Λίστα προϊόντων Evergood

ΚΛΕΙΔΑΡΙΑ ΕΠΙΠΛΩΝ ΠΑΤΗΤΗ...
search

ΚΛΕΙΔΑΡΙΑ ΕΠΙΠΛΩΝ ΠΑΤΗΤΗ...

Κλειδαριά επίπλων πατητή. Η νίκελ απόχρωση της ταιριάζει με όλους τους χρωματισμούς επίπλων κάνοντας την διακριτική, χωρίς να αλλοιώνει την αισθητική του επίπλου. Η συσκευασία διαθέτει δύο κλειδιά και είναι υψηλής ασφαλείας χάρη στα υψηλής ποιότητας υλικά κατασκευής. Είναι ιδανική λύση για κλείδωμα συρταριών και πορτών γραφείου καθώς διαθέτει πιεζόμενο πείρο. Η πατητή κλειδαριά επίπλων είναι της Evergood ιταλικής προέλευσης και συνοδεύεται από δύο χρόνια εργοστασιακή εγγύηση.

Τιμή 3,65 €
ΚΛΕΙΔΑΡΙΑ ΕΠΙΠΛΩΝ ΜΕ ΕΓΚΟΠΗ...
search

ΚΛΕΙΔΑΡΙΑ ΕΠΙΠΛΩΝ ΜΕ ΕΓΚΟΠΗ...

Κλειδαριά επίπλων με εγκοπή. Η νίκελ απόχρωση της ταιριάζει με όλους τους χρωματισμούς επίπλων κάνοντας την διακριτική, χωρίς να αλλοιώνει την αισθητική του επίπλου. Η συσκευασία διαθέτει δύο κλειδιά και είναι υψηλής ασφαλείας χάρη στα υψηλής ποιότητας υλικά κατασκευής. Είναι ιδανική λύση για κλείδωμα γραμματοκιβωτίων και συρταριών γραφείου. Η κλειδαριά επίπλων με εγκοπή είναι της Evergood ιταλικής προέλευσης και συνοδεύεται από δύο χρόνια εργοστασιακή εγγύηση.

Τιμή 2,95 €
ΚΛΕΙΔΑΡΙΑ ΚΡΥΣΤΑΛΛΩΝ ΓΙΑ...
search

ΚΛΕΙΔΑΡΙΑ ΚΡΥΣΤΑΛΛΩΝ ΓΙΑ...

Κλειδαριά κρυστάλλων για διπή πόρτα. Η νίκελ απόχρωση της ταιριάζει με όλους τους χρωματισμούς επίπλων κάνοντας την διακριτική, χωρίς να αλλοιώνει την αισθητική του επίπλου. Η συσκευασία διαθέτει δύο κλειδιά και είναι υψηλής ασφαλείας χάρη στα υψηλής ποιότητας υλικά κατασκευής. Είναι ιδανική λύση για καταστήματα με βιτρίνες προϊόντων. Η κλειδαριά κρυστάλλων για δύο πορτάκια είναι της Evergood ιταλικής προέλευσης και συνοδεύεται από δύο χρόνια εργοστασιακή εγγύηση.

Τιμή 5,35 €