Λίστα προϊόντων Evergood

ΚΛΕΙΔΑΡΙΑ ΕΠΙΠΛΩΝ ΕVERGOOD...
search

ΚΛΕΙΔΑΡΙΑ ΕΠΙΠΛΩΝ ΕVERGOOD...

Κλειδαριά επίπλων πατητή. Η νίκελ απόχρωση της ταιριάζει με όλους τους χρωματισμούς επίπλων κάνοντας την διακριτική, χωρίς να αλλοιώνει την αισθητική του επίπλου. Η συσκευασία διαθέτει δύο κλειδιά και είναι υψηλής ασφαλείας χάρη στα υψηλής ποιότητας υλικά κατασκευής. Είναι ιδανική λύση για κλείδωμα συρταριών και πορτών γραφείου καθώς διαθέτει πιεζόμενο πείρο. Η πατητή κλειδαριά επίπλων είναι της Evergood ιταλικής προέλευσης και συνοδεύεται από δύο χρόνια εργοστασιακή εγγύηση.

Τιμή 3,65 €
ΚΛΕΙΔΑΡΙΑ ΕΠΙΠΛΩΝ ΕVERGOOD...
search

ΚΛΕΙΔΑΡΙΑ ΕΠΙΠΛΩΝ ΕVERGOOD...

Κλειδαριά επίπλων με εγκοπή. Η νίκελ απόχρωση της ταιριάζει με όλους τους χρωματισμούς επίπλων κάνοντας την διακριτική, χωρίς να αλλοιώνει την αισθητική του επίπλου. Η συσκευασία διαθέτει δύο κλειδιά και είναι υψηλής ασφαλείας χάρη στα υψηλής ποιότητας υλικά κατασκευής. Είναι ιδανική λύση για κλείδωμα γραμματοκιβωτίων και συρταριών γραφείου. Η κλειδαριά επίπλων με εγκοπή είναι της Evergood ιταλικής προέλευσης και συνοδεύεται από δύο χρόνια εργοστασιακή εγγύηση.

Τιμή 2,95 €
ΚΛΕΙΔΑΡΙΑ ΚΡΥΣΤΑΛΛΩΝ...
search

ΚΛΕΙΔΑΡΙΑ ΚΡΥΣΤΑΛΛΩΝ...

Κλειδαριά κρυστάλλων για διπή πόρτα. Η νίκελ απόχρωση της ταιριάζει με όλους τους χρωματισμούς επίπλων κάνοντας την διακριτική, χωρίς να αλλοιώνει την αισθητική του επίπλου. Η συσκευασία διαθέτει δύο κλειδιά και είναι υψηλής ασφαλείας χάρη στα υψηλής ποιότητας υλικά κατασκευής. Είναι ιδανική λύση για καταστήματα με βιτρίνες προϊόντων. Η κλειδαριά κρυστάλλων για δύο πορτάκια είναι της Evergood ιταλικής προέλευσης και συνοδεύεται από δύο χρόνια εργοστασιακή εγγύηση.

Τιμή 5,35 €