντουλαπιών. Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα από χρωματισμούς όπως το ασημί και το χρυσό ανάλογα με τον χρωματισμό του επίπλου σας. Το κάθε μαγνητάκι συνοδεύεται από αντίκρυσμα με διάμετρο Φ-15mm που βιδώνεται απέναντι του. Κύριο χαρακτηριστικό του είναι ο πολύ ισχυρός μαγνήτης που το κάνει ανθεκτικό σε πίεση και βάρος. Το μαγνητικό στοπ επίπλων είναι της Import Hellas ελληνικής κατασκευής και συνοδεύεται από δύο χρόνια εργοστασιακή εγγύηση.

Τιμή 0,79 €
ΜΑΤΑΚΙ ΠΟΡΤΑΣ ΜΕ ΚΛΕΙΣΤΡΟ...
search

ΜΑΤΑΚΙ ΠΟΡΤΑΣ ΜΕ ΚΛΕΙΣΤΡΟ...

Ματάκι πόρτας κατάλληλο για τοποθέτηση σε απλές και θωρακισμένες πόρτες πάχους 35 έως 50mm. Τοποθετείται εύκολα σε τρύπα διαμέτρου 14mm που είναι η standard διάσταση για απλά ματάκια, χωρίς την χρήση εργαλείων. Διατείθεται σε νίκελ ματ απόχρωση που συνδυάζεται με όλους τους χρωματισμούς πορτών. Το ματάκι πόρτας είναι της Import Hellas και συνοδεύεται από δύο χρόνια εργοστασιακή εγγύηση.

Τιμή 1,95 €
ΠΟΜΟΛΟ ΠΟΡΣΕΛΑΝΗ ΜΕ ΚΑΦΕ...
search

ΠΟΜΟΛΟ ΠΟΡΣΕΛΑΝΗ ΜΕ ΚΑΦΕ...

Πόμολο με πορσελάνη και καφέ λουλούδι για συρτάρια και ντουλάπια επίπλων σε αντικέ παλαιωμένη απόχρωση. Βιδώνεται από πίσω με μία βίδα. Σε κάθε συσκευασία περιλαμβάνονται και οι βίδες για τη τοποθέτηση του πομόλου. Όλα τα πόμολα και οι λαβές επίπλων καθαρίζονται με ένα πανάκι με νερό. Η χρήση απορρυπαντικών και οξέων καταστρέφει τα πόμολα και τις λαβές. Το πόμολο με πορσελάνη είναι ιταλικής κατασκευής και συνοδεύεται από δύο χρόνια εργοστασιακή εγγύηση.

Τιμή 1,10 €