Λίστα προϊόντων Giusti

ΛΑΒΗ GIUSTI ART.785 ΑΝΘΡΑΚΙ
search

ΛΑΒΗ GIUSTI ART.785 ΑΝΘΡΑΚΙ

Λαβή για συρτάρια και ντουλάπια επίπλων. Βιδώνεται από πίσω με δύο βίδες σε απόσταση 96, 128 & 160mm. Το ανθρακί φινίρισμα του το καταττάσει στη κορυφή των λαβών τόσο σε design όσο και σε ποιότητα. Σε κάθε συσκευασία περιλαμβάνονται και οι βίδες για τη τοποθέτηση του πομόλου. Όλα τα πόμολα και οι λαβές επίπλων καθαρίζονται με ένα πανάκι με νερό. Η χρήση απορρυπαντικών και οξέων καταστρέφει τα πόμολα και τις λαβές. Η λαβή είναι ιταλικής κατασκευής  της Giusti και συνοδεύεται από πέντε χρόνια εργοστασιακή εγγύηση.

Τιμή 4,35 €
ΠΟΜΟΛΟ ΠΟΡΣΕΛΑΝΗ VINTAGE...
search

ΠΟΜΟΛΟ ΠΟΡΣΕΛΑΝΗ VINTAGE...

Πόμολο με πορσελάνη για συρτάρια και ντουλάπια επίπλων σε μπρονζέ απόχρωση. Βιδώνεται από πίσω με μία βίδα. Σε κάθε συσκευασία περιλαμβάνονται και οι βίδες για τη τοποθέτηση του πομόλου. Όλα τα πόμολα και οι λαβές επίπλων καθαρίζονται με ένα πανάκι με νερό. Η χρήση απορρυπαντικών και οξέων καταστρέφει τα πόμολα και τις λαβές. Το πόμολο με πορσελάνη είναι ιταλικής κατασκευής και συνοδεύεται από δύο χρόνια εργοστασιακή εγγύηση.

Τιμή 3,65 €
ΛΑΒΗ SWAROVSKI 96MM ΧΡΥΣΟ
  • -7,44 €
search

ΛΑΒΗ SWAROVSKI 96MM ΧΡΥΣΟ

Λαβή με γνήσια swarovksi σε τετράγωνη γραμμή για συρτάρια και ντουλάπια επίπλων. Βιδώνεται από πίσω με δύο βίδες σε απόσταση 96mm. Σε κάθε συσκευασία περιλαμβάνονται και οι βίδες για τη τοποθέτηση του πομόλου. Όλα τα πόμολα και οι λαβές επίπλων καθαρίζονται με ένα πανάκι με νερό. Η χρήση απορρυπαντικών και οξέων καταστρέφει τα πόμολα και τις λαβές. Η γυαλιστερή χρυσή λαβή είναι ιταλικής κατασκευής και συνοδεύεται από πέντε χρόνια εργοστασιακή εγγύηση.

Τιμή 13,76 € Κανονική τιμή 21,20 €
ΛΑΒΗ ART.625 OLD SILVER
search

ΛΑΒΗ ART.625 OLD SILVER

Λαβή σε καμπυλωτή γραμμή και ασημί φινίρισμα για συρτάρια και ντουλάπια επίπλων. Βιδώνεται από πίσω με δύο βίδες σε απόσταση 96mm ή 128mm. Σε κάθε συσκευασία περιλαμβάνονται και οι βίδες για τη τοποθέτηση του πομόλου. Όλα τα πόμολα και οι λαβές επίπλων καθαρίζονται με ένα πανάκι με νερό. Η χρήση απορρυπαντικών και οξέων καταστρέφει τα πόμολα και τις λαβές. Η παλαιωμένη ασημί λαβή είναι ιταλικής κατασκευής και συνοδεύεται από δύο χρόνια εργοστασιακή εγγύηση.

Τιμή 5,85 €
ΛΑΒΗ ART.622 96ΜΜ OLD SILVER
search

ΛΑΒΗ ART.622 96ΜΜ OLD SILVER

Λαβή σε καμπυλωτή γραμμή και ασημί φινίρισμα για συρτάρια και ντουλάπια επίπλων. Βιδώνεται από πίσω με δύο βίδες σε απόσταση 96mm. Σε κάθε συσκευασία περιλαμβάνονται και οι βίδες για τη τοποθέτηση του πομόλου. Όλα τα πόμολα και οι λαβές επίπλων καθαρίζονται με ένα πανάκι με νερό. Η χρήση απορρυπαντικών και οξέων καταστρέφει τα πόμολα και τις λαβές. Η ασημί λαβή είναι ιταλικής κατασκευής και συνοδεύεται από δύο χρόνια εργοστασιακή εγγύηση.

Τιμή 3,50 €
ΛΑΒΗ ART.765 ΜΠΡΟΝΖΕ
search

ΛΑΒΗ ART.765 ΜΠΡΟΝΖΕ

Λαβή για συρτάρια και ντουλάπια επίπλων. Βιδώνεται από πίσω με δύο βίδες σε απόσταση 96 & 128mm. Το αντικέ φινίρισμα του το καταττάσει στη κορυφή των λαβών τόσο σε design όσο και σε ποιότητα. Σε κάθε συσκευασία περιλαμβάνονται και οι βίδες για τη τοποθέτηση του πομόλου. Όλα τα πόμολα και οι λαβές επίπλων καθαρίζονται με ένα πανάκι με νερό. Η χρήση απορρυπαντικών και οξέων καταστρέφει τα πόμολα και τις λαβές. Η λαβή είναι ιταλικής κατασκευής  της Giusti και συνοδεύεται από πέντε χρόνια εργοστασιακή εγγύηση.

Τιμή 3,95 €
ΛΑΒΗ ΠΟΡΣΕΛΑΝΗ ART.55M...
search

ΛΑΒΗ ΠΟΡΣΕΛΑΝΗ ART.55M...

Λαβή με πορσελάνη για συρτάρια και ντουλάπια επίπλων σε παλαιωμένη ασημί απόχρωση. Βιδώνεται από πίσω με δύο βίδες σε απόσταση 128mm. Σε κάθε συσκευασία περιλαμβάνονται και οι βίδες για τη τοποθέτηση του πομόλου. Όλα τα πόμολα και οι λαβές επίπλων καθαρίζονται με ένα πανάκι με νερό. Η χρήση απορρυπαντικών και οξέων καταστρέφει τα πόμολα και τις λαβές. Η πορσελάνινη ασημί λαβή είναι ιταλικής κατασκευής και συνοδεύεται από δύο χρόνια εργοστασιακή εγγύηση.

Τιμή 7,75 €
ΛΑΒΗ ΠΟΡΣΕΛΑΝΗ ART.55M...
search

ΛΑΒΗ ΠΟΡΣΕΛΑΝΗ ART.55M...

Λαβή με πορσελάνη για συρτάρια και ντουλάπια επίπλων σε αντικέ απόχρωση. Βιδώνεται από πίσω με δύο βίδες σε απόσταση 128mm. Σε κάθε συσκευασία περιλαμβάνονται και οι βίδες για τη τοποθέτηση του πομόλου. Όλα τα πόμολα και οι λαβές επίπλων καθαρίζονται με ένα πανάκι με νερό. Η χρήση απορρυπαντικών και οξέων καταστρέφει τα πόμολα και τις λαβές. Η πορσελάνινη μπρονζέ λαβή είναι ιταλικής κατασκευής και συνοδεύεται από δύο χρόνια εργοστασιακή εγγύηση.

Τιμή 6,95 €
ΜΕΝΤΕΣΕΣ ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΟΣ...
search

ΜΕΝΤΕΣΕΣ ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΟΣ...

Διακοσμητικός μεντεσές για ντουλάπια κουζίνας και άλλων κλασσικών επίπλων. Η ανθρακί απόχρωση του σε συνδυασμό με το άψογο ιταλικό design μπορεί να μεταμορφώσει το έπιπλο σας σε κλασσική γραμμή. Bιδώνεται εξωτερικά με βίδες και η τοποθέτηση του είναι πανεύκολη. Μπορεί να συνδυαστεί με πόμολο ή λαβή της ίδιας απόχρωσης. Ο διακοσμητικός μεντεσές είναι ιταλικής κατασκευής της Giusti και συνοδεύεται από δύο χρόνια εργοστασιακή εγγύηση.

Τιμή 1,70 €
ΜΕΝΤΕΣΕΣ ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΟΣ...
  • -4,77 €
search

ΜΕΝΤΕΣΕΣ ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΟΣ...

Διακοσμητικός μεντεσές για ντουλάπια κουζίνας και άλλων κλασσικών επίπλων. Η ανθρακί απόχρωση του σε συνδυασμό με το άψογο ιταλικό design μπορεί να μεταμορφώσει το έπιπλο σας σε κλασσική γραμμή. Έχει συνολική διάσταση 100mm και βιδώνεται εξωτερικά με βίδες. Μπορεί να συνδυαστεί με πόμολο ή λαβή της ίδιας απόχρωσης. Ο διακοσμητικός μεντεσές είναι ιταλικής κατασκευής της Giusti και συνοδεύεται από δύο χρόνια εργοστασιακή εγγύηση. 

Τιμή 6,73 € Κανονική τιμή 11,50 €
ΠΟΜΟΛΟ ΠΟΡΣΕΛΑΝΗ VINTAGE...
search

ΠΟΜΟΛΟ ΠΟΡΣΕΛΑΝΗ VINTAGE...

Πόμολο με πορσελάνη για συρτάρια και ντουλάπια επίπλων σε αντικέ απόχρωση. Βιδώνεται από πίσω με μία βίδα. Σε κάθε συσκευασία περιλαμβάνονται και οι βίδες για τη τοποθέτηση του πομόλου. Όλα τα πόμολα και οι λαβές επίπλων καθαρίζονται με ένα πανάκι με νερό. Η χρήση απορρυπαντικών και οξέων καταστρέφει τα πόμολα και τις λαβές. Το πόμολο με πορσελάνη είναι ιταλικής κατασκευής και συνοδεύεται από δύο χρόνια εργοστασιακή εγγύηση.

Τιμή 3,55 €
ΠΟΜΟΛΟ ΠΟΡΣΕΛΑΝΗ VINTAGE...
search

ΠΟΜΟΛΟ ΠΟΡΣΕΛΑΝΗ VINTAGE...

Πόμολο με πορσελάνη για συρτάρια και ντουλάπια επίπλων σε ασημί παλαιωμένη απόχρωση. Βιδώνεται από πίσω με μία βίδα. Σε κάθε συσκευασία περιλαμβάνονται και οι βίδες για τη τοποθέτηση του πομόλου. Όλα τα πόμολα και οι λαβές επίπλων καθαρίζονται με ένα πανάκι με νερό. Η χρήση απορρυπαντικών και οξέων καταστρέφει τα πόμολα και τις λαβές. Το πόμολο με πορσελάνη είναι ιταλικής κατασκευής και συνοδεύεται από δύο χρόνια εργοστασιακή εγγύηση.

Τιμή 3,96 €